"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 777
  • 747
  •   1
Отговори
# 705

И аннето почива  Grinning Grinning Grinning

newsm47 newsm47 newsm47

# 706

Батко Али и книгите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 707
Здравейте в петък!  Hug Hug Hug
Между другото началото на 2 сезон - 12 септември, също е петък ( нали имаше слухове,че ще го местят в събота,та затова го казвам). Peace

Дани,    bouquet    Hug  с интерес изчетох всичките ти коментари , а и онагледяване  към тях  има Hug Благодаря!

Ани, Вени,  Hug Hug Hug за снимките и гифчетата

А такааа , ето тук

е правена тази    снимка  Peace Това са белите завески и чадърите ,които се отразяват в очилОтО на Сери  , дето мислехте,че е на яхта  Peace  

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 15:02 от daniela.qnkova

# 708
Диди ми гледа подписа и вика"мамо,тия много се гушат тук долу" ахахаха  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тя ако се загледа и в другите подписи, ще види, че те не спират да се гушкат и целуват  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy много се гушат  Joy Joy Joy Joy Joy

# 709
Мира пое към Тозлудере,в целия и объркан и напрегнат ден,да съобщи поне една добра новина  Peace

дааа, Мира искаше поне да направи някого щастлив.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 710

Батко Али и книгите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Party Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сладкия ми той.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много, ама много ме кефи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Книга може да се напише със заглавие: "Али и неговите книги"  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 711
Диди ми гледа подписа и вика"мамо,тия много се гушат тук долу" ахахаха  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тя ако се загледа и в другите подписи, ще види, че те не спират да се гушкат и целуват  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy много се гушат  Joy Joy Joy Joy Joy

Оф,беее, тази Дидка  Joy Joy Joy Joy много е наблюдателна ,нищо не й убягва от погледа.   Grinning

# 712
Между другото началото на 2 сезон - 12 септември, също е петък ( нали имаше слухове,че ще го местят в събота,та затова го казвам). Peace

Дани,    bouquet    Hug  с интерес изчетох всичките ти коментари , а и онагледяване  към тях  има Hug Благодаря!

А такааа , ето тук

е правена тази    снимка  Peace Това са белите завески и чадърите ,които се отразяват в очилОтО на Сери  , дето мислехте,че е на яхта  Peace  

Данииии
Hug Hug Hug ама и ти си имала далекоглед!  Hug Hug Hug Hug Party Party Party Party

# 713

А такааа , ето тук

Данииии
Hug Hug Hug ама и ти си имала далекоглед!  Hug Hug Hug Hug Party Party Party Party

Ъхъ  Laughing

# 714
Ехооооо...  Hug Hug Hug Party Party

# 715
# 716

Иве,  Hug Hug   пак ни носиш красота   Peace  НаЩу с друга гривничка ли ми се види  Rolling Eyes или синята със златната паричка е същата ,май  newsm78

# 717

Иве,  Hug Hug   пак ни носиш красота   Peace  НаЩу с друга гривничка ли ми се види  Rolling Eyes или синята със златната паричка е същата ,май  newsm78

Същите са, Дани. Peace Peace Crazy Crazy Crazy

# 718
# 719

Общи условия

Активация на акаунт