Отговори
# 555
При разтапяне се разбира дали е чисто масло или съдържа вода или раст мазнини.
 Развалено се усеща при консумиране има вкус на огранено .
 Днешните масла нямат шанс да се развалят -даже и немските - с удължен срок на годност са и са от пастьоризирани млека или по някакъв начин обработени.

и аз мисля че нямат шанс да се развалят.но факт че бях забравила половинка масло българско в фризера и като ми трябваше да намажа питка,като го разтопих ми миришише точно на гранясало.определено има разлика между българското и немското масло на българският пазар.за съжаление нашето отстъпва в пъти пред немското Sad

# 556
  • Sofia
С най-голямо желание да купувам български маска пробвах доста варианти, но не е същото, като немското. Единствено маслото на ЕлБи ми допадна, цената беше 2.80 за 250гр., но го намирам само във фирмения им магазин.

# 557
иначе от тия дето са по магазините най ми допада на вкус маслото на Маджаров,но рядко се намира .другите български са ми блудкави някак.също ми допадат някои български,които са от фирмен магазин,но не винаги са правени със същото  мляко всеки път и кога ми харесват-кога не  Rolling Eyes

# 558
yulmana
Скрит текст:
Моринга  ,първо бавно ми зареждат тези брошури и доколкото си спомням за моя град не можах да намеря веднъж и не съм се занимавала пак . Въпросните вериги са ми далеч и не са ми удобни .
 Както и да е мисля ,че темите са да си помагаме взаимно и за споделяне ,а не за самоизтъкване и  коментари от твоя род.
  Не винаги имам време и се сещам да се ровя и за брошури в Гугъл.  Предпочитам си хартиената и това си е моя избор .
 А дали мога да търся и намирам такива не мисля ,че може да съдиш от ред в написан пост. / Мога да твърдя ,че имам добра компютърна грамотност и ровене в Гугъл не ми е проблем ./
  Не се обиждам ,не го приемам лично . Но ме дразни факта как всеки намира време до нахока някой или да му обясни колко е некомпетентен, но почти не намира да му помогне реално.

Понякога има и просто хейтърски мнения и се отрича нещо ,което дори не е пробвано .
  Купете си пакетче от него и го стопете и ще разберете дали е хубаво . Пробвайте . Чуждият вкус не е еталон или константа.
  Ели ,явно е едно и също.

Какви "хейтърски мнения" , какво "самоизтъкване", к'ви 5 лева?  И за какво не ти е било помогнато и кой те е нахокал - особено пък в тази тема?!?  ooooh! ooooh! ooooh!
Просто изказах мнение, във връзка с твоето - "Спряха да носят брошури на Била и Пени в пощенските кутии  и идея няма какви промоции има. ".
Казах, и че не влагам грам лоши чувства Naughty  - може би не съм изтълкувала правилно казаното от теб и ако е така абсолютно искрено ще се извиня, понякога писмената кореспонденция дава грешна посока на нещата - явно изказването ти е било просто нехайно, че не знаеш (и не те интересува), а не че съжаляваш, че не ти носят брошурите, а ти се иска да ги имаш.

Коментарът ми беше абсолютно и единствено с цел ако някой все още не знае, че брошурите имат и онлайн вариант, който помага много!!! , да разбере и да не чака да ги получи в пощата си, за да е в крак с намаленията и да спести някой лев на домакинството си.

И понеже, като каза, че си с добра компютърна грамотност, моля те от сърце да намериш в ЗЗП това за единия месец за връщане на стока, че откога моля някой, който го е чел някъде да го пусне в темата ... със сигурност ще е в полза на всички ни, нали за това сме се събрали.

Хайде с мир  Peace

# 559
  • Sofia
И понеже, като каза, че си с добра компютърна грамотност, моля те от сърце да намериш в ЗЗП това за единия месец за връщане на стока, че откога моля някой, който го е чел някъде да го пусне в темата ... със сигурност ще е в полза на всички ни, нали за това сме се събрали.
Хайде с мир  Peace

Няма как да ти го пусне никой, няма такъв закон.
Има възможност за връщане само при покупки онлайн и то не е месец.
Просто някои магазини имат такава вътрешна политика, но това си е техен избор.

# 560
Знам, че няма такъв закон  Laughing , ама много хора казват тук в темата, че има подобно нещо и аз затова моля, който го е чел, да го посочи с цитат  Whistling

# 561
за спирането  на брошурите.и аз бях се оплакала 1 ден тук в темата че ми е писнало да взимам брошурите на Лидл от съседният вход ,понеже не стигат до моя вход.и тази седмица о,чудо! имаше брошури на Лидл,ама на Карфур нямаше и пак взимах от съседният вход  #Crazy аз лично харесвам брошурите да са на хартиен носител,понеже не винаги намирам дадена брошура в нета,а пак не се и заседявам пред компа.предпочитам да си пия кафето или нещо друго и да разглеждам  Peace

# 562
  • Пловдив
на всяка манджа - мерудия, та и аз да се изкажа Mr. Green
Брошурите от около година си ги гледам през телефона/таблата с приложение от марката Simple Smile

За масло - от около 10 години купувам само Равногор Peace

# 563
  • София
Момичета, търся спешно подложка за торта (еднократна). Питах в тортената и в лидълската тема, питам и тук, дано някой ми отговори. Благодаря!

# 564
  • София
Кльомба, еднократни подложки за торти има в Джъмбо.

# 565
  • Варна
Marinka86 видях,че си похвалила някакъв кашкавал от CBA.На промоция ли беше или постоянен асортимент ?

# 566
  • In transit
Знам, че няма такъв закон  Laughing , ама много хора казват тук в темата, че има подобно нещо и аз затова моля, който го е чел, да го посочи с цитат  Whistling

Има си го закона! http://www.mi.government.bg/bg/library/zakon-za-zashtita-na-potr … 1-c25-m258-3.html а срока за връщане мисля, че беше 7 или 14 дни, но сега нямам време да го търся.  Peace

# 567
Ами като намериш време да го препрочетеш, заповядай с конкретния цитат  Wink
Да се поредактирам, че сега видях кой линк си пуснала  Joy никой не казва, че няма ЗЗП, търсим онова, за което мислите, че го има, а всъщност го няма  Crazy

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 18:19 от Moringa

# 568
  • София
Пилетата в Пени дали са хубави?

# 569
  • Варна
На Кауфланд не виждам нова брошура в нета, що така?

Общи условия

Активация на акаунт