Как да си изсуша зеленчуци?

• 6 745
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
в Метро беше около 40 лв,  аз се зачудих за Кауфландската промоция, но май наистина нямам къде да прибирам  вече  Mr. Green

# 16
  • Варна
Аз реших да си направя универсална подправка. Купих си такава от Турция, а след това и от Пловдив, много ми допадна и реших да се пробвам. Идеята ми дойде след като видях сушеният зелен лук в блога на пеп-4o  bouquet. Суша ги на остъклена тераса. Засега имам изсушени зелен лук, листа целина, корен магданоз и моркови. Смятам да добавя няколко корена пащърнак, малко корен целина, зелена и червена чушка.
Надявам се да се получи Simple Smile Ако не пак от пазара ... поне няма излишни Е-та. Simple Smile

# 17
Spring Miracle, дори за купешките не е безсмислено, ако се купуват в сезона, когато са най-евтини. Например сушените домати са доста скъпи, а за сушене най-подходящи са онези продълговатите за консерва (сорт Рома), които са най-евтините на пазара (миналото лято бяха по 40-50 стотинки килограма). Иначе няма спор, че домашните са най-добрият вариант. Но и с купешки може да се постигне нещо приемливо като цена и качество.
Съгласна съм, но останах с впечатлението, че авторката се интересува основно от приготвянето на подправки.  Peace
На мен ми подариха този . Четох добри отзиви за него, но още не съм го пробвала, защото тази година доматите в градината са много зле.

# 18
Iskam da moga da pravq su6eni domati, no ne znam kak da go napravq! Predlojeniq .....!?

# 19
  • София
Нещо такова може би за доматите?
http://www.kulinarno-joana.com/2010/09/dried-tomatoes/

Общи условия

Активация на акаунт