На море в Гърция 2014 - VIII

• 56 464
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Някой дали има информация колко струва фериботът от Александруполис до о. Самотраки в двете посоки - за кола +3-ма пътници в нея, единият - дете.
Благодаря предварително, ако някой се включи по въпроса   bouquet

Около 100 евро ± 10. За дните от понеделник до четвъртък е с 20-30 евро по-малко.

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 11:07 от ina.bg

# 646
Здравейте, отново аз Simple Smile
Влече си ме Гърция и това е. Сега пък планът е да отскочим само за уикенда. Обаче в букинга всичко било заето. Къде да търсим нощувки Sad Лошото е, че ще пътуваме след работа и ще пристигнем късно и няма да е много приятно по тъмно да търсим къде да отседнем. Отделно, че ще сме само с две нощувки и съвсем се усложнява работата. Искаме в района на Аспровалта да отседнем или възможно най-близо до София  ooooh!

# 647
# 648
  • София
Здравейте! Ние края на август ще ходим на Вурвуру. Може ли някой да ми каже какви са цените на еднодневните круизи до Атон от Ормос Панагиас, че мисля да си направим една разходка? Намерих един сайт на организаторите, но нямаше цени. Имате ли идея какво друго може да се прави около Вурвуру освен да се ходи на хубавите плажове  Grinning

# 649

Красота! Подробен разказ с наблягане на плажове, забележителности и кухня кога?  Mr. Green  bouquet

# 650
  • София
Фантастични снимки!
Pontes,   bouquet

# 651
Бяхме в Никити миналия септември, на нас много ни хареса, много чаровно градче и около него са най-хубавите плажове на Ситония. Самият плаж в градчето е тесен и дълъг, ама и той си имаше чар. Местоположението на Никити е много добро за обикаляне на Ситония, друго какво... има 2 големи супера, крайбрежна с таверни и през септември не беше фраш. Има многописано назад в темите, напиши на търсачката, за да разгледаш по-подробно плажовете, а те са прекрасни.

# 652
Здравейте! Ние края на август ще ходим на Вурвуру. Може ли някой да ми каже какви са цените на еднодневните круизи до Атон от Ормос Панагиас, че мисля да си направим една разходка? Намерих един сайт на организаторите, но нямаше цени. Имате ли идея какво друго може да се прави около Вурвуру освен да се ходи на хубавите плажове  Grinning

30 евро на човек е круиза Simple Smile

# 653
  • София
Фантастични снимки!
Pontes,   bouquet

Tаис, само едничка е! Другите скоро Simple Smile Това е тяхното Навагио, корабът е потънал преди 10 години и е много впечатляваща гледка.
И разказ ще има, мястото си заслужава.

# 654
  • София
Само една? А аз си цъках и гледах наред..другите не са ли твои  newsm78

# 655
Здравейте,
Може ли малко помощ и идеи. Имаме резервация за края на Август за Инеада в Турция, но нещо започвам да се разубеждавам. Намерих много малко, и някои от тях не много добри мнения за мястото - най-вече относно чистотата на плажа, евентуалното наличие на много комари и тн, и започнах да мисля за вариант Гърция за по-сигурно.

Та молбата ми е да ме насочите към място, възможно най-близо от Ямбол. Досега винаги сме пътували от София, та затова от там не ми е много ясно откъде се пътува, и съответно къде да отидем.
Търсим място с хубави плитки плажове, и добра храна по кръчмите, и да не е заблатен район като Керамоти, че комарите са ни голям проблем.
Гледах линка от първа страница за района на Ксанти, но и Александуполу ми се вижда близо на картата. Проблема е, че нямам много време да се ровя в щателни проучвания, и ми трябва поне идейка накъде да гледам.

# 656
  • София, Дианабад
Бях обещала.. Simple Smile

# 657
момичета, пак ще ви тормозя с някой и друг глупав въпрос  Embarassed
предварително да си букна ли билет за ферито(има го като опция) или няма смисъл, не е проблем и  на място преди отплаването  newsm78
някой плаж до Фискардо  newsm78

# 658
предварително да си букна ли билет за ферито(има го като опция) или няма смисъл, не е проблем и  на място преди отплаването  newsm78
Няма смисъл, купувай на място.  Peace

някой плаж до Фискардо  newsm78
Да, Алатиес! Любим, незабравим, неповторим!  Simple Smile На около 10-ина км. от Фискардо в посока Ассос. Пак в този район е Св. Йерусалим, но там попаднахме на мазут и мръсотия. Единствено там от целия остров! Не препоръчвам Дафнуди - върви се  600 м. през гора и камъни и накрая стигаш без сили и без джапанки.  Laughing Да описвам ли връщането?  Laughing Всъщност преди Алатиес, на около 2 км. от Фискардо пак видях табели за плажове, но не съм ги проучвала. 

# 659
  • софия
Ох, страхотни снимки пак
Добре, че качвате та да оплакан ем окото тези, които чак септември сме в ГЪрция

Мече, какво решихте?

Общи условия

Активация на акаунт