ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::22::.

• 86 639
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
  • Манчестър
Доколкото знам в viagogo се предлагат билети от хора със сезонни билети, но не могат да отидат на мача.

А в сайта на ЮТД се предлагат билети за general sale само ако има останали.
Ясно  Blush Тоест по в последния момент изкачат там?

Не са буквално в последния момент, но няколко седмици по рано трябва са се наблюдава ежедневно.

# 106
  • Beyond the stars
Доколкото знам в viagogo се предлагат билети от хора със сезонни билети, но не могат да отидат на мача.

Ясно  Blush Тоест по в последния момент изкачат там?

Не са буквално в последния момент, но няколко седмици по рано трябва са се наблюдава ежедневно.

Това е, че ми се иска колкото може по-рано да имам билети, за да мога да огранизирам останалото. Няколко седмици в аванс ще е лудница със самолети и хотели.
Май ще пробвам с мембършип и през официалния сайт.. пък каквото сабя покаже.  Mr. Green

# 107
Пиши после как е станало.  Hug

# 108
  • Beyond the stars
Пиши после как е станало.  Hug

Стискайте палци да стане като цяло  Crazy

Че много искам да му подаря тази емоция и със сигурност ще си заслужава.

# 109
Направо му завиждам за подаръка и изненадата. Стискам палци.  Hug

# 110
  • Манчестър

Ясно  Blush Тоест по в последния момент изкачат там?

Това е, че ми се иска колкото може по-рано да имам билети, за да мога да огранизирам останалото. Няколко седмици в аванс ще е лудница със самолети и хотели.
Май ще пробвам с мембършип и през официалния сайт.. пък каквото сабя покаже.  Mr. Green

За пътуване до Манчестър - дирекетен от София само Изиджет.
Иначе - Раянеър до Ливърпул или Бирмингам и Уиз Еър до Бримингам.

За хотели не мисля,че е проблем , но зависи къде са.
Питай ако имаш въпроси за транспорт,локация и тн.

# 111
  • Beyond the stars

Пак благодаря  bouquet
Ориентирах се вече за пътуване и хотели, въпросът е, че един месец преди пътуването цените не са такива, каквито са по-рано  Mr. Green Та колкото по-рано, толкова по-добре.
Ще имам въпроси със сигурност, но като цяло пътуването не ме притеснява, фен съм на самоогразниираните екскурзии. Само заветни билети да взема  Mr. Green
Н 14.06 пускат билети за мембърс за Висшата лига, в момента има VIP match day в продажба ама там цените почват от 200 паунда.  Crazy

# 112
  • Манчестър

Пак благодаря  bouquet
Ориентирах се вече за пътуване и хотели, въпросът е, че един месец преди пътуването цените не са такива, каквито са по-рано  Mr. Green Та колкото по-рано, толкова по-добре.
Ще имам въпроси със сигурност, но като цяло пътуването не ме притеснява, фен съм на самоогразниираните екскурзии. Само заветни билети да взема  Mr. Green
Н 14.06 пускат билети за мембърс за Висшата лига, в момента има VIP match day в продажба ама там цените почват от 200 паунда.  Crazy

200 паунда за ВИП са ок,защото после стават още по скъпи, имаш хубави места плюс храна, напитки и малък подарък. Аз съм ходила, но служебно:smiles:

# 113
да ви имам службите хайлайфски Grinning

значи нещо ей такова трябва да е предполагам https://www.eticketing.co.uk/muticketsandmembership/details/even … aspx?itemref=9070

# 114
  • Beyond the stars
200 паунда за ВИП са ок,защото после стават още по скъпи, имаш хубави места плюс храна, напитки и малък подарък. Аз съм ходила, но служебно:smiles:

Да бе, ама по 2 не ме кефи нещо твърде.  Laughing  Къде пращат такива готини командировки ?  Heart Eyes
Да кажа на половинЪт да ти завижда благодорно  Mr. Green

svansmods само,че за истински мач се търсят билети, иначе и за на Карик мачът, дето го играха скоро, си имаше билети почти до последно, ама интрига нямало  Laughing

# 115
Предполагам че защото е рано няма същата тая картинка за други мачове, а не че си е е*ало майката и билети няма.

# 116
  • Beyond the stars
Предполагам че защото е рано няма същата тая картинка за други мачове, а не че си е е*ало майката и билети няма.

Че кой е казал противното.  Grinning
Същата картинка би трябвало да излезе от 14.06 и за мачовете, които сега продават само VIP пасове.
Аз не казвам,че няма билети, а се чудя дали има шанс да няма билети, след като минат през сезонните, фенклубовете, вип и т.н.  Mr. Green

# 117
  • Манчестър

Че кой е казал противното.  Grinning
Същата картинка би трябвало да излезе от 14.06 и за мачовете, които сега продават само VIP пасове.
Аз не казвам,че няма билети, а се чудя дали има шанс да няма билети, след като минат през сезонните, фенклубовете, вип и т.н.  Mr. Green

Билети няма да има докато не изтеглят жребия за мачовете за новия сезон, a това ще е на 14 Юни. Вероятно заради това и мембършипа ще се продава оттогава.

# 118
  • Манчестър

Да бе, ама по 2 не ме кефи нещо твърде.  Laughing  Къде пращат такива готини командировки ?  Heart Eyes
Да кажа на половинЪт да ти завижда благодорно  Mr. Green

svansmods само,че за истински мач се търсят билети, иначе и за на Карик мачът, дето го играха скоро, си имаше билети почти до последно, ама интрига нямало  Laughing

Не е чак толкова за завиждане....просто живея и работя в района и от работата имахме служебни билети да водим гости за забавление. Случаваше се да няма кой да отиде и тогава се тегли жребии между колегите.

Иначе от viagogo най-скъпите билети са около 50 лири ( стандартни).

# 119
  • Beyond the stars
Да се похваля имам билети за Crystal Palace 30.09   Mr. Green  Party

Пфф кръвно вдигнах с тез билети, ама целта нали оправдавала средствата  Crazy

Трябват две членства за два билети, ама може да се оперира с един акаунт и да се синхронизират нещата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт