www.feelunique.com - 11

• 50 788
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Black cat, много често разделят на две нещата, ако са повече, досега не ми се е случвало да не изпратят нещо Simple Smile Даже провери си на поръчката в сайта трябва да пише дали е пуснато на веднъж, на мен сега ми излезе три продукта в едно кашонче са пуснали.

Аз не чакам поръчка в момента. Laughing Потребителката, която има проблем, по-нагоре е писала, че се е объркала и всъщност, поръчката ѝ е от друг сайт. Peace

# 256
Ох извинявай, нещо съм ги разменила постовете  Laughing   bouquet Blush

# 257
  • Sofia
Ох извинявай, нещо съм ги разменила постовете  Laughing   bouquet Blush

Няма проблем. Blush Hug

# 258
  • ВАРНА
Навих се за Urban Decay Naked 2,сега са с 10% отстъпка,до колко най-много намалени са стигали,чудя се да чакам ли до Коледа,когато има по-големи намаления  newsm78 

А за "изписване" на  вежди какво използвате?

# 259
  • Пловдив
Миналата Нова година стигнаха до 20,14%, но обикновено кодовете не важат за някой марка, мисля че и UD също е от тях.

# 260
Навих се за Urban Decay Naked 2,сега са с 10% отстъпка,до колко най-много намалени са стигали,чудя се да чакам ли до Коледа,когато има по-големи намаления  newsm78 

А за "изписване" на  вежди какво използвате?

Не съм виждала УД намалени с повече от 10%. Освен, ако не пуснат и допълнителен код, както края на август и тогава намалението стана 15%.

За изписване на вежди, ползвам сет за вежди на Катрис. Като свърши, мисля да пробвам варианта на УД  Peace

# 261
Възможно ли е да се комбинира код за рожден ден с намалението за любима марка?

# 262
Някой чака ли поръчка направена на 22.08, а изпратена на 24.08 ?
Моята още я няма  Tired

# 263
  • София / Перник
Моята още я няма  Tired

Аз имах поръчка, изпратена на 24.08 - дойде днес!  Peace

# 264
Моята още я няма  Tired

Аз имах поръчка, изпратена на 24.08 - дойде днес!  Peace

Значи слагам и един ден да пропърува от София до Русе и дано утре е при мен  Praynig  Simple Smile

# 265
За изписване на вежди, ползвам сет за вежди на Катрис. Като свърши, мисля да пробвам варианта на УД  Peace

Може ли линк за сета на Катрис, благодаря!

Днес ми пристигна Yves-Saint-Laurent-Le-Teint-Touche-Eclat-Foundation поръчан на 24.08  Heart Eyes

# 266
  • София
Моята още я няма  Tired
Щях да питам същото и аз и в този момент получавам мейлче, че имам пратка за прибиране. Peace

# 267
  • Sofia
Моята още я няма  Tired
Щях да питам същото и аз и в този момент получавам мейлче, че имам пратка за прибиране. Peace

А от пощата ли ти го пращат този мейл? newsm78 Изобщо не знаех, че има такава опция.

# 268
Моята от 19-ти още я няма, вече съм я отписала, чудя са да си искам парите или да ми пратят нова. Има ли момичета получили втора поръчка безпроблемно или ще се проточи във времето и няма да мога да си пусна кейса. Дайте съвет.

# 269
  • Sofia
Моята от 19-ти още я няма, вече съм я отписала, чудя са да си искам парите или да ми пратят нова. Има ли момичета получили втора поръчка безпроблемно или ще се проточи във времето и няма да мога да си пусна кейса. Дайте съвет.

От кой 19-ти? Август ли? Ако да, трябва да изчакаш да минат 35 дни от датата на поръчката. Peace

Общи условия

Активация на акаунт