ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::22::.

• 86 834
  • 717
  •   1
Отговори
# 255
Катерина, чудесно е, че вярваш в отбора, малцина са като теб, но страхливата игра, която показват футболистите ни, няма да ни донесе победи. А с хиксове не се печели група. Липсва класа, ясно е и ако някак вече сме свикнали да не очакваме кой знае колко от този отбор, по-лошото е, че и при младите надежди положението хич не е розово. Причините за това са тема на друг разговор. Нищо добро не ни чака в близките години, уви...
Абсолютната истина! Плахата ни игра ще ни държи само в това положение.
Вижда се потенциал в доста наши млади играчи, но смятам, че Хубчев не е на това мнение.
Аз лично виждам много потенциал в А. Вутов.
Много бърз и техничен футболист, който се доказа доста в Ботев (Пловдив)

# 256
Ей хора, нямам думи с, които да опиша, колко съм щастлива!!
Толкова се радвам за победата на Байерн над Борусия (НИЩО ЛИЧНО ФЕНОВЕТЕ НА ОТБОРА) Това чакам цял сезон от Байерн, хъс!

Вие какво ще кажете, имаме ли шансове за поредна победа в Бундеслига?
🙂

# 257
  • София
На 95% титлата е в Байерн. След това крушение Борусия ще се сринат психологически. Може ли да си кандидат за титлата и да те бият като мече у дирек.

# 258
На 95% титлата е в Байерн. След това крушение Борусия ще се сринат психологически. Може ли да си кандидат за титлата и да те бият като мече у дирек.
Напълно прав си!
Байерн започнаха сезона много слабо, което изобщо не го очаквах!
Но втория полу-сезон се стегнаха, до колкото е възможно и показаха кои са!
Най - важното е лятото да направим добри трансфери!
Радвам се за новия ни трансфер, играча на Атлетико Л. Ернандес и играча на Щутгарт Б. Павард.
И се надявам новия сезон да си започнем точно както трбява!
🙂

# 259
  • Манчестър
Привет от Манчестър ....чакаме мача в сряда.....билета обаче няма...буквално някой трябва да умре, за да се докопаш за билет😀

# 260
  • sf
Аз се завърнах от Барселона. Гледахме мача с Атлетико. Нямам думи да опиша атмосферата в този град. Имам чувството, че там всичко е само Меси и Барса. 😁

# 261
Аз се завърнах от Барселона. Гледахме мача с Атлетико. Нямам думи да опиша атмосферата в този град. Имам чувството, че там всичко е само Меси и Барса. 😁
Вярно ли са освиркали Гризман ? Любимец ми е,за това питам...

# 262
  • sf
Не само него.

# 263
  • Пазете Гор

Може. Всичко може. А може и въпреки това да вземеш титлата. А може и да я загубиш. Примери из историята колкото щеш, всякакви.

За кои се сещам без помощта на Гугъл?

Да речем за единствената титла на Берое преди повече от 30 години. В директен сблъсък с прекия съперник за титлата тогава Тракия (Пловдив), загубиха точно така, с 0:5. И все пак додрапаха до първото място.

В знаменития шампионат, в който Арсенал стана шампион, побеждавайки в отложен мач прекия си съперник Ливърпул с точния резултат, нужен му,  за да ги изпревари по голова разлика - 2:0. Иън Райт мушна победната шайба след 90 минута.... Та в тоя сезон Ливърпул, точно като Байерн сега, направи забележителна втора половина на сезона. Наниза, ако не се лъжа, 17 победи в 20 мача, и все пак не успя.

Та - всичко се случва, искам да кажа. Да не избързваме. В големите шампионати, засега са сигурни  Барселона, Ювентус, ПСЖ. В Холандия, Англия, Германия, Португалия - всичко предстои.

# 264

Може. Всичко може. А може и въпреки това да вземеш титлата. А може и да я загубиш. Примери из историята колкото щеш, всякакви.

За кои се сещам без помощта на Гугъл?

Да речем за единствената титла на Берое преди повече от 30 години. В директен сблъсък с прекия съперник за титлата тогава Тракия (Пловдив), загубиха точно така, с 0:5. И все пак додрапаха до първото място.

В знаменития шампионат, в който Арсенал стана шампион, побеждавайки в отложен мач прекия си съперник Ливърпул с точния резултат, нужен му,  за да ги изпревари по голова разлика - 2:0. Иън Райт мушна победната шайба след 90 минута.... Та в тоя сезон Ливърпул, точно като Байерн сега, направи забележителна втора половина на сезона. Наниза, ако не се лъжа, 17 победи в 20 мача, и все пак не успя.

Та - всичко се случва, искам да кажа. Да не избързваме. В големите шампионати, засега са сигурни  Барселона, Ювентус, ПСЖ. В Холандия, Англия, Германия, Португалия - всичко предстои.

Да знам, всичко е много относително!
Но според мен в момента ни дойде самочувствието, което чакаме цял сезон!
Надявам се да сме първи! 😃 Та времето ще покаже!

# 265
  • София
За мен Барселона няма да имат проблем с/у Ман Юнайтед. Иначе стана хубав мач.

# 266
  • София
Хайде, втори гол за "Аякс" с/у Юве!

# 267
  • София
Юве са жалки просто. Италианските евролузъри. Всяка година ужким надграждат и подсилват и без това супер силния си отбор и винаги се провалят. Това не е Серия А, където ги подпират за щяло и нещяло.
Изключително противен отбор, радвам се много, че отпаднаха. Жалко само, че Роналдо отиде при тези лузъри.

А приказката на Ман Юн и случайните им победи като гости приключи повече от очаквано и логично.

# 268
  • София
Аякс с малко повече късмет може да стигне до финал, където ще срещне Барса и ще загуби, но и това ще е успех за тях.

# 269
Леле, какъв мач!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт