Отговори
# 540
И откъде да знаем като никой не е правил сладки с него  Whistling
Аз със сигурност ще взема от него, защото за тази цена никъде няма в момента - от маргарин и олио се правят какви ли не вкусотии, та от едно дори "фалшиво" масло, защо да не станат хубави неща  Peace

# 541
  • Русе
Ами нали някои твърдят, че са го яли и не им е харесало. Чак пък толкова ли да е зле? Освен да е огранен, не виждам какво друго да му е на един бутер, за да не е хубав за ядене newsm78

# 542
  • Sofia
Взимала съм преди от промоция на Била маслото, за мен си е хубаво. Да уточня, че вкъщи ядем само немски маска, предимно това с краварката.
Сега ще погледа брошурата да видя дали е същото, като предния път.

# 543
  • Варна
По-горе писах, че съм вземала няколко пъти, даже и сега мисля, че имам още от него. Вкъщи не правим сандвичи и т.н., и като цяло масло използвам за някоя питка или някой крем за торта. Другата седмица ще правя коледни сладки и бонбони, и ще се запася от него. Не съм имала оплаквания, а и цената му не е за изпускане Peace

# 544
И в брошурата на Карфур го има това масло Deutsche Markenbutter, опаковката е почти същата като на това в Била. Laughing

# 545
Моринга  ,първо бавно ми зареждат тези брошури и доколкото си спомням за моя град не можах да намеря веднъж и не съм се занимавала пак . Въпросните вериги са ми далеч и не са ми удобни .
 Както и да е мисля ,че темите са да си помагаме взаимно и за споделяне ,а не за самоизтъкване и  коментари от твоя род.
  Не винаги имам време и се сещам да се ровя и за брошури в Гугъл.  Предпочитам си хартиената и това си е моя избор .
 А дали мога да търся и намирам такива не мисля ,че може да съдиш от ред в написан пост. / Мога да твърдя ,че имам добра компютърна грамотност и ровене в Гугъл не ми е проблем ./
  Не се обиждам ,не го приемам лично . Но ме дразни факта как всеки намира време до нахока някой или да му обясни колко е некомпетентен, но почти не намира да му помогне реално.

Понякога има и просто хейтърски мнения и се отрича нещо ,което дори не е пробвано .
  Купете си пакетче от него и го стопете и ще разберете дали е хубаво . Пробвайте . Чуждият вкус не е еталон или константа.
  Ели ,явно е едно и също.

# 546
  • Бургас
yulmana,какво се вижда след разтапяне на маслото при развалено и неразвалено?
Питам съвсем сериозно.

# 547
  • Русе
Едва ли е имала предвид да е развалено. Според мен след разтапяне се разбира дали съдържа вода.

# 548
При разтапяне се разбира дали е чисто масло или съдържа вода или раст мазнини.
 Развалено се усеща при консумиране има вкус на огранено .
 Днешните масла нямат шанс да се развалят -даже и немските - с удължен срок на годност са и са от пастьоризирани млека или по някакъв начин обработени.

# 549
  • Варна
Някой връщал ли е стока в Метро? Става въпрос за детска играчка неразопакована. Дали ще ми върнат парите или поне да взема нещо друго за тази цена?

# 550
  • София
Някой връщал ли е стока в Метро? Става въпрос за детска играчка неразопакована. Дали ще ми върнат парите или поне да взема нещо друго за тази цена?

Скоро не съм, но преди 2-3 години съм връщала без проблем. Първият път беше тава, която не ми влезе във фурната, а втория - електрическо одеяло, което очаквах, че нагрява повече. Първо реших, че е дефектно, но ми показаха, че всички затоплят съвсем леко. Отказах се от покупката и ми върнаха без проблем парите. Но по принцип има някакъв срок за връщане, който не знам колко е в момента. Може някъде в сайта им да пише.

# 551
По закона на потребителя мисля че е 1 месец ,ако не се лъжа .
 За уред в гаранция ,ако има дефект ,който не може да отремонтират връщат пари или заменят с нов докато трае гаранцията.
  За Метро съм чела хубави отзиви и че са учтиви и лоялни.

# 552
  • Варна
Много Ви благодаря! Ще се разходя утре пак до там. Взех игра, която не е подходяща за възрастта на сина ми.

# 553
  • Русе
На мен ми се е налагало и са ми казвали, че пари не връщат, могат да сторнират фактурата и да я ползвам като ваучер за следващо пазаруване в рамките на един месец. И в Русе и в Плевен са ми казвали така. В Плевен преди година за Коледа като пазарувах играчки. От тогава не ми се е налагало.

# 554
  • Варна
И това е вариант, важното е да не се загубят парите и да имам една непотребна вещ.

Общи условия

Активация на акаунт