"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 729
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Лека милички,до утре  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Дани Hug Hug Hug лека и на теб  Hug Hug Hug

Show Kulüp Roportaji
https://www.facebook.com/photo.php?v=433464610128493&set=vb. … ype=2&theater
Сери от онази вечер-била е в команията на Мурат Боз и приятели  Heart Eyes
Утре която от вас може-да преведе,моля  Praynig Praynig Praynig

Лека нощ и от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ники  Hug Hug това е от вечерта, когато беше с мениджърката си. Но май просто показват, че този Боз е бил наоколо, не че са били заедно.  newsm78 Не мога да разбера точно.  Peace
Изобщо не са били заедно.  Peace Във фейса доста са съкратили нещата. Ето го истинския репортаж http://www.showtv.com.tr/program/videolar/show-kulup/112486/1/is … show-kulup/121469
Две напълно отделни новини са. Серенай е била на вечеря с мениджърката си.  Peace Дават я в началото и после към 2,30 мин.  Peace

# 346
Много ми харесва загрижеността на Селим,дори видя и синините,той много добре знае,че не са от пожара  Peace,миличката глезла Ейлул,яд я е ,че вечерта и се е провалила  #Cussing out,аман от егоистки и снобки  #2gunfire.Долен,гаден ,нагъл Крачол  smile3512 smile3512 smile3512,баси наглоста  ooooh! ooooh! ooooh!

# 347
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire по АШК,и той замислен само за парите си и инвестициите ,леле направи Ендер на сарма  ooooh!,не пропусна да и каже,че всичко е заради мъжа и  Peace

# 348
# 349
Суде е егати надменносто парче,няма да ти позволя да говориш вече с него  Rolling Eyes,как се унижи заради това момче  Shocked,ако я хвана ще я оскубя,а тя как сладко ще легне в леглото на Кенан  smile3516

# 350
# 351
Гюнайдъъъън  Hug Hug Hug

Лека милички,до утре  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Дани Hug Hug Hug лека и на теб  Hug Hug Hug

Show Kulüp Roportaji
https://www.facebook.com/photo.php?v=433464610128493&set=vb. … ype=2&theater
Сери от онази вечер-била е в команията на Мурат Боз и приятели  Heart Eyes
Утре която от вас може-да преведе,моля  Praynig Praynig Praynig

Лека нощ и от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ники  Hug Hug това е от вечерта, когато беше с мениджърката си. Но май просто показват, че този Боз е бил наоколо, не че са били заедно.  newsm78 Не мога да разбера точно.  Peace
Изобщо не са били заедно.  Peace Във фейса доста са съкратили нещата. Ето го истинския репортаж http://www.showtv.com.tr/program/videolar/show-kulup/112486/1/is … show-kulup/121469
Две напълно отделни новини са. Серенай е била на вечеря с мениджърката си.  Peace Дават я в началото и после към 2,30 мин.  Peace
Ани,Вени   bouquet
Много ви  Hug Hug Hug
Еййй,така го направили,иди после доказвай,че нямаш сестра  Naughty Naughty Naughty Heart Eyes
Мимче Hug Hug HugЧа фен Hug Hug HugИвче Hug Hug Hug Дани 2 Hug Hug Hug
Даниииии  Hug Hug Hug голЕма си ентусиастка  Grinning Grinning Grinning от рано си ги почнала  Wink Wink Wink

# 352
миличката ми Мира не я сдържа на едно място,трябва да иде при Мерт и да го разпита как е Яман  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ендер вече изобщо не ми се коментира  Blush
Селим за пореден път трябва да се сблъска с нея ,направо го съжалявам вече  Confused

# 353
 Wink Ники айде с мене  Mr. Green  Hug Hug Hug

# 354

Peace Peace Peace ама то и да работя трябва  Whistling Whistling Whistling

Все пак да ви пусна една от песните на Ямира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Party Party Party Party Party Party

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 11:16 от Niky Kotceva

# 355

как можа да му повярваш на този лъжец,долен,мазен  smile3512

# 356
има обвинение срещу него  Sad,ей аман  #Cussing out

# 357
  • близо до брега на морето
Дани Hugв момента нямам възможност да гледам всичко отново (че и последните две с превод още не съм), но като те чета и съм в час hahaha.Припомням си тези моменти от спомени (нищо не ми се губи).Значи всичко си ми е тамам

# 358
Герай добре заплаши Хасан,ако аби беше навън ,колко бой щеше да му хвърли,място нямаше да си намери  box box box
абе хора,аз чак сега видях,че още тук споменават името на Надир  ooooh!

# 359
Мимииии  Hug Hug Hug,много се радвам че съм от полза  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт