154 Американски Летни Глезотии

• 45 908
  • 537
  •   1
Отговори
# 315
  • usa
леко раждане, хиър!

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 17:00 от миз

# 316
а с турските авиолинии е дори по-евтино

Стана ми любопитно, колко е с турските? На мен ми се стори супер ниска посочената цена от Хюстън. От тук билетите са ужасно скъпи, за летните месеци под $1400 трудно се намират...

Клер, лятото и по бреме на ваканции и от Хюстън са си скъпи билетите, ниски цени в не туристическо, учебно време само. Тръгнат ли на училище децата, забравяш за по-евтини билети. Освен това Тексас( Далас, Хюстън)не е Ню Йорк.

# 317
  • usa
октомври е - breast cancer awareness month, съответно получавате ежегодното ми напомняне, че самопреглеждането на гърдите спасява животи. за всяка жена е полезно да започне от около двадесетгодишна възраст да се преглежда ако не всеки месец, поне всеки октомври  Flutter. не вреди да попита и личния си лекар за професионален преглед. примерен самопреглед.

# 318
Миз, благодаря че всеки октомври си на линя и напомняш.

Никакво движение тук а? Не се ли захлади при вас северни хора, не седите ли в къщи на винце? Скитате още. Помислих че има нова тема и съм пропуснала. Айде пишете, разказвайте, Хиър ще роди ние си седим  на 20-та страница.

# 319
Захлади при нас, но е прекрасно циганско лято. Пренаредих гардеробите на децата. Вики се оказа с невероятно количество дрехи за 2-3 г.
Имам нужда от ваканция. Пак.

# 320
Имам нужда от ваканция. Пак.

И аз. Но поне и при нас има циганско лято и е приятно да си навън.

Вас страх ли ви е от еболата? Аз се присмивам на хората, които пускат разни конспиративни теории, че се предавала с кихане, но сега като се замислих, ако си бях в България, бих се страхувала, като знам какви никакви протоколи имат там...

# 321
И при нас започна да захладнява.

В НДж съм, командировка за Tough Mudder event. Дават го да вали утре. Благодат за бягащите: ще е още по-хлъзгаво и кално.

Аз пък ще нахлузя гумени ботуши. С тях ще приличам на ситничък SS-овец Simple Smile

Не ме е страх от еболата.

# 322
  • The QC to be!!!
Как така?

# 323
  • WA, USA
Фей, къде в NJ? да ни дойдеш на гости?

Не ме е страх от ебола, все от нещо ще се мре. ПОвече ме е страх от MRSA и подобни гадове дето са навсякъде. Също и от този гаден енетеровайръс дето едно детенце си отиде от него преди седмица по нашенско. Моят Павел кашля и уийзва, че го сложихме на инхалации и антибиотик, ама никой не го е тествал дали е вируса за който говорят. Явно не им се видя достатъчно зле, но ние слухтим всяка вечер дали диша и си го прибираме към пет сутринта.

Ние отиваме на почивка на топло след месец, децата броят дните.

# 324
Бейби, отказвам да живея в страх. И аз съм като Руми: внимавам да нямам рисково поведение, пък когато - тогава.

Руми, в Englishtown съм.

# 325
  • WA, USA

Их, много далече. Приятно каляне!

# 326
Успех, Фея! Да разкажеш после!

# 327
  • The QC to be!!!
Ок, ясно Фея. И ние така. Аз се зачудих дали и ти това или друго имаше на ум.

# 328
Здравейте момичета,много години минаха откакто не съм влизала.Уоу колко се е променил целия сайт!Надявам се всички сте добре!На пръв поглед разпознавам никове но не помня много кой какво и не съм чела,ще ме извините.
Сетих се за вас тъй като имам нужда от инфо.Мисля да се прибирам с децата до БГ,мдааам минаха 10 години откакто не съм стъпвала.Паспорти нямаме Български,как се вадят,само лично ли трябва да се ходи до Вашингтон и то с децата?!До колкото разбирам не може чрез упълномощено лице в БГ..има ли друг по-лесен начин?Не ни е спешно,може да чакаме.Също разрешително от бащата за излизане от Бг трябва ли?
 Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 08:47 от victoria

# 329
Викииии,  Hug добре завърнала се! Липсваше! Доколкото си спомням децата са и БГ граждани, нали? Ако да, трябва ти пълномощно от бащата, нотариално заверено, с апостил, преведено и легализирано на БГ.

Миз, благодаря ти! Винаги го правя и за теб мисля   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт