Отговори
# 600
Благодаря на  Moringa,че сподели за кашкавала в Мy market-точно по мой вкус е,взех за проба и си го изядох.А е към 8,50лв/кг-пак ще взема.

Hug - лошото е, че не го виждам в новата им брошура, ако ходя днес ще видя на каква цена е, когато е от постоянния им асортимент, без намаление ...

От утре и маслото в Лидл ще е 2,49лв - за тези, които не следят другата тема  Peace

Щях да ви питам - какво какао на прах използвате за сладкиши или дори за горещ шоколад, "чисто" какао, не от типа на Нескуик ... искам интензивен вкус и аромат, но не знам на кое да се доверя - може би това на d-r Oetker

# 601
Кое от всички масла определяте като най -качествено -сега май тече промоция на масла почти във всички вериги .

# 602
  • In transit

Щях да ви питам - какво какао на прах използвате за сладкиши или дори за горещ шоколад, "чисто" какао, не от типа на Нескуик ... искам интензивен вкус и аромат, но не знам на кое да се доверя - може би това на d-r Oetker
аз ползвам него, добро е.  Peace

# 603
В т маркет пловдив на бул.Шести Септември обявените на промоция пържоли на цена 5.79за кг,се продават на щанда за 6.69 за кг.След разговора ни с зам.управителя рекламните брошури изчезнаха до една моментално.Отваряйте си очите ,защото ни дебнат отвсякъде да ни измамят.

# 604
Моринга хубаво какао на по -приемлива цена и с двойно по -висока масленост е това на Джордани  -80г опаковка за около 1,60-1,80 .
Какаото на доктора е с масленост 10-12 % и цена 1,10-1,30 за 50г.
  Като правих мъфини за пръв път и  в рецептата пишеше пълномаслено какао си направих труда да търся и се оказа ,че повечето марки са нискомаслени .
  Самата марка Джордани не я мислех за читава - в предвид евтиното кафе ,но какаото си заслужава.

# 605
Благодаря, а къде го продават обикновено?  Rolling Eyes
И за тази опаковка ли става дума?
Скрит текст:

# 606
Ами аз го намирам в един супермаркет на местна верига .
 Това е какаото и няма да съжаляваш.
 Повечето видове какао са нискомаслени и не мога да си спомня последно на Йотис ли открих пълномаслено -но цената си беше около 3лв и нямаше 100г.
  За мен най -хубавото какао е Моцарт ,но не съм го срещала от години.
 Живея в малък град и може това да е причината.

# 607
Ще го потърся със сигурност, като се знам, май ще взема и от двете, за да имам възможност едновременно да откривам разлики и прилики  Crazy

# 608
В момента имам какао Кастело от Лидл и е хубаво  ,200г за 2 и нещо е  -10-12% масленост и по нищо не отстъпва на доктора и е доста изгодно като цена.
 В Лидл пускат и какао Белбаке то е пълномаслено и по -хубаво ,но не е в постоянен асортимент и се изчерпва бързо -опаковката пак е кутия от 200 г /може и 250 не съм сигурна / малко по -скъпичко е от Кастело -май около 4 лв.

# 609
Това на Кастело също съм го виждала и то ще влезе в чуденката ... иначе другото - Bellbake май беше в една тематична седмица и помня, че някъде чух негативни коментари за него  Tired та, то отпада ... и без това го няма ...

# 610
  • София
Аз купувам едно гръцко какао ION. Пише, че е натурално 20 процента масленост. 125 гр. за около 2,50лв. Има го в го в големите вериги и е с много приятен наситен вкус.

# 611
Какаото ION за сладкиши е незаменимо!
В момента съм с д-р Йоткер- ми слагам, слагам и пак не става нито кафяво, нито какаово...а с това на Йон внимавам по колко слагам, че да не стане горчив кекса

# 612
Марта в кои точно вериги го има !? /Ако са Метро ,Карфур ,Пикадили и разни там  -няма как да го намеря -макар марката да ми е позната /.

# 613
  • София
Фантастико, Била, Т маркет...

# 614
  • София
И в Кауфланд го има. Но съм го виждала и в не много големите магазини

Общи условия

Активация на акаунт