Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 817
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
           Мамче, ще ти го "издекларирам" диалога на Али със семейството му в последната нощ на Земята.

Хасефе - Али....
Али - Майко, моля те....
Али - Гледам ви, майко, наблюдавам ви.  Гледам онова, което преди години, от глупостта си....изгубеното си семейство....гледам...знаеш ли, живях години и все чаках това да се сбъдне, ето - сбъдна се майко...   Всички сте тук, в тази къща, вашата къща....на тази маса.... Добре, че дойдохте...много ме зарадвахте.....  Направихте ме ЩАСТЛИВ, много ви благодаря!!! Бъдете живи и здрави...

/известно време настава тишина, после Али продължава да говори. Всички се хранят само той не./
Али - Айлин, хубавата ми дъщеря...ще ставаш майка...скоро....вай...вай... Ти си дъщеря на майка си, като Берин - много добра майка ще бъдеш!!! Майка, обичаща, пълна с обич, раздаваща се....  И моята майка беше такава към мен...така се отнесе към мен...ах....хубавата ми майчица...но аз на теб, не успях, не можах да ти бъда добър син...много те измъчих, майко, но какво да направя??? Такъм съм си...такъв син...мъж...изгарящ всичко около   себе си....всички измъчвах, после пък изпаднах в самосъжаление и само това постигнах......съжалявах се.... Така мина живота ми...в съжаление...

/майка му иска нещо да каже, но той я прекъсва/.

Али - Нищо не казвай, майко, моля те... Недей...  Не ви разказвам това, за да искам нещо от вас!!!
         Мете, синко, Берин, момичето ми, Айлин, Осман - скъпите ми  деца... Аз много ви измъчих,
много лоши неща направих, не успях да ви бъда баща в истинския смисъл на думата, сега не очаквам дори да ми простите - не това искам от вас.... Само искам  да ви кажа, че много съжалявам - затова ви го казвам....  Аз винаги много съм ви обичал, и сега много ми обичам и винаги ще ви обичам!!! Вие сте моите деца и винаги ще бъдете моите деца!!!!
Хасефе - От къде излезе това пък сега???

Али - АЗ ЗАМИНАВАМ, ЩЕ ПЪТУВАМ , ДАЛЕКО!!!
Джемиле - какво пътуване?

Али - ТАКОВА ПЪТУВАНЕ, ДЕТО СЪМ ПРАВИЛ, ПЪТУВАЛ ЦЕЛИ 20 ГОДИНИ!!!
Хасефе - Али, синко, ти си болен, нали се пенсионира!!!!

Али - С ЧУЖДЕСТРАННА КОМПАНИЯ, ДОГОВОРИЕХМЕ СЕ, СПОГОДИХМЕ СЕ!!!
Джемиле - Нелегално ли ще работиш???
Али - КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ТОВА!!!!
Мете - Татко, не е правилно това, което правиш!
Берин - Мете е прав, татко!!!
Айлин - Защо трябваше сега така да постъпваш, това да решаваш????.....

Али - НЕ СЕ МЪЧЕТЕ, НАСИЛВАЙТЕ...НАПРАЗНО....АЗ ВЗЕХ РЕШЕНИЕТО СИ - ЩЕ ЗАМИНА, ЩЕ ТРЪГНА ОТ ТУК, ОТ ТЕЗИ МЕСТА, ПОБОЛЯХ СЕ......ТРЯБВА ДА ЗАМИНА....ДА ПЪТУВАМ МНОГО НАДАЛЕЧЕ....

Всички станаха от масата, слязоха на улицата, настаниха се в микробуса на Мете и изчезнаха в тъмнината.  Само нещастния капитан Али остана сам самичък в тъмната и непрогледна нощ - сам с болката си, сам с мъката си, сам с драмата си......Това беше последната нощ на Капитан  Али на Земята!!!......

# 601
Ваня какво става....конака на Баразоглу подпален....Дървената част изгоряла....Цъцъцъ...такава голяма къща и толкова стопански постройки... Thinking Никой ли не живее там....Как са допуснали цялата дървена част да изгори  Thinking

Сиси благодаря за инфото за Ойлето...Още има време до финала на втори сезон....Искам да гледам вечерята, която Али беше приготвил и края на втори сезон....

СКъпа, написах вечерята на Али със семейството му в края на втори сезон и не ме пусна - изтри ме.
Исках да го свържа с твоя пост, но не успях. Сега  я  написах отново  - това е мерака.

# 602
    Сега отивам при Иит  Санджактар. Обади ми се, че ме чака и отивам при  него. После ще ви се обадя, за да ви  кажа  какво сме си говорили.

# 603
  • Русе
Здравейте!  Hug

Ани  Hug дори снощният дъжд да не е полял Чародейка, днес след горещина и задух до 16ч., като се почна... с прекъсвания до 20ч. - в центъра четири пъти валя, та все някой от тях ти е свършил работа  Simple Smile

Направили си самолетче, което лети  Grinning

А за самолета... и аз мисля, като Ваня - това е камера  Simple Smile, с която снимат  Peace

# 604
  • Разград

Adana'da ne var? ‏@Adanadanevar
Adana'da Hanımın Çiftliği ve Dila Hanım dizilerinin çekildiği konak kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı.

Превод на гугъл.
Адана дамски селскостопански и имението Dila Жена последователности, взети бяха подпалени от неидентифицирани въоръжени мъже.

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 21:49 от vania_e

# 605
Рускините пишат, че идва вече края на снимките на игралния филм. Все още не са свършили, но скоро и това ще стане. След това Еркан ще се заеме с работата по сериала....

Ваня права си - самолетчето са го използвали за снимките....Ето тук се вижда....

Еркан отново е в роля...колко е изкривен героя му и с бастуна...Той има опита от Ойлето...там горкичкия нали беше ходил дни с камък в обувката, за да предаде автентично образа на капитан Али.....

# 606

Aişa&Cano💕

Тази малката сладуранка Айша може би е племенница на Дидем.... newsm78 Имаше ги и на друга снимка тримата - Джано, Дидем и Айша....

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 00:22 от MAMA-AN

# 607
Kaos Film Setinden

Азерчо дали е научил, че му е изгорял конака  Grinning

# 608
# 609
  • Разград

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 01:27 от vania_e

# 610
Добро утро
Да си пожелаем хубав, пълноценен ден с много радост и сполука

Сиси изчетох диалозите от вечерята, която беше организирал капитан Али....Представям си цялата сцена. От сърцето на Али за всеки излезе хубава дума....Само той беше виновния....А дали е така  Thinking Когато едно семейство стигне до тук, всеки има своята вина. Но само Али я призна.....

Еркан вече е запалил цигарата и чака кафето на Цвети  Peace

# 611
  • Русе
Добро утро!  Hug

Скрит текст:

Ани  Hug най-вече на теб - пожелание за хубави случки  Peace, нали си на чужд терен...  Simple Smile

Сиси, Злати  Hug

Кралице  Hug нещо се губиш май тези дни  Thinking, дано да са ти хубави причините  Simple Smile

И нещо ново за новата партньорка на Еркан  Peace

Скрит текст:
Один турецкий депутат получил свои 15 минут славы, заявив, что турецкие женщины не должны громко смеяться на людях.
Его оборжали всем интернетом.
Нургуль Ешильчай вот, например, не прошла мимо

и...

Скрит текст:
ЕЩЁ ОДНА ИСТОРИЯ ЗОЛУШКИ

Пока не объявлено название нового сериала с Эрканом Петеккая и Нургуль Ешильчай, но известно, что по сюжету ожидается любовь людей из разных классов общества - богатого ресторатора и уборщицы. У обоих за плечами уже есть опыт и пережитые истории любви, а между ними - социальная пропасть, предрассудки близких и родственников...
Пока в соц.сетях не наблюдается особого интереса к проекту...

# 612
  • Русе

newsm47

Днес попаднах на повече снимки и...  Wink някои може и да са пускани, ама...

# 613

Цялата къща е изгоряла  newsm09 Скоро няма да снимат сериал там....
Но пък в конака Селамоглу и Асланбаш отново ще снимат сериал....
Започнала е подготовката за новото дизи....

Цвети кафенцето е супер  Hug Вече го изпих, но форума беше в профилактика и не успях да благодаря  Peace

Както е казал Еркан "времето лети"....Тук Джано е бебенце, а пък сега вече стана партньор на татко си....Между впрочем Джано е "участвал" в ПП ако не греша - "играл" е Юмер като малък....

# 614
Здравейте! Hug wavey

Понеже съм в почивка от плажа,реших да мина по-рано,ама не...!Пак профилактика! ooooh!

Ани HugЦвети HugВаня Hug,за споделените снимки и новини!  bouquet

Сиси, Hug за превода!Ще чакам да видя сцената!Жалко,че така са избрали да завърши живота на капитан Али! ooooh!

-А днес има отново Световен ден на приятелството! Laughing Благодаря,че ви има скъпи дружки! Wink Heart Eyes

При вас е валяло,а ние се пукаме от жега! ooooh! Поне малко да ни разхлади,че като гледам какви наводнения са станали! ooooh!

Приятен ден ви желая! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт