ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::22::.

• 86 748
  • 717
  •   1
Отговори
# 435
Винаги съм била тайно влюбена в Левандовски 😍

# 436
  • София
Байерн се гаври с Барса! Grinning
Баварската машина гази много лошо! Ще се повтори ли онова 7-1 от Мондиал 2014 година.

# 437
  • София
Ох, Байерн ми стоплиха сърцето... Отивам за пуканки. Grinning

# 438
  • Манчестър
Байерн се гаври с Барса! Grinning
Баварската машина гази много лошо! Ще се повтори ли онова 7-1 от Мондиал 2014 година.

Ако бяха вкарали и половината пропуски досега щяха да са го минали...

# 439
  • София
88888!!!

хахаха, няма такъв резил просто.

# 440
  • London
8 гола ли са им вкарали? Леле.... Аз понеже Юве отпадна и не гледам вече е сигурно финала ще си пусна макар да ми е все тая кой ще бие.

Аз съм леко озадачена, че Пирло е новият треньор....хем го харесвам, хем факта, че няма практика доста ме притеснява. А и разни други слухове откъм тактики, предпочитани играчи съвсем ме озадачават. Дано не се ядосвам догодина пак и отново...

# 441
Това е моят Байерн! Наистина не съм се радвала толкова на мач. ❤️ Просто ги разбихме! 😁😁😁 Наистина се надявам Байерн да вземе Шампионска. Просто смятам, че Сити, няма да са изобщо лесен противник, даже напротив! Мисля, че ако ни се паднат те, ще видим доста, както се казва "зор" 🤷❤️

# 442
Аз също 💕

# 443
  • Манчестър
Аз също 💕

Много ставаме❤

# 444
  • Манчестър
Много се радвам,че Сити отпаднаха.

# 445
Аз също 💕

Много ставаме❤
Има ли някоя, която не е влюбена в поляка Heart Sweat Smile Невъзможно е!

# 446
Много се радвам,че Сити отпаднаха.

Аз също. Никога не са ми били симпатични. Харесвам стила на Гуардиола, но като цяло никога не съм харесвала Сити.
В момента ме притеснява мача на Байерн с Лион! Изглежда лесно, но те са отбор, който е добре стикован и много прибран. Отдаде ли им се възможност за контра атака, рядко грешат. Пък и отсраниха Юве и Сити, не са за подценяване. Но все пак се надявам моят Байерн да победи Heart

# 447
Разликата между Байерн и Сити или Юве е, че баварците са изключително постоянни. Томас Мюлер е в най-силния си сезон, номер 1 по асистенции, а Лева, ако беше нормален сезон с повече мачове, щеше да мине рекорда на Кристиано. Той и сега има шанс, но не вярвам, честно казано. Simple Smile
Затова смело предвиждам купата с ушите да е за баварците и да се лее Пауланер на Мариенплатц. Simple Smile

# 448
  • London
Оооо и те имаха много слаби сезони, далеч са от постоянство.

# 449
  • Манчестър
Довечера залагам,че Лайпциг ще бият ПСЖ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт