Отговори
# 510
  • Пловдив
аз да си призная честно - никаква идея си нямам Mr. Green
Зареждам от Метро, като я пуснат на промоция (следя цветя на етикетите, цената ида я видя - не я помня hahaha) ...което ми напомня, да си запиша в списъка, като ходим да гледам, че имам само още 2 ролки Whistling

Майка ми купува някаква друга - никаква идея си нямам за марка, но е отвратителна - все едно с ТХ бърша - къса се постоянно като се намокри #2gunfire

# 511
Благодаря ! Тук няма Метро.Аз пазарувам в една местна верига и там цените са сносни за такива стоки .
Кауфланд ми е екзотична дестинация почти Grinning   / над 7км в едната посока и няма градски транспорт/.
  Сравнена с лидълската кухненска хартия Зева ли е по -добра.
  Тази в Лидл ми харесва / 3 пластовата - веднъж бях грабнала по погрешка двупластова и мислех ,че са я развалили ......../
  Свекърва ми купува някаква кухненска хартия дето мяза точно на тоалетна хартия . Тази на Белана е точно такава - попива -ама не може да откъснеш парче лесно и се дели на пластове/
 Лидълските рула пък са малки . Засега от тях съм доволна /ама не знам колко метра и къса е /. С нея се чисти хубаво всичко .дори плота на печката.
   Ще пробвам Зева . Благодаря.

# 512
  • Русе
yulmana, да не се засегнеш пак, ама и в Ловеч няма МЕТРО Wink Peace
Пазарувам си от МЕТРО Плевен, има-няма 35-40 км. Laughing
Не ходя с цел пазаруване, обаче. Ходим за да се откъснем за малко от "село Ловеч" Wink

# 513
Не се засятам ,не ходя никъде където има Метро Grinning
  /То си трябва карта и не мога да занимавам приятели да ми купуват кухненска хартия./
  Пазарувам си в магазини в диапозон макс км от жилището ми и не ми се губи време заради някакви стотинки да вървя пеш с часове.
  Затова често си се задоволявам с това ,което намирам в близост.
  На мен Метро -Русе си ми е далечко  / в Шумен има ли идея нямам /.
  Жилището ми е малко и да искам не мога да складирам и да се запасявам / не искам да съхранявам в мазата -чиста е ама мирише си на маза ./
   Вики ,извинявай ,не знаех ,че живееш в Ловеч и не знам какви вериги има там /имам роднини в Ловеч ,но не съм ходила може би от 17г там. /
  Ще проверя в CBA и Камито / супермаркета ,който ми е удобен и с приемливи цени / дано открия.
  Въпроса ми беше коя е по -хубава ZEWA  или тази от Лидл ?

# 514
  • Русе
yulmana, не съм ползвала лидълската. Нека някой който е ползвал и двете да съпостави.
А иначе тук има ПЕНИ, ЛИДЛ, Пикадили и БИЛЛА, която ми е доста далеч и по едни баири нагоре, но понякога, ходейки до болницата(болницата е в близост) се отбивам и там.
В Шумен няма МЕТРО, най-близкия ти е в Русе.
Не можем без големите вериги. Навик, останал ни от Русе Wink

# 515
  • Sofia
Вероятно тази на Белана е от рециклираните, аз пък ги ползвам, макар че предпочитам друг вид рециклирана хартия. Харесва ми да спасявам дървета по този начин  Mr. Green
Рециклираните са по-различни на вид и качества, но съм свикнала.
Освен това не харесвам да са напоени с миризми и химии. Sunglasses

Та ако някой види промоции на подобни да казва  Peace

# 516
аз си купих наскоро от тази тоалетна хартия лилава Фамилия ПОМ-ПОМ  фамилия с пингвините  на рекламата.харесва ми много е ароматизирана и въпреки че изглежда тънка не се къса бързо,здрава е и не свършва толкова бързо.

# 517
Вероятно тази на Белана е от рециклираните, аз пък ги ползвам, макар че предпочитам друг вид рециклирана хартия. Харесва ми да спасявам дървета по този начин  Mr. Green
Рециклираните са по-различни на вид и качества, но съм свикнала.
Освен това не харесвам да са напоени с миризми и химии. Sunglasses

Та ако някой види промоции на подобни да казва  Peace
Не е рециклирана ,беше на едни по-големи рула и бяла .
 Аз се купувам от лидл рециклирана единичната бройка тоалетна хартия и ми харесва - здрава е и икономична .
 За мен цена над 50ст на ролка т.х -я ми се вижда много . Тази са равнява на 2 -2,5 ролки .
 Не харесвам ароматизирана дето се натрапва ,чак ми се гади .
  Вики на мен са ми близо Лидл и СВА и почти само от там пазарувам и един магазин от местна верига.
  До Кауфланд пътя ми е все едно да си ида на село или в друг град /Пени и Била са ми далеч/

# 518
  • София
аз да си призная честно - никаква идея си нямам Mr. Green
Зареждам от Метро, като я пуснат на промоция (следя цветя на етикетите, цената ида я видя - не я помня hahaha) ...което ми напомня, да си запиша в списъка, като ходим да гледам, че имам само още 2 ролки Whistling

Майка ми купува някаква друга - никаква идея си нямам за марка, но е отвратителна - все едно с ТХ бърша - къса се постоянно като се намокри #2gunfire

В Метро в момента и кухненската хартия Zewa е на промоция, и ТХ Zewa е на промоция. Mr. Green
Ползвала съм само лидл-ската и ми хареса, но мисля да забърша един пакет Zewa, за проба дет се вика Mr. Green

# 519
В ЦБА има един страхотен кашкава триъгален ... мисля че е тяхна марка ... препоръчвам го 10,99лв/кг

# 520
Ти в кой град си ,защото брошурите са различни .
 Каква марка е кашкавала ?
 Аз харесвам един дето е във промоционалната хладилна витрина още при влизане ,но е нарязан на правоъгълни парчета .

# 521
Ти в кой град си ,защото брошурите са различни .
 Каква марка е кашкавала ?
 Аз харесвам един дето е във промоционалната хладилна витрина още при влизане ,но е нарязан на правоъгълни парчета .

От Варна съм

# 522
Кашкавал още хапваме от онзи в MyMarket за 8,39лв - до 17-ти е на тази цена и страшно много ни харесва  Heart Eyes , дано продължи и в следващата брошура (3-та подред  Crazy )

# 523
  • Пловдив
Да попитам къде мога да намеря на промоция апарат за кръвно за бицепс т. е.на ръката ,а не на китката ?
Казаха ми ,че в Лидл др.седмица ще има промоция  ,но има доста време до тогава .

# 524
Много съм разочарована от "цацата" на Била.В бързането изобщо не обърнах внимание,но като се прибрах вкъщи и отворих кутията с така наречената цаца ,бях в шок.Даже си помислих,че са ми сложили друг вид риба,реших да се върна и да я сменя,защото аз освен цаца,друга риба не ям....Тази "цаца" беше дълга поне 15тина см парчак.От вътре с кости?!?!? Аз такава цаца нито съм виждала,нито съм яла.....Като се върнах в Билата,се оказа,че изобщо не са ми сложили друга риба,а това си им било цацата... ooooh! Замина директно в коша,както и апетита ми отиде подяволите...

Общи условия

Активация на акаунт