Против акне/пъпки по лицето 3

• 122 001
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Лисичке, само това не съм пробвала сигурно  Rolling Eyes каква й е целта на тази маска? Избелваща ли е, против акне?
Тези от вас, които са правили хормони-на гладно ли трябва да се направят? Отиваш, казваш кои искаш и те вземат кръв и това е? не си спомням преди две години  като ги правих какво точно се праваше?

# 661
Лисичке, само това не съм пробвала сигурно  Rolling Eyes каква й е целта на тази маска? Избелваща ли е, против акне?
Тези от вас, които са правили хормони-на гладно ли трябва да се направят? Отиваш, казваш кои искаш и те вземат кръв и това е? не си спомням преди две години  като ги правих какво точно се праваше?

За пъпки  ,но не намирам повече информация и реших да се допитам до вас.

# 662
Лисичке, само това не съм пробвала сигурно  Rolling Eyes каква й е целта на тази маска? Избелваща ли е, против акне?
Тези от вас, които са правили хормони-на гладно ли трябва да се направят? Отиваш, казваш кои искаш и те вземат кръв и това е? не си спомням преди две години  като ги правих какво точно се праваше?

Ако ще изследваш тестостерон,  DHEAS и щитовидните, то "да, на гладно сутрин". Ако ще пускаш и някои други (от репродуктивните), то трябва да е съобразено с цикъла.

# 663
Аз съм правила маска с аспирин преди време  - ефекта е краткотраен, успокоява пъпчиците, като си спомням, че не трябваше да се прави много често, защото имало негативни последици или нещо такова.
Трябва да се ползва и слънцезащита, тъй като киселината прави кожата фоточувствителна

# 664
Аз съм правила маска с аспирин преди време  - ефекта е краткотраен, успокоява пъпчиците, като си спомням, че не трябваше да се прави много често, защото имало негативни последици или нещо такова.
Трябва да се ползва и слънцезащита, тъй като киселината прави кожата фоточувствителна
Благодаря   bouquet

# 665
тестостерон,  DHEAS ще ги изследвам, също така LH и мисля пролактин, пет хормона са общо
за репродуктивните знам, че трябва да са съобразени с цикъла и ще ги направя утре, на вторият ден от цикъла„
ще си отида на гладно най-добре
благодаря за отговора

# 666
тестостерон,  DHEAS ще ги изследвам, също така LH и мисля пролактин, пет хормона са общо
за репродуктивните знам, че трябва да са съобразени с цикъла и ще ги направя утре, на вторият ден от цикъла„
ще си отида на гладно най-добре
благодаря за отговора
внимавай с пролактина - не трябва да си правила секс поне 1 ден преди изследването, да не са ти пипани гърдите, да не си имала силен стрес и поне 15-20 мин да полегнеш (по възможност) пред вратата на манипулационната преди процедурата. Също, не трябва да си скоро след сутрешното ставане, а да са минали поне 2 часа. Това ми го каза ендокринолог, много е "капризен" този хормон.
Иначе, репродуктивните (а някои препоръчват и тези на щитовидната жлеза) трябва да са изследвани в периода 1-5 ден от цикъла.

# 667
  • Бургас
Не зная каква е вашата аспиринова маска, но аз веднъж си правих една със зехтин и натрошен аспирин и нещата станаха доста зле. Пъпките станаха по-големи.

# 668
  • Карлово
Аз маската я знам така: На филийка хляб се слага кисело мляко смесено със стрит аспирин. Като се отцеди млякото се нанася на проблемните места. Карах дъщеря ми да я пробва, първо на гърба, а после ако няма зачервяване на лицето, но мързелът и не прощава... Нито това, нито парните бани с лайка направи.

# 669
Аз снощи я пробвах ,натроших 2 аспирина ,сложих няколко капки вода и нанесох само под брадичката,където имам едни пъпчици.
Като че намаляха подутините от тях малко ,но само това забелязвам Simple Smile

# 670
olech_ka благодаря ти за съветите
щитовидната ми е ок
аз ги пускам най-вече заради пъпките и още повече за да видя как са нивата на LH  и FSH,за да си ги знам дали са ми в нормата, за едно понататъшно предвиждане на бебче  Simple Smile
Всъщност не знам, кой от тези хормони е важен за акнето... newsm78

# 671
olech_ka благодаря ти за съветите
щитовидната ми е ок
аз ги пускам най-вече заради пъпките и още повече за да видя как са нивата на LH  и FSH,за да си ги знам дали са ми в нормата, за едно понататъшно предвиждане на бебче  Simple Smile
Всъщност не знам, кой от тези хормони е важен за акнето... newsm78

да ти кажа, и аз не знам. Като ходих при Кадурина във Вма само тестостерон и dheas ми пускаха. После (също предвиждах бебче Simple Smile) ендокринологът ми пусна щитовидните, пролактин и репродуктивните.

# 672
тестостерон и dheas

по мойта логика ще трябва да са най-свързаните с акнето  Rolling Eyes
утреще ги правя

# 673
Здраввйте. И аз имам дългогодишно акне, не особено тежко. Мога да напиша вероятно няколко тома или дисертация по темата. Има много причини, но ето ви още едно логично обяснение за упорито акне - възможно е просто организмът да се чисти от всичката козметика и почистващи средства, които повечето от нас ползват ежедневно. Пределно ясно ми е, че не откривам топлата вода, но се надявам да помогна на някого. За себе си смятам да намаля употребата на козметични средства до минимум за поне 3 месеца и да чакам отделителната система да свърши своето. А също и да опресня знанията си за растенията, които извеждат определени токсини от организма.

# 674
Здраввйте. И аз имам дългогодишно акне, не особено тежко. Мога да напиша вероятно няколко тома или дисертация по темата. Има много причини, но ето ви още едно логично обяснение за упорито акне - възможно е просто организмът да се чисти от всичката козметика и почистващи средства, които повечето от нас ползват ежедневно. Пределно ясно ми е, че не откривам топлата вода, но се надявам да помогна на някого. За себе си смятам да намаля употребата на козметични средства до минимум за поне 3 месеца и да чакам отделителната система да свърши своето. А също и да опресня знанията си за растенията, които извеждат определени токсини от организма.
Надявам се да съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт