Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 968
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
# 376
          Съвсем честно си казвам и споделям - не ми харесва както го дегизираха нашето момче.

Не ми харесва. Не стига, че го направиха с 20 години  по-възрастен, не стига, че боядисаха косата  му бяла, ами на всичко отгоре  го брадясаха и мустакясаха !!!    Много ме е яд....

Да им се не видят и парите.....

Толкова красив мъж - такова чисто лице, такава хубава кожа, такива ослепителни и сексапилни
устни, такава нежна и  божествена  брадичка.......спирам, защото ме е яд.  С какво сега стана???

Все си мисля за косата му - ами сега вече тя ще бъде доста прошарена, защото от тези бои ще се изгуби черния й цвят. Аз съм му "майка" и нямам още бели коси на  главата  си, ами той???

Не си намирам място от яд.

Не му измислиха някаква роля да играе на млад, влюбен, красив и  чаровен мъж, ами този         
"дядко"......
           Не си намирам място....Толкова съм ядосана, че все си гледам Галип Тюркер,  Йомер Асланбаш, капитан Али и  Ръза бей....

И постоянно се питам - защо красивото, нежното, романтичното, любовното,  лъчезарното лице се измества от    фигурата на  маймуната????

Добре, че има момичета, които харесват  рунтави  маймуни.

Ами - Енгин Акюрек?.......Няма две мнения - красив мъж, обаче  Тубата как ще го целува втори сезон???  Непременно ще я наблюдавам и ще видя какво чувство ще изпита да целува  маймунска козина ???  Може пък да се поуча от нея.....

Сигурно момичетата, които харесвате  рунтави мъже ми се смеете на  мислите....

Няма спор.  Вие си го гледайте  рунтав, а пък аз  ще гледам на оригиналния турски  Тиха буря.

Нищо няма да разбера, но пък ще си го гледам красавеца наш и ще му се любувам.

# 377
# 378
# 379
# 380
           Писмо  до теб, мой мили принце.......

Да  съм   жена, мой мили принце, е  върховно!!!
Да се усмихваш на събуденото слънце,
с усмивката, ленива като котка,
която толкова мъже приспива......

Да съм   жена, мой принце, е велико!!!
Ръцете ми да са като клавиши,
способни да изсвирят  най-нежната песен
най-истинската любов, извираща от гърдите ми!!!....

Да съм   жена, мой принце, значи вярност
към тебе, дори  може би не заслужаваш....
По десетте ти  божи предписания....
но си ми любим, .....и  за това те обичам!!!

Да съм жена е нещо като празник,
в който мнозинството вярва....
ала малцина да усетят са способни...
в мойта непогрешимост и  нетленност...

Да съм жена, мой мили, значи още
да не узнаеш моите мисли за тебе...
Да споделиш  душата  и тялото си
във  сделка видимо неправомерна!!!....

Без да очакваш вечността, а вечно да си отговорен
за смелостта, наречена ЛЮБОВ....
Да съм жена, мой мили принце,
направо, просто е  ВЪРХОВНО!!!......

# 381
# 382
# 383
# 384

Скъпа, здравей, аз пак дерайлирах......
Моля те, кажи ми защо не мога да свикна с тези рунтави лица?? 
Моля те, ти по-разбираш от мен......защо не мога да си помисля да погаля, а не да целувам тази козина??

Преди малко пак гледах Фатма как целуна козината на  Азер. Ами, честно да си кажа, почти не го целуна - само си приближи устните до лицето му и се отдръпна.

Явно, че трябва много и много да се уча... Стига съм казвала, че от мъже разбирам - щом не им харесвам  четините по лицата, значи, че не разбирам от мъже.  То няма време и за кога да се уча....ще чакам когато се преродя тогава.

А ти видяла ли си как нашето момче се чеше по бузите, когато е рунтав??? Аз съм го видяла - ами  сърби го  кожата по лицето му, затова ще да е....

Краличке, скъпа, много те моля, от сърце те моля пиши - там   около теб има ли такива рунтави   маймуни????....Сигурно няма - най-много да има с мустачки......Е...малки мустачки, които не  бодат по-може, не знам - не съм изпитвала.....

Слаба съм по бради и мустаци.   Направо ми пишете двойка.......

# 385
  • Русе

Кралице  Peace да си призная  Blush, ама предпочитам Хатидже да гледам, отколкото Нургюл  Sad

А сега да ви кажа  Wink ''софиянката'' ни + котьо вече са на мястото, за където се запътиха, пристигнали са без проблеми.  Simple Smile

Скрит текст:
Даже и малкият (  Wink само 10-на килограмов котьо се е държал добре и не му се е налагало да бяга след колата  Joy Joy Joy)

# 386

Кралице  Peace да си призная  Blush, ама предпочитам Хатидже да гледам, отколкото Нургюл  Sad

А сега да ви кажа  Wink ''софиянката'' ни + котьо вече са на мястото, за където се запътиха, пристигнали са без проблеми.  Simple Smile

Скрит текст:
Даже и малкият (  Wink само 10-на килограмов котьо се е държал добре и не му се е налагало да бяга след колата  Joy Joy Joy)

Цвети, много благодарим за информацията.  Да са живи и здрави всички и ние също.
Лека нощ.

# 387
  • Разград

И аз така, не знам дори дали ще гледам сериала като започне. Навремето Мурат Илд. ми беше любимия актьор, но като започна ЛИН заради нея не го изгледах до край, и взех че го и разлюбих.

# 388
Добро утро  Coffee Coffee Coffee Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
Вече знаете, пристигнахме живо и здраво  Peace
Скрит текст:
По време на пътуването Котьо се държа прилично, може би се уплаши, да не го пуснем да тича след колата, но сега цяла нощ "опознава" къщата. Дано днес да я свърши тази работа, че довечера да не го изкарам на палатка  newsm41
Желая ви хубав ден и само положителни емоции  Hug

# 389

И аз така, не знам дори дали ще гледам сериала като започне. Навремето Мурат Илд. ми беше любимия актьор, но като започна ЛИН заради нея не го изгледах до край, и взех че го и разлюбих.

Опитах се на два пъти да гледам ЛИН, но не можах поради същата причина. Мислех, че проблема е при мен и затова си мълчах, но явно, че не е така. Вие сте гледали много повече сериали  и след като сте на същото мнение вярвам на вас.
Независимо от това ще гледам новия сериал заради Еркан. Може пък тук да се получи нещо по-различно.

Общи условия

Активация на акаунт