"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 765
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
И пак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 378
Мисля,че тук Ендер малко ми допадна,след разговора с Мерт,който по прекали малко,след това със Селим,Суде която не пропусна да и намекне че е от рода Кая и случката в затвора пречупиха нещо в нея  Peace.Много ми е трогателна сцената когато Селим се прибира и заварва Мерт и Яман заедно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и момента в който влиза майка му  Peace
Невин даже не ми се коментира,изобщо не ми хареса държанието и  Naughty,поне се зарадва,че Яман ще има възможността да учи  Heart Eyes
Много любим момент ми е Мира със Сафари  Crazy Mr. Green

# 379
Мерт направи всичко за да остане Яман още една вечер,а тя каква вечер ще е  Crazy Crazy Crazy
Ще стрелям по Невин, #2gunfire #2gunfire #2gunfire,как може така да се излага,пак и то да е нея си добра,но по този начин не мислили че унижава и детето си  #Cussing out
На панаира ме изкефи,че Ендер чу истината за палежа  Peace,да види,че момчето ми е невинно  Naughty
а Крачо си е Крачо  Crossing Arms ooooh!

# 380
боже,милия подава ръка на г-н Асим  ooooh!,тоя е толкова заслепен и горделив,чак после живота ще му спаси  Blush

# 381
# 382

красива Мира,как се сбогуват,първо,той се обърна,после тя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ох някъде имаше даже точно такава снимка,но немога да я намеря сега  Confused

# 383
# 384
# 385
# 386
Мисля,че тук Ендер малко ми допадна,след разговора с Мерт,който по прекали малко,след това със Селим,Суде която не пропусна да и намекне че е от рода Кая и случката в затвора пречупиха нещо в нея  Peace.Много ми е трогателна сцената когато Селим се прибира и заварва Мерт и Яман заедно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и момента в който влиза майка му  Peace
Невин даже не ми се коментира,изобщо не ми хареса държанието и  Naughty,поне се зарадва,че Яман ще има възможността да учи  Heart Eyes
Много любим момент ми е Мира със Сафари  Crazy Mr. Green

Мира беше много сладка с кучето.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy И побърза да ги покани на панаира, за ужас на Суде  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 387
# 388
Мерт направи всичко за да остане Яман още една вечер,а тя каква вечер ще е  Crazy Crazy Crazy
Ще стрелям по Невин, #2gunfire #2gunfire #2gunfire,как може така да се излага,пак и то да е нея си добра,но по този начин не мислили че унижава и детето си  #Cussing out
На панаира ме изкефи,че Ендер чу истината за палежа  Peace,да види,че момчето ми е невинно  Naughty
а Крачо си е Крачо  Crossing Arms ooooh!

Добре че беше Крачо да се заяде, че Ендер да научи истината  newsm47 newsm47 newsm47

# 389
Суде не пропусна да създаде проблеми в сем.Серез,като каза на Селим,за парите който Ендер им е дала,тя много добре знаеше,че Ендер не е казала на никой  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт