Отговори
# 60
аа въобще не си търси бавачка в бг мама...мен главата ме боли...и за сън съм умряла  Mr. Green

за пореден път Лек ден! Wink

# 61
Сладур,брой миски и със сигурност няма да заспиш  hahaha hahaha

Лек ден от мен!! Wink

# 62
малко снимчици Mr. Green

# 63
Привет  Mr. Green
чудех се аз какво толкова го преповтарят това видео  hahaha футболен клуб левиерез Mr. Green
това е партньорката на уиям от рекламите за сабритас Mr. Green полицайката миньонче Mr. Green
хвали уилям,но това изобщо не е причината,да не си помислите
основното е отговора на въпроса какви са и отношенията точно с уилям
тя казва че са само приятели,понеже много уважава ели hahaha били много хубаво семейство  Thinking
този явно от слънчевите очила,които и слагат изобщо не вижда  hahaha

# 64
Здравейте симпатяги,дано днешния ден ви бъде хубав,защото тук е мрачно и облачно,но с тенденция да изгрее слънце.Гледах почти до края,но като незнаеш езика трудно схващаш,но ми направи впечатление,че често получаваше смси по телефона,явно комуникираше с някой.От вашия оскъден коментар разбрах,че са се опитали да и провалят туиткома и са успяли.Ние имахме други надежди и очаквания,но уви не се получи.За сега злобарите наделяха и бяха прави,че няма да ние смешно и забавно.Карими ни пусна мухата и след това се скри....

# 65
с карими беше на телефона,тя оттам управляваше туиткама  Peace Mr. Green както казаха вчера карими им е месията  hahaha hahaha

аз от коментарите разбрах,че повечето хора са очаквали бенито и вико на туиткама и им се радваха имаше много въпроси и към тях....в нас си беше проблема най вероятно...

# 66
Привет темпестади!

Дано Девата на морето им помогне да се изяснят и да  вземат правилните за живота си решения!!!   Praynig Praynig Praynig

Дано Девата на морето покаже на Уилям,че трябва да поеме отговорност и да защити   жената,която  компрометира!!! Praynig Praynig Praynig

Daneida polanco ‏@DaneidaPolanco  11h View translation
Chicassssssss miren a quien me encontre en los pasillos williamlevy @willylevy29 #premiosjuventud http://instagram.com/p/qfO1_RFHMg/

NUEVA FOTO via INSTAGRAM William Levy @willylevy29 junto a una fan en el dia de hoy Gracias tanyakuriz

PHOTO: William Levy @WillyLevy29 #famous #hot #beautiful #thebest #Miami #lovehim http://instagram.com/p/qffplXiEjU/  by tanyakuriz

NUEVA FOTO #2 via INSTAGRAM  :: @willylevy29 junto a Antonio Borjas en el dia de hoy Gracias antonioborjas

PHOTO: Reencuentro con el pana William Levy @WillyLevy29 en los ensayos de #PremiosJuventud http://instagram.com/p/qfOf_2oxmp/  by antonioborjas

Captamos el carro de William Levy en los ensayos de Premios Juventud.. @joepalaciosm pronto detalles..

# 67
аз трябваше да гледам без да си пускам хронологията на коментарите...нямаше да е толкова дразнещо,ноо какво да правя изкуших се  Crossing Arms

шефа защо така намръщен  Thinking нали уж награда ще получава..трябва да е щастлив  hahaha бива ли такива физиономии Mr. Green

# 68
Явно Уилям е бил ангажиран  ....с тези награди,... Thinking
но аз въобще   не очаквах  да бъде на туиткама...

вчера се чудих защо няма активност от профилите на разните кралици.......явно са се подготвяли и те за туиткама.... Rage Angry Аз не можах да гледам...заспала съм преди да започне....Прочетох коментарите ви...и аз ще погледна как се държи Химе.... Thinking

Наваретко,моля те за по-голяма офанзива....може и нищо да не се случи,но  този мъж трябва да разбере,че има и други мнения...освен ах ...и ох...
започни  с  алегории ....с отминалото световно....Защо победи Германия?
Какво означава да нямаш характер ....и воля....да се справиш с неблагоприятните обстоятелства/ранен гол...два.../ и силен противник...както стана с Бразилия....

Измисляй нещо ,но ....атакувай...Не може така да бездейства и Химе да го отнася... всякак   и в Туитър,и в интервюта ,и при представянията си...!!! Rage Angry Imp

Кате,това е официално интервю на Хайме..... и е много достойно.....защо да не може да се ретуитне,...след като впечатлява... Thinking Thinking Thinking???А дали Уилям ще го прочете или Химе...си е тяхна работа....
Хайме дава интервю,което впечатлява ...и се ретуитва... нали това е смисъла в Туитър....Защо НЕ?

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 12:54 от iss0o

# 69
оо мен хич не ме интересува колко е зает...аз до днес казах,че ще изчаквам... Thinking вече бял ден няма да види от мен....пък ако желае и да ме блокира...

# 70
Друго ме дразни също....това прекалено показване с гримьора и Бенито..... Ами поне да излиза с нормални приятелки...или да започне да учи нещо ,да се усъвършенства....
Ей и аз се ядосах...само като ви прочетох...

# 71
оо мен хич не ме интересува колко е зает...аз до днес казах,че ще изчаквам... Thinking вече бял ден няма да види от мен....пък ако желае и да ме блокира...

Зависи как ще представиш мислите си... Thinking.Досега беше перфектно... PeaceЗащо да те блокира,след като не го обиждаш....явно?

Кажи му,че въпреки ,че си страшен фен ....на капитан Фабре.....очакваш появата на Ернан....един реален,по-нормален мъжкар,който  поне знае какво иска и как да го поиска...

а кажи,че си фен и на Зоро.....той се прави на ...наивен и добър и леко отнесен ...НО  винаги действа -решително и смело....

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 14:08 от iss0o

# 72
Привет,има ли лудииииииииии hahaha hahaha

Mr. Green както виждам,добре съм направил,че съм спал,не е било някакъв незаменим купон   Mr. Green

добре де сега може да съм се подвел Mr. Green но на следващия туиткам сле 7-8 месеца съм просто убеден,че уилям ще присъства  hahaha

Наваретко,ти да не си решил да го освещаваш вече  hahaha hahaha

# 73
Кала,съветвам те да изчакаш и неговото появяване на наградите и тогава да изполлзваш острия тон.Явно,че със завоалиране и намеци не постигаме ефект,трябва повече агресия,но да изчакаме,този път без никакви положителни нагласи.Боже,какво става с BG mamma,пак нещо правят Mr. Green

# 74
Привет,има ли лудииииииииии hahaha hahaha

Mr. Green както виждам,добре съм направил,че съм спал,не е било някакъв незаменим купон   Mr. Green

добре де сега може да съм се подвел Mr. Green но на следващия туиткам сле 7-8 месеца съм просто убеден,че уилям ще присъства  hahaha

Наваретко,ти да не си решил да го освещаваш вече  hahaha hahaha
пич не е за подигравка,знаеш ли как се спи на 3 часа сън  hahaha и ти си май колега на Еми от попфолк бранша hahaha

ами да речем,че батериите на търпението ми са на 5 % от изчерпване  Whistling .... Mr. Green и ще забравя ...досегашния тон ...много много скоро

Общи условия

Активация на акаунт