154 Американски Летни Глезотии

• 45 902
  • 537
  •   1
Отговори
# 345
. Може би догодина ако живеем още тук.
на къде сте тръгнали?

# 346
  • USA
So what, ММ кандидатства в два университета, единият в Кънектикът, а другият е на границата на Илинойс и Мисури. Приет е във втория, сега се молим в другия да не е го приемат, защото ще е супер труден избора. Ще се местим април-май, тогава започва.

# 347
аз пък си помислих че идвате към нас да се стоплите.  Laughing Успех с избора и местенето.Маймун и ти покажи двете девойки плс.

# 348
  • У дома
Вики, привет. Аз също носих пълномощно, но никой не ми го поиска. Не носих изтекли бг паспорти и не беше проблем.

Не ме е страх от ебола и от брест кенсър не ме е страх, но вчера правих мамограма. Подариха ми чаша за усилието  Simple Smile

Може ли някой да ме светне за бенефитите на ърли адмишън. Не мога да преценя да бързаме ли или да гледаме сроковете за регюлар адмишън и да го даваме малко по-спокойно.
Тези дни разбрах колко е лесно и евтино за нашите деца да учат в БГ уни, ако искат. Кеф ти на български, кеф ти на английски, ако българския не е на ниво. Само дето моят тийн се е хванал за полата ми и на повече от 4 часа път с кола не иска и да чуе.

# 349
Може ли някой да ме светне за бенефитите на ърли адмишън.

Мен ме приеха на ърли адмишън, където най-много исках (преди 100 години). Беше чудесно да знам още на Коледа, че съм приключила с целия процес. Имах яснота за финансовата помощ почти веднага, а и бях сред първите, на които даваха за годината и нямаше опасност да им свършат парите.

# 350
  • USA
So what, къде сте вие? Ако не беше приет в тези два, щеше да пробва в Калифорния, макар че там е много скъпо за нас в случая. Като завърши, може би ще се преместим на по-топло.
Момичета, искаме да изкараме зелена карта на свекърва ми от тук. Какви документи трябват, преведени или не?
Ето последните снимки и на двете.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=819153948106881&set= … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=831249010230708&set= … ype=1&theater

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 20:48 от maimun77

# 351
  • У дома
Хиър, благодаря. До тук сме кандидатствали само на едно място и го приеха, но за финансовата страна ще знаем май чак след нова година. Дали са ни няколко месеца срок да решим. Да разбирам ли, че не винаги трябва да отговориш в кратък срок на университета, ако си приет на ърли адмишън? Ще ми се да видя какво ще стане и с другите места.

# 352
Хиър, благодаря. До тук сме кандидатствали само на едно място и го приеха, но за финансовата страна ще знаем май чак след нова година. Дали са ни няколко месеца срок да решим. Да разбирам ли, че не винаги трябва да отговориш в кратък срок на университета, ако си приет на ърли адмишън? Ще ми се да видя какво ще стане и с другите места.

Правилата са си специфични за университета. При мен бяха, че ако ме приемат и фин. помощ ме урежда, аз трябва да си отдърпна кандидатурите от всички други места без да чакам отговор от тях.

# 353
  • USA
Atalanta, къде сте приети, тук в Чикаго ли? Каква специалност си избра?

# 354
 Ах много, много красиви девойки!!!Да са живи здрави Маймун77. В Хюстън сме.

# 355
  • У дома
Ясно.

Маймун, невероятни сладури!!!

За Чикаго ще пуска тази седмица. На майтап пробва в University of Iowa, че ставали големи купони, видите ли. Детска му работа. Дано стане някъде тук от рода UIC, DePaul... за да може да пише музика като майнър. Иначе за музикант, който не иска музика не остава нищо друго освен компютри Simple Smile

# 356
  • USA
Благодаря ви!
Дано да стане, където оскате. ММ завърши UIC, хубав университет е.

# 357
  • The QC to be!!!
Атланта, като прочетох за синковеца ти защо си избира уни, да ти кажа той не е никак изключение. Поне още няколко на неговата възраст знам, на същото 100% акъл са.

Маймун тези кукли как ще ги опазите не знам.  Flutter Разкошни са, пу пу пу.

# 358
  • У дома
Маймун, успех и на половинката! Аз от както влязох в човешки мозък благодарение на техния Кейв съм зарибена.

Бейби, имам си едно бебе, дето ходи на работа и училище, има и дебитна, и кредитна карта, а все още чака мама за зареди бензин в колата  ooooh!

# 359
  • The QC to be!!!
Атланта, че какво не е наред тогава? Детето си е умник и половина  Laughing  Близки 2мина знам на неговата възраст, същата работа са, даже с едното си говорехме за специалности, и изказването беше "искам да уча нещо лесно, за да мога да ходя по купони, но и като завърша да си немеря лесно работа и да ми е лесна работата и да правя поне двойно на това дето докарва."  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт