"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 942
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Пренсес  Heart Eyes

# 76

пак се включвам аз да си кажа за Мерт.  Naughty Според мен това е един от най-свежите образи във филма.  smile3501 Изобщо даже не ми е инфантилен. Взел е чара и харизмата на Ендер, а добротата и сърдечността на Селим. Вярно че на моменти изпада в някакви детски лигавщини, но пък така образът му е жизнен и атрактивен. Честно казано в последните епизоди ми липсваше чаровничеството на Мерт. Детските му номера вкарват комична линия в сериала, но покорява начинът по който се привързва към Яман. hug За дете, израсло в аквариума на тузарския квартал, няма и следа от егоизъм, снобарщина или нещо друго, което да е усвоил от богатите си роднини. Може би затова е леко асоциален- не само защото е по-интелигентен от връстниците си, но и не харесва техния лустросан свят на маркови дрешки, скъпи коли и превземки. Харесах Мерт аз от първия миг, а той хареса Яман и го прие безрезервно. Heart Eyes

# 77

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Красота, красота... и то нешлифована, естествена, първична... #Crazy
Ето ме и мен след като изгледах серията, Hug ах, този Яманчик, имам чувството, че в първа серия е най хубав.  Crazy Crazy CrazyКогато го гледахме за първи път, не харесвахме прическата му, дължината на косата и може би го сравнявахме с предния му Емирски образ , обаче сега ми се струва невинен, чист, достоверен...  Heart EyesНаистина играе перфектно бедното момче, сякаш цял живот се е мятал в калта на Тозлу дере.  smile3501
А пък Мирка ми се струва, че по сценарий наистина развива образа от глезена малка лигла, свикнала с вниманието и любовта на околните, до борбена и силна млада жена, която е готова на вс за да защити правото си на лично щастие и избор в живота. а нейният избор без колебание проличава още тук в 1 еп.  love001 Като че само тя и Селим приемат Яман безрезервно, без уговорки и условия. Докато Ендер наистина оправдава едно изказване на Вени, че е логично нейното развитие, изобщо не е изненадващо. Благотворителността й не е заради добротворството, а както Суде каза - афишно.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Уж обича да дава на бедните, но без да нарушава личното си пространство, така, отстрани и заради някого...
Улях се, пак ще се включа.... Mr. Green

Hug Hug Hug newsm10 newsm10 Да, това за прическата на моменти си важеше за мен.  Joy Joy Но много, ама много се зарадвах, че нямаше помен от Емир.  Peace Чачко показа, че разликата не е само във визията. Това е нов герой, много различен от предишния и наистина Яман от самото начало ме грабна. И мъж, и хлапак .. страхотен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И както някой беше писал видя се разликата между двамата братя на Мими.  Joy Joy Кенан нахакан и отворен, изискващ да го пуснат в бара и Яман, който го убеждава да си тръгнат. Не иска неприятности за себе си и за майка си, която работи там.  Peace

За Мира - даааа, оказа се, че Мира израсна много.  PeaceНо в началото не го знаех и ме дразнеше доста.  Joy Joy Joy

# 78
Цитат
Вале,  Hug  newsm10 newsm10 newsm10
Без частта за прическата  Naughty Naughty Naughty
newsm10 И аз така, без частта за прическата. На мен страшно ми хареса и прическата, и бретончето, и целият Яманко от главата до петите  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy И от първата до последната серия  Crazy Crazy Crazy

На мен също никога не ми е нехаресвала прическата, но си спомням, че в началото имаше коментари  в темата колко му е рошаво бретончето, кога ще се подстриже, може би е умишлено търсено раздалечаване от предния образ на Емир и т.н  newsm78
Сега обаче си мисля, че това си е задължителен елемент от шлифоването на Яман - как пристига от бедняшкия квартал някак първичен с абсолютно неподправен имидж, имам чувството, че косата му стои дори като леко цъфтяща в края, сякаш за да наблегнат на неподдържания външен вид и малко по малко се променя, дори и тъмният тен, побелелите устни, целият този грим ни отвежда към суровите условия на Тозлудере + облеклото разбира се и акцентирането на скъсаните обувки.

абсолютно си права. Всички изглеждат различно от първите серии, но при Яман промяната е най-осезателна.  Heart Eyes Суде е много различна, Селим е различен ... всикчи изглеждат различно, много неща им се случиха. Само Ендер все си е същата. Аз затова съм склонна да допусна, че е била недоволна от развитието на образа на Ендер.  Peace Нека ми разправят рускините, че така било замислено от смаото начало.  Crossing Arms

# 79
Валяяя  Hug Hug Hug,сега и аз ще я догледам ,то ми остана най интересното  Party
Мерт ,много добродушно прие Яман,сякаш цял живот го е чакал,някой,герой,като от комиксите  Crazy Flutter
Ендер не иска Яман до Мерт в началото,усеща че може да въвлече в беля "детето и ",той затова неможе да порасне  ooooh!
ех тоя Селим беее,даже по начина по който му сложи вратовръзката показва,грижовност и симпатията си към Яман  Heart Eyes

И аз мисля, че Мерт е държан под похлупак от Ендер, не от Селим. Което енормално де, майката повече да се грижи за сина си, а бащата да иска той да стане от момче-мъж.  Joy Joy Joy

пак се включвам аз да си кажа за Мерт.  Naughty Според мен това е един от най-свежите образи във филма.  smile3501 Изобщо даже не ми е инфантилен. Взел е чара и харизмата на Ендер, а добротата и сърдечността на Селим. Вярно че на моменти изпада в някакви детски лигавщини, но пък така образът му е жизнен и атрактивен. Честно казано в последните епизоди ми липсваше чаровничеството на Мерт. Детските му номера вкарват комична линия в сериала, но покорява начинът по който се привързва към Яман. hug За дете, израсло в аквариума на тузарския квартал, няма и следа от егоизъм, снобарщина или нещо друго, което да е усвоил от богатите си роднини. Може би затова е леко асоциален- не само защото е по-интелигентен от връстниците си, но и не харесва техния лустросан свят на маркови дрешки, скъпи коли и превземки. Харесах Мерт аз от първия миг, а той хареса Яман и го прие безрезервно. Heart Eyes

Донякъде си права, но все пак на моменти мен лично Мерт ме дразнеше с лиготиите си.  ooooh! На моменти много даже.  ooooh! В един единствен момент се показа зрял човек и помогна на баща си в труден момент с един разговор на лодката.  Peace През останалото време си се държи като дете.  Peace То е хубаво човек да запази детското в себе си, но понякога това поведение пречи на околните.  Mr. Green

# 80
Много си е хубав Яман! Naughty Точно с това бритонче, с опърпаните обувки и нахакано-несигурно поведение! Трудолюбив, честен и не се плаши от предизвикателствата на живота. Даже напротив - сякаш ги привлича с магнит, за да докаже, че е истински мъж на фона на лигльовците в богаташкото кварталче.

Много, много хубав и слабичък  Joy Joy Joy после си хапваше доста при Серез, та чак се наложи липосукция.  Joy Joy Joy Joy
Иначе си права за лигльовците  Sick Sick Sick Sick особено единия .. найлона  Sick Sick Sick

# 81
Оййй колко е красив на партито,ииии тия лисици как лакомо го гледат  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
а Мирка поглежда през рамото на Оркун  Whistling Flutter Heart Eyes
Еда и Ейлул не подминаха и те  #Cussing out,аз да бях там те ще видят  #2gunfire
на модното ревщ припадам,как се гледат ,майко и Селим засече погледите им  Crazy Crazy Crazy Crazy

Party Party Party обаче не казваш нищо за Суде, на която Яманчи каза, че била каката на Мира?  hahaha hahaha hahaha Аййй, Суде се разтопи направо, и мислеше, че учи в Ню Йорк  hahaha hahaha hahaha направо го взимаше за зет, ама  ooooh! ooooh! ooooh! наЩУ от Тозлудере.  hahaha hahaha

# 82
Много си е хубав Яман! Naughty Точно с това бритонче, с опърпаните обувки и нахакано-несигурно поведение! Трудолюбив, честен и не се плаши от предизвикателствата на живота. Даже напротив - сякаш ги привлича с магнит, за да докаже, че е истински мъж на фона на лигльовците в богаташкото кварталче.
newsm10 И Мира се влюби точно в това момче. Аз затова я харесвам толкова много, защото оцени Яман, разбра какъв прекрасен човек се крие под прословутата броня и не спря да се бори за любовта им. Както и Селим и Мерт.  Peace
Единствено Ендер се люшкаше между приемането и отхвърлянето. И тя хареса Яман, но искаше да му намери място в своя аквариум и да остави всичко свързано с предишния му живот отвън.

да ви кажа аз сега направо гледам с други очи на Ендер.  ooooh! И хич не я харесвам вече.  Joy Joy Joy ами снобка си остана до края. Имаше проблясъци, ноооо си остана разглезеното момиченце на АШК, обожаваната съпруга на Селим и .. 
Права е Вени пак за завръщането към началото, може да ставам досадна, но точно така го е замислила явно Едже  ooooh! ooooh! ooooh!

# 83

Не е случил на баща и майка милият  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Но пък съдбата го срещна със Селим  Hug Hug Hug

Да, така е. Писнало и е вече, разбирам. зарязана от мъжа си, отглежда двама сина. Единия виси по арестите ... прикипя и. Но цялостното и поведение беше едно такова непостоянно, неприемливо за майка.  Mr. Green

# 84
сцената в която я носи на ръце,направо е една от най красивите за целия сезон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,колко мило и нежно се погрижи за нея  Heart Eyes,защо някоя от приятелките и не я взе у тях ,а я оставиха там,а той непознатия от Толзлу Дере и помогна и не я остави в грозно положение  Peace

ooooh! ooooh! ooooh! да, зарязаха я на цимента и си тръгнаха  ooooh! ooooh! ooooh! и наистина после Яманчи правилно я попита, къде е бил найлона??????????????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 85
ох милата Ендер,като видя посиненото око на Мерт,полудя  Crazy,а той е горд със себе си ,че за пръв път се е бил  Crazy
дори и закуската на Яман не я утеши  Mr. Green,но остана приятно изненадана
сцената където Мерт и Яман се сбогуват е много трогателна ,чак му се плсачеше
И на Мира и стана мъчно,като го видя да се качва в колата с раницата си  Confused,дори неуспя да му благодари,а той как я гледаше в огледалото  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и лилавото ластиче  Crazy,толкова малко ,а толкова важно за него  Heart Eyes

Обаче Селим си умря от кеф, че Мерт се е сбил.  Joy Joy Joy Joy Joy
Дааа, това беше много тъжно, когато Яманчи тръгна ...  Cry Cry Cry но после се върнаааа  Party Party и посгледна с надежда към прозореца на Мирка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86

обаче накрая какво стана с лилавото нещо?  Joy Joy На ръката на Яман ли остана?  hahaha Имам предвид в каря на сезона.  newsm78

# 87
Ивчеее  Hug Hug Hug,зайо ти,цял ден ме ядосва,щото на лаптопа гледах филма,а тя там гледа едни киндер яйца и ми наду главата  Crazy,та се прехвърлях и на настолния да догледам,че пък и гости имах  ooooh!,и на всичкото отгоре,хем си гледа яйцата,хем филма ми  hahaha и току що заспа  ooooh!,кво да я права незнам,1 час сън и я вдигам,после кой ще бодува с нея  Mr. Green Heart Eyes

и какво каза за батко Яманчи?  Joy Joy Joy Joy

# 88
Скрит текст:
Ивчеее  Hug Hug Hug,зайо ти,цял ден ме ядосва,щото на лаптопа гледах филма,а тя там гледа едни киндер яйца и ми наду главата  Crazy,та се прехвърлях и на настолния да догледам,че пък и гости имах  ooooh!,и на всичкото отгоре,хем си гледа яйцата,хем филма ми  hahaha и току що заспа  ooooh!,кво да я права незнам,1 час сън и я вдигам,после кой ще бодува с нея  Mr. Green Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green   love001  love001  love001

еии а тия  пикльовци,ако ги под пукам ша ги скъсам от бой  #2gunfire #2gunfire,като видяха #2gunfire Мерт сам и пиян,се прават на мъже и ще го бият,а наааа колко ме е яд на такива  #Cussing out
Яман как ги прибира първо Мерт,после и Мира  Heart Eyes
а тия са ебаси приятелките,зарязаха я пияна,сама на земята,като мръсно куче,аз на такива повече няма и да проговора  Crossing Arms

Това беше много гадно. Крачола  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire и Дорук  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire и Бурак  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire отвратителни гадняри бяха.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мерт беше пиян и затова го каза това, пък и бясно ревнуваше  ooooh! ooooh! после се извини.  Joy Joy Joy

Виж го къв е сладур, как може да му се ядосваш?  ooooh! ooooh! ooooh!

Crazy Crazy newsm47 newsm47 newsm47

newsm09 newsm09 newsm09 на тази снимка пък направо не искам да казвам на какво ми прилича.  Joy Joy Joy ще се въздържа, но да знаеш, че не ми прилича на сладур. .. Всъшност може и така да се каже.  hahaha hahaha и пка добре, че така е застанал, та не си личи, колко е несъразмерен.  hahaha hahaha

# 89
Гладен като вълк,ама горд  Hug Hug Hug

Peace точно си го написала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт