Отговори
# 525
Това е бабата на цацата явно или цаца с наднормено тегло  Grinning

# 526
Много съм разочарована от "цацата" на Била.В бързането изобщо не обърнах внимание,но като се прибрах вкъщи и отворих кутията с така наречената цаца ,бях в шок.Даже си помислих,че са ми сложили друг вид риба,реших да се върна и да я сменя,защото аз освен цаца,друга риба не ям....Тази "цаца" беше дълга поне 15тина см парчак.От вътре с кости?!?!? Аз такава цаца нито съм виждала,нито съм яла.....Като се върнах в Билата,се оказа,че изобщо не са ми сложили друга риба,а това си им било цацата... ooooh! Замина директно в коша,както и апетита ми отиде подяволите...
още като видях цената на цацата се осъмних че е хубава.иначе лятото бяха пуснали замразена цаца беше много хубава.бяхме взели скумрия замразена от билла за никулден,но мъжа ми се натрови от нея и му излезнаха пъпки.

# 527
Вече не е на промоция по 79 стотинки.99 стотинки е за 100 грама...Пак не е кой знае колко скъпа...Ядеше ми се много цаца,не ми се готвеше,взех 300грама,една салата и една франзела да сглобя бърза вечеря,ама то направо ми се отяде.Попринцип мразя риба и рибни продукти (само цацата ми допада) и като ги видях тия топузи ,че и стърчащи кости от тях,направо ми се догади и изчезна и апетит и всичко. Като цяло нещо топлата точка малко им куца,както и салатите на килограм.Винаги изглеждат (салатите) като някакво повръщано седяло на витрината 3-4 дни....Единствено кебапчетата ми допадат и то когато не са на промоция.

# 528
  • Sunshine state
Куца им,защото готвят продавачите отзад,които и хабер си нямат от готвене,с кофти продукти. Ти не я ли видя тази "цаца" на витрината как изглежда?

# 529
А аз съм пак в "Масло драма"  Laughing - защо това масло, което наистина е намалено на 1,99лв в Била, се казва Deutsche Markenbutter, а няма краварка в долния ляв ъгъл като на рекламата на самото масло  newsm78 - хм ... явно не е същото или просто има различни масла с едно гербово название - като гледам по изображенията в Гуги, май е второто ми "откритие"  Tired

# 530
  • Пловдив
Някъде по веригите да сте виждали на промоция тостер-грил - но да не е от най -малките, които уж са за две филийки, а всъщност според мен, са за една, и да се отваря напълно т.е. да може да се ползва и като скара.

# 531
  • Русе
А аз съм пак в "Масло драма"  Laughing - защо това масло, което наистина е намалено на 1,99лв в Била, се казва Deutsche Markenbutter, а няма краварка в долния ляв ъгъл като на рекламата на самото масло  newsm78 - хм ... явно не е същото или просто има различни масла с едно гербово название - като гледам по изображенията в Гуги, май е второто ми "откритие"  Tired
Deutsche Markenbutter пише и на маслото в ПЕНИ и не е с краварка Wink
Значи в БИЛЛА има намалено масло? Хм, далече ми е, но в събота синът ми е на Коледното математическо състезание в МГ, а за да се стигне до там се минава покрай БИЛЛА. Ще си купя.

# 532
Това масло е намалено на 1,99  - за не е с карта ,че така и не си извадих ?
 Спряха да носят брошури на Била и Пени в пощенските кутии  и идея няма какви промоции има.

# 533
  • София
Това масло е намалено на 1,99  - за не е с карта ,че така и не си извадих ?
 Спряха да носят брошури на Била и Пени в пощенските кутии  и идея няма какви промоции има.

Не, на обикновена акция е. Но според мен трябва внимателно да се види производител или поне първата цифра на баркода. Много необичайна ми се вижда опаковката. Да не е някоя имитация?  newsm78 

Брошурата я има в сайта на Била.

# 534
  • Варна
Ние сме купували преди  от маслото, което коментирате - според нас е хубаво  Peace

# 535
И аз не съм доволна от това масло.Не става...

# 536
  • Русе
Ама на живо видяхте ли го, купихте ли или на снимка от каталога го обсъждате?
Питам, за да знам дали въобще да ходя. Сутринта една позната пък ми каза, че било това с краварката newsm78

# 537
Не е това с краварката.Има само една крава на картинката,и не е в левия ъгъл..Аз го купих и на мен не ми допада

# 538
Учудвам се, че още има хора, които не знаят как да търсят брошурите на магазините в нета  Rolling Eyes  - без грам лоши чувства го казвам - толкова много пъти сме го коментирали, колко много вече страници публикуват брошурите на всички възможни магазини, не само хранителни - пишете в Гуги името на магазина + брошура и те излизат веднага ... аз ако чакам само на брошурите долу в пощата, не ми се мисли - получаваме на Кауфланд, който ни е супер далеч, а на Била никога  Laughing

В Пени има ли добър течен сапун - средно ниво, нещо като сапуна на Медикс? Ако може име+цена ...

viki_1974 - опаковката на брошурата е същата като на маслото в магазина, много си приличат с това с краварката, но кравакра аз поне, не видях ...

# 539
  • Русе
А за коледни сладки няма ли да става? Не го искам да го мажа на филии.

Общи условия

Активация на акаунт