"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 910
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Валяяя  Hug Hug Hug,сега и аз ще я догледам ,то ми остана най интересното  Party
Мерт ,много добродушно прие Яман,сякаш цял живот го е чакал,някой,герой,като от комиксите  Crazy Flutter
Ендер не иска Яман до Мерт в началото,усеща че може да въвлече в беля "детето и ",той затова неможе да порасне ooooh!
ех тоя Селим беее,даже по начина по който му сложи вратовръзката показва,грижовност и симпатията си към Яман  Heart Eyes

И аз мисля, че Мерт е държан под похлупак от Ендер, не от Селим. Което енормално де, майката повече да се грижи за сина си, а бащата да иска той да стане от момче-мъж.  Joy Joy Joy

пак се включвам аз да си кажа за Мерт.  Naughty Според мен това е един от най-свежите образи във филма.  smile3501 Изобщо даже не ми е инфантилен. Взел е чара и харизмата на Ендер, а добротата и сърдечността на Селим. Вярно че на моменти изпада в някакви детски лигавщини, но пък така образът му е жизнен и атрактивен. Честно казано в последните епизоди ми липсваше чаровничеството на Мерт. Детските му номера вкарват комична линия в сериала, но покорява начинът по който се привързва към Яман. hug За дете, израсло в аквариума на тузарския квартал, няма и следа от егоизъм, снобарщина или нещо друго, което да е усвоил от богатите си роднини. Може би затова е леко асоциален- не само защото е по-интелигентен от връстниците си, но и не харесва техния лустросан свят на маркови дрешки, скъпи коли и превземки. Харесах Мерт аз от първия миг, а той хареса Яман и го прие безрезервно. Heart Eyes

Донякъде си права, но все пак на моменти мен лично Мерт ме дразнеше с лиготиите си.  ooooh! На моменти много даже.  ooooh! В един единствен момент се показа зрял човек и помогна на баща си в труден момент с един разговор на лодката.  Peace През останалото време си се държи като дете.  Peace То е хубаво човек да запази детското в себе си, но понякога това поведение пречи на околните.  Mr. Green

Peace  Това поведение  пречи не само на околните, но и на него самия,защото,освен, че  го  прави асоциален,  със сигурност ще окаже влияние на бъдещето му, на начина ,по който ще го възприема обществото. В очите на другите той изглежда някак незрял .
Скрит текст:
Аз съм майка на един Мерт и много добре разбирам това  Confused

Синът ми, който е на 23 г. е копие на Мерт -  с високо IQ, комбинативен и изобретателен, но в същото време по детски наивен, все още живее в света на електронните игри , рисува аниме-комикси, носи тениски с картинки ......същински Мерт , с тази разлика ,че синът ми има много приятели, не се изолира. Мен ,като майка , това поведение ме притеснява,защото мисля,че на тази възраст вече трябва да е по-сериозен,отговорен, самостоятелен,да си вземе живота в ръцете,както се казва. Надявам се да го преодолее и да се промени,но..дали вече не е късно...... Е, излях си  чувствата ...  Simple Smile

Hug Hug Hug Peace Точно това имах предвид и аз. Такъв човек ще си бере ядове цял живот.  ooooh! Мноого хора няма да го приемат насериозно .. такива са хората.  Hug Да на възрастта на Мерт човек вече трябва да поеме някакви отговорности. Спомням си няколко ситуации в които Мерт търсеше подкрепа от Яман най-вече. Не може да се справи сам. Не, че не може, ами не иска и мисли, че не може.  Peace

Скрит текст:
Дани със сигурност не е късно да се промени момчето ти.  Hug На 23 години имаш време да се променяш.  Hug

Даниии, а относно вятърничавото поведение на Мерт и неговата безотговорност: Аз мисля, че безхаберието е напълно нормално за него - за разлика от Яман, който отрано се е сблъскал със суровото лице на живота, Мерт го възприема като безкраен празник. За  него всичко е достижимо и той го приема за даденост, е как тогава да е пораснал. Чувството му за хумор понякога преминава допустимото, защото той е видял само ведрата и щастлива действителност на безоблачните си детски дни. Даже го видяхме в 1 еп. как често се опитва сам да се отърси от опекунството на родителите си.
Скрит текст:
И в контекста на казаното дотук, да споделя и личния си опит - и моят голям син е на 23 години, и аз забелязвам тоталната му безотговорност към себе си в определени отношения, но това е резултатът от нашето възпитание. Винаги съм го учила, че той трябва да бъде добре образован и когато си учеше уроците в училище и университета, смятах, че си изпълнява задълженията. Предпазвала съм го от семейните проблеми и така сега той смята, че задълженията му се свеждат до това да учи и работи.Надявам се обаче, ако свие семейство да поеме и нови отговорности, по-бързо да порастне, но пък сегашните млади и затова не създават семейство, защото не им се поемат отговорности.

# 106
сцената в която я носи на ръце,направо е една от най красивите за целия сезон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,колко мило и нежно се погрижи за нея  Heart Eyes,защо някоя от приятелките и не я взе у тях ,а я оставиха там,а той непознатия от Толзлу Дере и помогна и не я остави в грозно положение  Peace

ooooh! ooooh! ooooh! да, зарязаха я на цимента и си тръгнаха  ooooh! ooooh! ooooh! и наистина после Яманчи правилно я попита, къде е бил найлона??????????????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А стига с тоз найлон деееееееееееееееееееееее   smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

Ако не беше я зарязал Налончо  Crazy Crazy кво щяхте да гледате, ааа?????  Crossing Arms Crossing Arms

Ако не я беше зарязал Найлона, можеше да я изпрати до тях, после да се заяде с Яманчи и да изяде още малко бой.  hahaha hahaha hahaha hahaha Ето това можеше да гледаме.  smile3534 smile3534

# 107
Привет,прекрасни! Grinning
Ани,благодаря за новата тема! Hug
Съжалявам,че изоставам с гифчетата!
Изчетох с интерес и удоволствие коментарите ви,супер са! newsm10
От мен -клипче с моменти от 1 серия и др начални епизоди.  Whistling  
http://youtu.be/LAMQTnGIn5s

Серенайка по новата лятна мода на холивуските звезди.  Laughing http://instagram.com/p/qcSJxvizZQ/

Party Този е Хакан Генчe,журналист,а не ръбчо. Joy Joy Joy Писал е статии за Берен. Peace

И е дружка на батко Али. Laughing

# 108
Я какво измъкна от ръкава Едже ханъм  Whistling Whistling Party Party Party

# 109
Скрит текст:
Валяяя  Hug Hug Hug,сега и аз ще я догледам ,то ми остана най интересното  Party
Мерт ,много добродушно прие Яман,сякаш цял живот го е чакал,някой,герой,като от комиксите  Crazy Flutter
Ендер не иска Яман до Мерт в началото,усеща че може да въвлече в беля "детето и ",той затова неможе да порасне ooooh!
ех тоя Селим беее,даже по начина по който му сложи вратовръзката показва,грижовност и симпатията си към Яман  Heart Eyes

И аз мисля, че Мерт е държан под похлупак от Ендер, не от Селим. Което енормално де, майката повече да се грижи за сина си, а бащата да иска той да стане от момче-мъж.  Joy Joy Joy

пак се включвам аз да си кажа за Мерт.  Naughty Според мен това е един от най-свежите образи във филма.  smile3501 Изобщо даже не ми е инфантилен. Взел е чара и харизмата на Ендер, а добротата и сърдечността на Селим. Вярно че на моменти изпада в някакви детски лигавщини, но пък така образът му е жизнен и атрактивен. Честно казано в последните епизоди ми липсваше чаровничеството на Мерт. Детските му номера вкарват комична линия в сериала, но покорява начинът по който се привързва към Яман. hug За дете, израсло в аквариума на тузарския квартал, няма и следа от егоизъм, снобарщина или нещо друго, което да е усвоил от богатите си роднини. Може би затова е леко асоциален- не само защото е по-интелигентен от връстниците си, но и не харесва техния лустросан свят на маркови дрешки, скъпи коли и превземки. Харесах Мерт аз от първия миг, а той хареса Яман и го прие безрезервно. Heart Eyes

Донякъде си права, но все пак на моменти мен лично Мерт ме дразнеше с лиготиите си.  ooooh! На моменти много даже.  ooooh! В един единствен момент се показа зрял човек и помогна на баща си в труден момент с един разговор на лодката.  Peace През останалото време си се държи като дете.  Peace То е хубаво човек да запази детското в себе си, но понякога това поведение пречи на околните.  Mr. Green

Peace  Това поведение  пречи не само на околните, но и на него самия,защото,освен, че  го  прави асоциален,  със сигурност ще окаже влияние на бъдещето му, на начина ,по който ще го възприема обществото. В очите на другите той изглежда някак незрял .
Скрит текст:
Аз съм майка на един Мерт и много добре разбирам това  Confused

Синът ми, който е на 23 г. е копие на Мерт -  с високо IQ, комбинативен и изобретателен, но в същото време по детски наивен, все още живее в света на електронните игри , рисува аниме-комикси, носи тениски с картинки ......същински Мерт , с тази разлика ,че синът ми има много приятели, не се изолира. Мен ,като майка , това поведение ме притеснява,защото мисля,че на тази възраст вече трябва да е по-сериозен,отговорен, самостоятелен,да си вземе живота в ръцете,както се казва. Надявам се да го преодолее и да се промени,но..дали вече не е късно...... Е, излях си  чувствата ...  Simple Smile

Hug Hug Hug Peace Точно това имах предвид и аз. Такъв човек ще си бере ядове цял живот.  ooooh! Мноого хора няма да го приемат насериозно .. такива са хората.  Hug Да на възрастта на Мерт човек вече трябва да поеме някакви отговорности. Спомням си няколко ситуации в които Мерт търсеше подкрепа от Яман най-вече. Не може да се справи сам. Не, че не може, ами не иска и мисли, че не може.  Peace

