Против акне/пъпки по лицето 3

• 121 998
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Някой ползвал ли е крема на la roche posay effaclar duo ?
мен този крем ме оправи
Скрит текст:
даже сега имат нов от серията + мострена кутия с продукти за мазна кожа подарък при покупка на крем от серията Ефаклар.

# 691
  • Варна
Аз също след хапване на повече месо и сладко забелязвам влошаване. Уж решавам да ги намаля или спра за определен период, но обикновено този период е много кратък  Grinning и пак почвам да ги ям.
От месо няма как да ти излизат пъпки,само от шоколада според мен ти излизат.От месото може да ти се подобри състоянието даже, така наречената високо мазнинна ниско въглехидратна диета, много помага при акне и за други неща,не съм го измислила аз,има хора,които правят такава диета и има реални снимки в интернет,които доказват това,че действа.А аз да кажа,че от този крем с бензил-пероксид ли от какво е не ми излизат пъпки,имам една единствена малка и това е изчисти ми се лицето,дано да не ми излизат много вече,този крем е много добър.
Ами не знам и аз. Може да ми е грешно предположението. Просто има периоди, в които лицето ми е сравнително изчистено, но има такива, когато съм ужасно пъпчасала. Twisted Evil Преди цикъл също излизат доста. И тези периоди се редуват и се въртя в един кръговрат  Grinning

# 692
Някой ползвал ли е крема на la roche posay effaclar duo ?
мен този крем ме оправи
Скрит текст:
даже сега имат нов от серията + мострена кутия с продукти за мазна кожа подарък при покупка на крем от серията Ефаклар.
О,много ти благодаря.
След работа ще мина през аптеката да видя.
  bouquet

# 693
  • Варна
Явно от Ефаклар само аз не съм доволна.  Crossing Arms При мен лицето ми се зачервява от него, май ми идва доста силен.  Embarassed

# 694
Аз преди да го купя ,мисля да взема мостри /дано да имат/ и да видим как ще се разберем с него.

# 695
  • Варна
Дано да ти дадат мостри, че аз като търся все нямат! А и парите не са малко.  Peace Дано да ти помогне.

# 696
И аз мисля да взма ефкалар. Само крем може ли или трябва да комбинирам с нещо?

# 697
  • Варна
Има и измиващ гел. Желателно е първо да се измие с гела и после крем.

# 698
Аптеките, които участват дават книжка с мостри - пробваш, избираш крем, купуваш, даваш попълнената с отговори книжка и ти дават кутията подарък. Не знам кои аптеки участват, обаче - вижте в сайта им на Ла Рош, дано пише.

# 699
Аз гледах преди малко ,за щастие и при нас има.
Ще мина след час задължително.

# 700
  • София
Честно казано, ако това с хранителния режим е вярно, то би трябвало да имам перфектна кожа Simple Smile
Ще се съглася за това, че излишното мазаче изсушава кожата и някакси засилва проблема. Около 6-8 месеца не се мазах с нищо (бях вкъщи в майчинство) и да ви кажа, забелязох подобрение.

Иначе, от всичките схеми и варианти за лечение, на мен лично ми помогна антибиотика. Буквално след 48ч усетих липса на възспаление по лицето, успокои се, пъпките се свиха. След има-няма седмица кожата беше перфектна (не визирам белезите и пост-акне, разбира се). Ефектът, обаче, трае около 1.5 година.
Точно! PeaceИ при мен така.На мен ми изписаха Далацин (понеделник,сряда и петък по 1 капсула) за 2 месеца.Но след около година пак се почна...Вие какъв антибиотик пихте?
Диането при мен не помогна...Кожата ми стана супер суха,но пъпките не спряха да излизат...

# 701
Да преди цикъл е така,на периоди е и аз съм така ама сега забелязвам подобрение...пи-малко сякаш ми излизат,като ползвам този крем с бензил-пероксид.Момичета можр ли някой да каже кой крем сте си купували от Англия с бензил пероксид,защото аз имам Бензакнен и е купен от Германия,а братовчед ми е в Англия и искам да му кажа да си купи такъв крем,само че не знам в Англия как му е наименованието,дали този Бензакнен ще го има там?

# 702
Честно казано, ако това с хранителния режим е вярно, то би трябвало да имам перфектна кожа Simple Smile
Ще се съглася за това, че излишното мазаче изсушава кожата и някакси засилва проблема. Около 6-8 месеца не се мазах с нищо (бях вкъщи в майчинство) и да ви кажа, забелязох подобрение.

Иначе, от всичките схеми и варианти за лечение, на мен лично ми помогна антибиотика. Буквално след 48ч усетих липса на възспаление по лицето, успокои се, пъпките се свиха. След има-няма седмица кожата беше перфектна (не визирам белезите и пост-акне, разбира се). Ефектът, обаче, трае около 1.5 година.
Точно! PeaceИ при мен така.На мен ми изписаха Далацин (понеделник,сряда и петък по 1 капсула) за 2 месеца.Но след около година пак се почна...Вие какъв антибиотик пихте?
Диането при мен не помогна...Кожата ми стана супер суха,но пъпките не спряха да излизат...

Аз пих Вибрамицин (който е Доксициклин) 90 дни. Първите 10 дни 2пъти по 1 таблетка и после 80 дни веднъж по половин хапче. Мазах се с Акне БП-5% вечерта и с кремчето на Uriage с киселини (не помня точното название) сутрин .

Диане реших да не пробвам, нещо не ми се иска да всимам хормонални препарати, при все че хормоните ми са в норма.

# 703
Holly Pink забравих да те попитам - колко време ползваше кремчето ?

# 704
Holly Pink забравих да те попитам - колко време ползваше кремчето ?
Изхабих 1 опаковка от старата версия и една опаковка от новата - ефект забелязах след 3-4 седмици, по-спомен. Имам ревю в блога и на двата, ако се интересуваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт