Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 960
  • 738
  •   1
Отговори
# 345

..явно е някаква..младежка, любовна и забавна комедия... newsm78

Предполагам, че е комедия, защото Dağhan Külegeç е комедиен актьор....Но пък комшийте харесват комедиите, дано да имат добър рейтинг  Praynig

# 346
# 347
# 348
Здравейте! Hug Grinning Heart Eyes

Ани,Сиси,Цвети,Кралице, Hug wavey

Ани, понапълниха се шахтите в центъра и затрудни движението на автомобилите! ooooh!

Цвети, и аз досега четох там! Peace Винаги ще има спорове между феновете!Какво толкова им пречат децата на Туба! Peace

-Днес международен ден на шахмата! Peace

-Професионален празник на пивоварите! Laughing

Преди 1г. се регистрирах във форума и започнах да пиша в темите за Туба!И понеже беше започнало излъчването на ПП,и харесвам Еркан,прописах и там!По-късно се приместих вас!Благодаря ви,че ме приехте и тук! Heart Eyes Hug

Да се почерпим по случай празниците! Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

Приятна неделя,момичета! Heart Eyes Hug

Здравейте мили момичета,  приятна вечер. Днес имах много задачи.

Златинче, скъпа, и аз го прочетох това. Понеже знам, че обичате Туба с Цветенцето и заради КПА  се отбивам в форума за нея.

Не проумявам и аз - как може да пишат някой жени лоши неща за дечицата на Туба. Това е недопустим, а пък и почти всички участници сме само жени.

Четох го, четох го, възмущавах се и  се махнах от там.

# 349
  • Разград

..явно е някаква..младежка, любовна и забавна комедия... newsm78
Предполагам, че е комедия, защото Dağhan Külegeç е комедиен актьор....Но пък комшийте харесват комедиите, дано да имат добър рейтинг  Praynig

За сега има много хубав рейтинг, но липсват сериали. И миналата година "Крем" беше с много висок рейтинг лятото, но след това го спряха заради нисък рейтинг. Все пак е летен сериал. А ето и превод на руски.
http://latino-serialo.ru/tureckie_seriali_online/3050-vishnevyj- … iraz-mevsimi.html

# 350
# 351
# 352
# 353
# 354
# 355
# 356
# 357
Добро утро

Нов ден, нова седмица, дано да имаме и нов късмет Дано днешния ден да бъде по-добър от вчерашния, новата седмица, по-успешна от предишната Да сме живи, да сме здрави и много, много щастливи

# 358
# 359
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани  Hug хубав ден за нови начинания - лек път ти желая и много прекрасни емоции да имаш следващите дни и седмици...  Peace
... и да не ни забравяш  Praynig

Ванче  Hug благодаря ти, че се включи с още инфо за Серкан   bouquet, дано наистина успее този сериал - права си  Peace лятото е добре, ама после... Аз помня и дори гледах ''Крем'',  харесвах го, но без превод ми стана трудно да го следя и се отказах.

Кралице, Злати, Сиси  Hug

Прекрасен ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт