Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 953
  • 738
  •   1
Отговори
# 315

Снимката е качена от Bengi Öztürk във фейса, предполагам, че е нова....

# 316

Приказна гледка от къщата на Еркан Петеккайа  Peace Peace Peace

# 317

Приказна гледка от къщата на Еркан Петеккайа  Peace Peace Peace

Здравейте мили момичета, приятна вечер...

Да, Мамче, това е  гората на Бейкоз,  където е  гроба на Мурат  /има гробище/ - съпруга на Айлин.

Безкрайно красив парк.   Изключителен с плантациите с холандските лалета....

Същата тази гледка от терасата на къщата на Еркан Петеккая ако времето е чисто, ясно, слънчево и има гледка се виждат в дълбочина    много къщи от Азиатската част на Турция. Не знам каква е площта на тази уникална  Бейкозка   гора,  но от всякъде е заобиколена от улици и къщи.
Изключителна красота.
                                Но всичко си има цена.  Ако отворите  сайтовете на Агенциите за недвижими имоти в Бейкоз ще видите зашеметяващи  числа.  Една парцела за строеж гола е от порядъка на 5 до 10 милиона долара. Зависи от търсенето и предлагането.
                               Нашето момче има уникален ум и разум както за професията си, така и за житието  и битието си.......

Втрещена   винаги се раздвоявам пред дяволското чудо, че те имам,
от мекото звучене на гласа ти, сред оглушителните, гневни думи..

И те обичам, вързана на възли, във всяко ъгълче във мене...
Разнасям те по пътища и друми...Отпивам те от всяка чаша вино...

Горчиш ми и болиш  ме - недосегаем....Ръцете ти студено ме разграждат...
С очите регистрираш невидяното. .Сърцето  ти - сърцето ти се брани!!!

Илюзиите на деня загубват право да  се държат като че ли са вечни!!!
Отивам си на пръсти във съня,...във  стъкления дом на любовта ни!!!???..........

# 318
Здравейте по късни доби! Grinning Hug

Цвети,Ани,Сиси, Hug wavey

Да се разпиша за днес,че да не ми пишете отсъствие! Laughing

Сутринта си изпратих щерката и внучката.Снощи зетя дойде да си ги вземе! Peace

А аз вече имах уговорена среща с дружките от групата!Имахме и гостенка от Варна,която пише в  темите за Туба и пристигна за да се запознаем! Peace Изкарахме си страхотно! Laughing Жалко,че след обяд заваля проливен дъжд,когато я изпращахме! ooooh!

Приятна вечер! Hug

# 319
Добро утро и хубава неделя  Peace

Водя си компания за кафето

Скрит текст:

Злати дано проливния дъжд да не е направил поразии  Praynig А за срещата - чудесно  Peace Peace Peace

Сиси благодаря за инфото за Бейкозката гора.... Hug Ти ходила ли си там  newsm78

# 320
# 321
Добро утро и хубава неделя  Peace

Водя си компания за кафето

Скрит текст:

Злати дано проливния дъжд да не е направил поразии  Praynig А за срещата - чудесно  Peace Peace Peace

Сиси благодаря за инфото за Бейкозката гора.... Hug Ти ходила ли си там  newsm78

Добро утро и приятен ден на всички....

Мамче, скъпа, не съм ходила в Бейкозката гора, но сватята ми е ходила и  от туроператорската фирма са направили видеофилм на диск за нея и съм го гледала 2 пъти.

# 322
  • Русе
Добро утро!  Hug

ЧЕСТИТ да е на всички празника!  Hug

Ани, Сиси, Злати, Кралице  Hug

А аз днес Wink малко празнично се поуспах, а и имах малко понатрупани емоции за споделяне на едно друго място, та... чак сега сколасах и тук  Simple Smile

Хубав да ви е денят  Wink - днес поне слънце не липсва  Simple Smile

# 323
Здравейте! Hug Grinning Heart Eyes

Ани,Сиси,Цвети,Кралице, Hug wavey

Ани, понапълниха се шахтите в центъра и затрудни движението на автомобилите! ooooh!

Цвети, и аз досега четох там! Peace Винаги ще има спорове между феновете!Какво толкова им пречат децата на Туба! Peace

-Днес международен ден на шахмата! Peace

-Професионален празник на пивоварите! Laughing

Преди 1г. се регистрирах във форума и започнах да пиша в темите за Туба!И понеже беше започнало излъчването на ПП,и харесвам Еркан,прописах и там!По-късно се приместих вас!Благодаря ви,че ме приехте и тук! Heart Eyes Hug

Да се почерпим по случай празниците! Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

Приятна неделя,момичета! Heart Eyes Hug

# 324
Цвети  Hug Злати  Hug - заинтригувахте ме  Peace

Злати - честита годишнина от присъствието ти във форума  smile3525 Благодаря за почерпката  Hug

Цвети с тези новите дати все пропускам празниците....Добре, че сте вие да напомняте....И на днешния ден не се върши женска работа, затова ще си почиваме със сериалите  Grinning
Честито на именниците и от мен  newsm51 да са живи и здрави  Peace

Дила ни прави баница, Ръза ръси брашно - да видим ще става ли за ядене  hahaha

# 325
# 326
# 327
По сюжету семья, в которой подрастает сын с синдромом Дауна, решит заняться его образованием и перебраться в Стамбул. Но прежде героине Шукрян предстоит убедить мужа в том, что у ребёнка должно быть будущее, что ему нужно уделить много времени, забыв о некоторых своих интересах.

# 328
# 329

Sette herkesin keyfi yerinde... Erkan Petekkaya ve Şükran Ovalı...

Общи условия

Активация на акаунт