Скрит текст:
Дани със сигурност не е късно да се промени момчето ти.  Hug На 23 години имаш време да се променяш.  Hug

Даниии, а относно вятърничавото поведение на Мерт и неговата безотговорност: Аз мисля, че безхаберието е напълно нормално за него - за разлика от Яман, който отрано се е сблъскал със суровото лице на живота, Мерт го възприема като безкраен празник. За  него всичко е достижимо и той го приема за даденост, е как тогава да е пораснал. Чувството му за хумор понякога преминава допустимото, защото той е видял само ведрата и щастлива действителност на безоблачните си детски дни. Даже го видяхме в 1 еп. как често се опитва сам да се отърси от опекунството на родителите си.
Скрит текст:
И в контекста на казаното дотук, да споделя и личния си опит - и моят голям син е на 23 години, и аз забелязвам тоталната му безотговорност към себе си в определени отношения, но това е резултатът от нашето възпитание. Винаги съм го учила, че той трябва да бъде добре образован и когато си учеше уроците в училище и университета, смятах, че си изпълнява задълженията. Предпазвала съм го от семейните проблеми и така сега той смята, че задълженията му се свеждат до това да учи и работи.Надявам се обаче, ако свие семейство да поеме и нови отговорности, по-бързо да порастне, но пък сегашните млади и затова не създават семейство, защото не им се поемат отговорности.

Валя,  Hug съгласна съм,че досегашния живот на Мерт е бил своеобразен празник -безгрижен, охолен, нелишен от нищо, но се предполага ,че такъв или подобен е бил животът на всички деца(вече младежи) ,живеещи в Алтънкьой. Защо другите не са като него  newsm78 Защото Мерт е друг тип човек, живеещ в свой си свят,обсебен от електронните технологии  и компютърните анимации,който е странен за възрастните ,пък и за повечето от връстниците му.

Но си права също и за това, че образът му внася свежест и хумор  и разведрява обстановката в някои напрегнати моменти  Peace

Скрит текст:

АниHug
Скрит текст:
обаче, трябва да иска да го направи   Sad

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 22:05 от daniela.qnkova

# 110
Уауууу  Peace Peace Peace
Красавицата е на яхтаааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ха дано от ръкавът на Еджето изпаднат още такива тайни  Wink Wink Wink

# 111
# 112
Я какво измъкна от ръкава Едже ханъм  Whistling Whistling Party Party Party

Аууу, каква красота! Hug Hug Hug  
Чии ли са къдриците вдясно  newsm78  приличат на тези на майка й  Rolling Eyes
А чичеците в косите й са като онези,дето мислехме,че са меХикански  Laughing
А сега де  Thinking

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 22:21 от daniela.qnkova

# 113

Еджето крие много тайни в ръкавите си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
На яхта сме май, а  Wink

# 114

От мен -клипче с моменти от 1 серия и др начални епизоди.  Whistling 

Серенайка по новата лятна мода на холивуските звезди.  Laughing http://instagram.com/p/qcSJxvizZQ/

Party Този е Хакан Генчe,журналист,а не ръбчо. Joy Joy Joy Писал е статии за Берен. Peace

Това не е ли той  с Ча  newsm78 newsm78 newsm78

# 115
# 116

Чии ли са къдриците вдясно от нея  newsm78  приличат на тези на майка й  Rolling Eyes
А чичеците в косите й са като онези,дето мислехме,че са меХикански  Laughing
А сега де  Thinking

има предположения в Т, че Серенай е с майка си на почивка и сигурно са се видели с Едже.  Joy Joy Joy Joy

# 117

От мен -клипче с моменти от 1 серия и др начални епизоди.  Whistling 

Серенайка по новата лятна мода на холивуските звезди.  Laughing http://instagram.com/p/qcSJxvizZQ/

Това не е ли той  с Ча  newsm78 newsm78 newsm78

Вики Hug Hug Hug

Ники, според мен е същия  newsm78 newsm78 newsm78

# 118

А сега де  Thinking

има предположения в Т, че Серенай е с майка си на почивка и сигурно са се видели с Едже.  Joy Joy Joy Joy

Ами тя Едже абла само с тях още не беше летувала,та  дошъл е редът на Сери, а може би и на някой друг...но това засега не става ясно  hahaha hahaha

Да ви кажа ,обаче, май не са на яхта  search  search    , а на плаж, защото в очилата  на Серка се виждат плажни чадъри    hahaha

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 22:26 от daniela.qnkova

# 119

А сега де  Thinking

има предположения в Т, че Серенай е с майка си на почивка и сигурно са се видели с Едже.  Joy Joy Joy Joy

Ами тя Едже абла само с тях още не беше летувала,та  дошъл е редът на Сери, а може би и на някой друг...но това засега не става ясно  hahaha hahaha
Да ви кажа ,обаче, май не са на яхта  search  search    , а на плаж, защото в очилата  на Серка се виждат плажни чадъри    hahaha
Дани2  е извадила далекогледа  Grinning Grinning Grinning
Може ли да видиш отляво на Сери  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes кой е  Wink Wink Wink
А къдиците може да са и на Лейля,или Мерт  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт