"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 729
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
 #2gunfire #2gunfire #2gunfireпо Суде ей не пропуска да налее масло в огъня  #Cussing out,как заведе Невин на сцената  #Cussing out,ама евала и на Мира,тя ще и разкаже играта  Naughty

# 391
Мисля,че тук Ендер малко ми допадна,след разговора с Мерт,който по прекали малко,след това със Селим,Суде която не пропусна да и намекне че е от рода Кая и случката в затвора пречупиха нещо в нея  Peace.Много ми е трогателна сцената когато Селим се прибира и заварва Мерт и Яман заедно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и момента в който влиза майка му  Peace
Невин даже не ми се коментира,изобщо не ми хареса държанието и  Naughty,поне се зарадва,че Яман ще има възможността да учи  Heart Eyes
Много любим момент ми е Мира със Сафари  Crazy Mr. Green

# 392
# 393
Вениииииии,страхотна си  Hug Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 394
евала на финала,че Невин стана и си тръгна,като даде бъдеще на детето си в къщата на Серез  Peace

# 395
Лека милички,до утре  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Дани Hug Hug Hug лека и на теб  Hug Hug Hug

Show Kulüp Roportaji
https://www.facebook.com/photo.php?v=433464610128493&set=vb. … ype=2&theater
Сери от онази вечер-била е в команията на Мурат Боз и приятели  Heart Eyes
Утре която от вас може-да преведе,моля  Praynig Praynig Praynig

Лека нощ и от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ники  Hug Hug това е от вечерта, когато беше с мениджърката си. Но май просто показват, че този Боз е бил наоколо, не че са били заедно.  newsm78 Не мога да разбера точно.  Peace
Изобщо не са били заедно.  Peace Във фейса доста са съкратили нещата. Ето го истинския репортаж http://www.showtv.com.tr/program/videolar/show-kulup/112486/1/is … show-kulup/121469
Две напълно отделни новини са. Серенай е била на вечеря с мениджърката си.  Peace Дават я в началото и после към 2,30 мин.  Peace

Peace Целият репортаж е от съботно клюкарско предаване по Шоу  Peace И заппочва с думите, че много се говрело,ч е Истанбул се изпразнил откъм известни личности и всички били в Бодрум, но не било точно така.  Joy Joy Joy
Показват разни хора, които са си в Истанбул. Серенай е сред тях. И отива да спи.  Joy Joy Joy

Обаче междувременно този Боз се е разделил с гаджето си  hahaha hahaha и познайте - сценария е готов.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 396
Сега като се замислих и аз (рядко се случва hahaha) Ендер си ме дразни.Но в края много повече (каква обида и болка излъчваше Селим).Излиза , че и той дори не я е познавал добре. Вече ми е дерт какво ли ще надроби Еджето--как, кой, къде, кога и т.н.

newsm10 newsm10 newsm10

# 397
малко снимки  Mr. Green
Мира се обяснява на Ейлул ,какво е правила в къщата с Яман

финала

Суде в акция  Peace

младежите,когато видяха да пристигат сем.Серез,Яман и майка му  Peace

# 398
Селим много добре усеща нещата  Peace ,уникален е този  човек бре  Heart Eyes

усеща,че крият нещо и двамата  Peace,Яман просто неиска да създава повече разправии и неприятности на тези хора,край,иска да е далече от тях,благодарен им е за всичко,сега се чувства гузен и виновен пред тях  Peace,няма да задълбава нещата повече  Peace

Така е, Яманчи е мъж, а не найлон.  За найлона #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire честно ви казвам от самото начлао ме дразно този човек.  Sick Sick Sick Гади ми се само като го видя. Баси мекотелото.  Sick Sick Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 399
Страхотна беше Мира. Как само скокна на сцената, за да замаже гафа. Ох пак се сетих, колко много я харесвам - заради всичко, което направи за Яман, заради начина, по който го обича, заради пълната й отдаденост и безрезервната й вярата в него.

# 400
Никиии  Hug Hug Hug
Мимииии  Hug Hug Hug
Суде как се прави на интересна пред АШК  #Cussing out,ама и Селим хубаво ги нареди  Peace,постави Суде на място,набързо я подсети от къде е тръгнала тя и как обществото като на АШК я е приело ,голям е  newsm68
"И ние идваме от бедни квартали " ахахаха  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
"ти беше Асуде от Чакъл Тепе" ох немога се пръсна  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Суде от Чакъл Тепе  Joy Joy Joy Joy ох, беееееееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 401

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Полиглотчето ни то  Joy Joy Joy знае вече една английска дума.  Party Party Party Party Joy Joy Joy

# 402
# 403
# 404
Мисля,че тук Ендер малко ми допадна,след разговора с Мерт,който по прекали малко,след това със Селим,Суде която не пропусна да и намекне че е от рода Кая и случката в затвора пречупиха нещо в нея  Peace.Много ми е трогателна сцената когато Селим се прибира и заварва Мерт и Яман заедно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и момента в който влиза майка му  Peace
Невин даже не ми се коментира,изобщо не ми хареса държанието и  Naughty,поне се зарадва,че Яман ще има възможността да учи  Heart Eyes
Много любим момент ми е Мира със Сафари  Crazy Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много хубаво беше когато Мира разбра, че Яманчи е там и хукна със Сафари  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ашк ище ашк   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и на панаира когато той и каза, че му била последната нощ  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт