Против акне/пъпки по лицето 3

• 123 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
с лечебен глад( аз го правих за друго) изчистих акне.Още На 3-4 ден избиха ужасно много пъпки, но това е от чистенето, след това завехнаха, и на 8ден нямах помен от пъпка. Кожата стана розова, гладка.

Склонна съм да вярвам, че ще помогне до голяма степен-при мен проблема е, че не мога да го спазвам, не мога да пазя диети и да не ям нищо, защото ми пада кръвното и ми става лошо.
Вероятно някакви чайове и плодове по-може.

# 91
Цитат
с лечебен глад( аз го правих за друго) изчистих акне.Още На 3-4 ден избиха ужасно много пъпки, но това е от чистенето, след това завехнаха, и на 8ден нямах помен от пъпка. Кожата стана розова, гладка.

Склонна съм да вярвам, че ще помогне до голяма степен-при мен проблема е, че не мога да го спазвам, не мога да пазя диети и да не ям нищо, защото ми пада кръвното и ми става лошо.
Вероятно някакви чайове и плодове по-може.

Аз също съм с ниско кръвно и нисък хемоглобин. Правих 14 дни на плодове и чай с мед- по Л. Ковачева

# 92
Цитат
Аз също съм с ниско кръвно и нисък хемоглобин. Правих 14 дни на плодове и чай с мед- по Л. Ковачева

Как се издържа? Аз не съм пробвала и не смятам, че ще издържа. Сега ще подновя и пиенето на чай от коприва-действа много тонизиращо и укрепващо. А и за акне помага, пречиства.

# 93
Детокасикацията на мен не ми реши проблема, само го задълбочи.
Относно диетата, аз смятам, че млечни и пилешко трябва да се избягват при проблема, защото са бъкани с хормони.
Относно диетата и какво трябва или не да ядем, пускам ви една от снимките, които ви показах онзи ден! Simple Smile

# 94
При млечните и пилето е така за хормоните, но проблемът може да се реши със сертифицирани био продукти. Аз от кисело мляко и сирене не мога да се откажа посмъртно и съм готова да платя с някоя друга пъпка за тях ако трябва  Laughing

# 95
Аз от содата както казах съм доволна! За който не е прочел слагам си половин лъжичка в пяната за измиване и разтривам съвсем леко, все едно си се мия само, изплаквам, после розова вода и крем. Наистина колкото по агресивни продукти уж за мазна и акнеична кожа по зле, даже вече почнах да си взимам за нормална кожа, ползвам и масла за лицето вечер и омазняването се регулира - оттам и порите са много по бледи. Сега си чакам поръчката от зоя.бг както и чаеното масло, ще си правя лосион с розова вода и ще кажа как е. А относно бирената мая - от нея не се дебелее, може да докара малко повече апетит, но ако не се консумира повече храна няма проблем. От опит знам.

# 96
  • София
Аз от содата както казах съм доволна! За който не е прочел слагам си половин лъжичка в пяната за измиване и разтривам съвсем леко, все едно си се мия само, изплаквам, после розова вода и крем. Наистина колкото по агресивни продукти уж за мазна и акнеична кожа по зле, даже вече почнах да си взимам за нормална кожа, ползвам и масла за лицето вечер и омазняването се регулира - оттам и порите са много по бледи. Сега си чакам поръчката от зоя.бг както и чаеното масло, ще си правя лосион с розова вода и ще кажа как е. А относно бирената мая - от нея не се дебелее, може да докара малко повече апетит, но ако не се консумира повече храна няма проблем. От опит знам.
Към лосиона си може да добавиш освен розовата вода и чаеното дърво, и малко масло от жожоба, така не изсушава толкова!  Sunglasses

# 97
Към лосиона си може да добавиш освен розовата вода и чаеното дърво, и малко масло от жожоба, така не изсушава толкова!  Sunglasses
Оо, благодаря  Hug то е едно от маслата, които влияят чудесно на кожата ми вместо нощен крем понякога!

# 98
Наистина начинът на хранене е най-важният в случая. Аз бях отчайващ случай в пубертета - цялото ми лице беше в пъпки. От 4-5 години съм вегетарианка, ограничавам също млякото, сиренето, кашкавала. Правила съм 3-4 пъти лечебен глад също. Мога да кажа, че единствения период, когато ми избиват пъпки и ме дразнят е преди цикъл и то по 2-3.

Колкото до външното третиране за себе си намерих две чудеса - чаеното дърво и сребърната вода.
Сребърната вода убива всички микроби и я използвам 1-2 пъти на ден за измиване на лицето. Чаеното дърво да си призная не го мажа директно на кожата, защото е адски силно - капнала съм 3-4 капки в гела си за измиване и също съм изключително доволна. ( Хора, не си мажете косата с чаено дърво Simple Smile)))))) единствената му употреба е при пърхот - 3-4 капки в шампоана.) Ползвам това на Aroma life и вярвам, че е истинско.

# 99
Какво правите с маслото от чаено дърво? Директо се мажете върху излязла вече пъпчица ли? Или върху цялото лице?
И също - не ви ли става мазна кожата?  Rolling Eyes

Имаше едни стикчета преди време, с чаено дърво, зелени на цвят, казваха, че помагат ...

# 100
Здравейте, попаднах на този марка крем за лице. Мнения дали имате?
http://www.himalaya.bg/product/39/klarina-pri-akne-i-rozatseya.html

# 101
Аз пия сяра от месец. MSM, някаква пречистена. Пробвала съм какво ли не и тъй като съм на 27г. вече, следва да е нещо вътрешно. И тъй като имам гастрит и проблеми със стомаха, мислех, че сярата ще помогне за изчистване. Лицето ми е по-зле от всякога. Избиха едни малки, ситни като пъпчици..ужас направо. Не знам дали е ефект от очистването, но полудявам. Иначе мия с Uriage, мажа с крем пак Uriage К18 или Acne Out, но досега ефект от нищо не съм намирала.
Може ли малко повече информация за лечебния глад?

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 09:45 от Захир

# 102
Аз сега се намазах с чаено дърво, цялото лице.Не знам дали е удачно, мазничко е доста.
Иначе ползвам сега един сапун на Милва с невен против акне-взех го много импулсивно, казах си ще пробвам.
Хубаво почиства лицето, не изсушава много. Ще започна парна баня с лайка тези дни.
И ще продължа маските с хума-не знам дали има влияние върху акнето, още е рано да кажа, но много ми харесва ефекта й като цяло върху кожата-избистря, омекотява много, избелва, озарява лицето .  Simple Smile

# 103
Чаеното масло се нанася само локално върху пъпката.

# 104
Чаеното масло се нанася само локално върху пъпката.
Да  Peace или пък разредено с базово масло, или в розова вода като лосион/тоник

Общи условия

Активация на акаунт