Месец юли е към края, кое е моето книжно другарче скоро ще узная!

• 22 994
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Че то има ли жена, която не е парфюмна маниячка  Laughing
Мда, познавам.

Хаха, мъжът ѝ сигурно е щастливец  Joy

# 481
  • ГОре на черешата...

Че то има ли жена, която не е парфюмна маниячка  Laughing

Embarassed

Обаче никога не е късно, нали  Wink

# 482
ДУ  Hug
Много пишете бе ooooh!

Маришка, честит ти подарък, страхотен е, браво на Точ...а книгата е едно бижу и аз я имам от предната игра подарък от Скарамушчето, но още не съм я чела Embarassed  чак ме е срам...ама скоро ...

Зори да е жив и здрав твоят любим, много да те слушка, да се уважавате и обичате до безкрай и най -важно да ви се сбъдват мечтите!

Аз не съм парфюмна маниачка, аз съм парфюмна мегаманиачка SunglassesSimple Smile
Хубав ден момичета!

# 483
Ама наистина много пишете  Shocked

Изобщо не разбрах кой какво и защо...... Само разбрах за подаръка на Мариша и качих снимките в албума  Hug
Танграта от Слив май щях да я искам  newsm78 Нали, Сливче?

Хубав ден на всички   bouquet

# 484
Олеле колко пишете  Shocked +100 ми показа темата , направо рекорд!

Рекох да се разпиша, че ще ме забравите..
Скрит текст:
Аз хич не съм на кеф, трябва да пия един гаден Алгументин и всичко ми е вкиснато. Видимо нищо ми няма и да се тъпча с АБ посред лято .. Sick

Кости, Честит Рожден Ден!!! Да си жива, здрава и много щастлива жена! Да живееш сред хора, които те обичат, ценят и изпълват с хармония дните ти !

Хайде правете скрит албум да сложим по някоя снимка.Тия от балкона само ще се облизват  Mr. Green Искам да ви видя от срещата  Heart Eyes

По- късно, като ви изчета, пак ще се включа  Hug

# 485
Киф, ако в скрития албум ще пуснеш чантата си, да тичам да го правя, а??  Joy

# 486
Миж, чантата ми се забави, мислиш ли, че до сега нямаше да съм се похвалила  Heart Eyes
Прави го, прави го албума ще се изтипосам и с чантата като дойде и без нея и с тумбака и както пожелаете  Joy Mr. Green

# 487
  • София
Мижжж,да,Кали вече я е прочела и ще ти я дам на теб.
А ти имаше ли Пътят на коприната?Може ли заедно с Облак врабчета? Hug

# 488
Не, аз я нямам "Пътят на коприната"  Rolling Eyes
Ще долетя само с един  "Облак врабчета"  smile3535 smile3535 smile3535

Направих албумче - http://bookaddits.snimka.bg/daily/razni-snimki.828906
Вижте дали съм успяла, че нещо....   newsm78 
Качила съм една снимка за тест. И вие пробвайте дали можете да качите снимки?

# 489
  • на североизток от Рая
Мижжж, а парола?  Rolling Eyes

Благодаря ти за труда!  Hug

# 490
Слив , ами има варианти , дотогава смятам вече да съм 6- точки , така , че може да измислим за срещичка  Hug

Нали ще кажете паролата , ако има албумче ? И само ние от темата ще си го виждаме така ли ?  Whistling

Миж , иска парола като се отвори   Whistling

# 491
Аз хубаво ще ви пратя парола на албума, но ми се иска и вие да качвате...  newsm78
Може би ще трябва да се даде име и парола за целия акаунт

# 492
  • Benelux / Varna
Добро утро! Изчетох ви, нямам никакво време днеска ( нищо още не съм приготвила за половинката  ooooh!) , но първата ми работа като станах бе да изчета всичко що сте изписали!!! Щото после няма да имам време  Embarassed

Уникални емоции, съпреживях ги с вас! Подаръците са разкошни! Всички ми харесаха, особенно ръчно изработената картичка ( предполагам е ръчно), книжките са много хубави - визирам Танграта, защото само нея съм я чела - аз рядко пиша отзив за някоя книга, обаче за тая писах ( предполагайте сега колко ме е развълнувала и харесала), обаче Трънските разкази съм си я купила, а за Зорбът Гръкът отдавна си мечтая за точно това издение ( щото имам от същата серия). Прекрасен избор на момичетата! Това говори, че тук всичко се избира с вкус и с мисъл за другия, а не само да се отбива номер! Прекрасно е!

И трите момичета са много сладкодумни и емоционални и успяха толкова истински да предадат емоциите си и вълненията им обхванаха всички нас, вярвам! Прекрасно е това, което се случва! Малко радост в заобикалящия ни свят!

И душичката Мишо как посяга към книжката! Да ти е жив и здрав и много да ви радва душичката!

Представих си и малчуганите на Мариетка как посягат с ококорени очета към бонбоните в хартишка ( винаги съм си падала по бонбони в станиолче, голям кеф бе след това да си направя пръстенче, оттогава само такива ме изкушават), детска любов!
И как после плясва през ръцете мъжо Мариетка, не пипай - мое си е!!!

Много емоции, много! Радвах се с вас! Честито!

И Вени  и Точ с техните чувства за хумор!

100 % ще забравя някой или нещо, ама то толкова много сме изписали,,,,,ама е готино нали!

Болничките - Нарче, Цвети, вземайте се в ръце! Никакви антибиотици и меланхолия да не чувам!

Благодаря ви за пожеланията за ММ, много сте мили! Благодаря ви! Той малко не заслужава ( щото ме ядоса страшно много на моя рожден ден ( чак когато татко ми се обади да ми честити, аз не можах повече да се преструвам пред  него и заплаках с глас), а аз толкова да си го обичам рождения ден),  ама какво да го правя - обичам си го, аз съм си го избирала! Та се сетих за това което сподели Кости, че нейния хич не се сетил пък даже,,,,ей за убиване са тия ми ти мъже понякога  #2gunfire
Тъй де, простено му е. Хайде да почерпя за негово здраве със стара почерпка, ама пък домашна  Blush. Бременните да не гледат, съвестно ми е!
На заден план са част от китките ми!  Blush Държа да ги забележите пък!  hahaha Joy

Абе сега се сетих- ние защо не си знаем кой кога има ден ден? Би било хубаво нали. Ей на примерно, аз ако искам да изпратя една картичка на другарче за празника му, да не знам кога, бива ли така, я
Скрит текст:

да си признавате бърже!!!

Ох, ако съм изтървала някой да ме прощава, мисля за хиляди неща в момента!

Ааа да, Точ,,,страхотни снимки! Уникална е красотата на България, в това спор и две мнения няма! Благодаря, че ни я представи по прекрасен начин!

Ииии да:

Аз не съм маниак на парфюми, харесвам ги, ама имам най- много един , два,,,и ги ползвам докато ги изхабя! Хич да не е по една , две години някъде отива това  Joy Смятайте колко  икономична излизам на мъжо!
Харесвам много от марковите парфюми, но пък имам и два аромата, които са евтинджос - тоалетна вода е единия, които много си ги харесвам и си ги купувам честичко! Единият ми е любов още от гимназията и редовно имам шишенце от него, пръскам си когато съм на кеф за него аромат.
Ето за кои става въпрос:
Скрит текст:

Айде , пак ще пиша, че дълго стана  Blush

# 493
Разпратих на ЛС паролите към анаунта ни в snimka.bg   bouquet
Само на Кости не успях ...  newsm78
На някои и по два пъти май...  Joy
Който съм пропуснала, моля да сФирка  Whistling

Не давайте, моля, паролите на външни на темата потребители!!!  Hug

# 494
  • София
Миж,
Благодаря за труда, който си направи.  bouquet

Така, кръга на заподозрените книжни другарчета се стеснява. Ама никой не дава жокери ooooh!

Момичета, големи сте скици. То не беше смях с вас, то не беше чудо.

Зори, да ти е жив и здрав мъжа. 
Скрит текст:
Това, че не се сеща за разни неща, като да каже " Честит рожден ден", напримар, да не ти прави впечатление. Важно е ако можеш да разчиташ на наго за важните неща в живота. ММ например, за 7 години , откакто сме заедно ми е подарявал цветя точно 5 пъти.  Обаче, като му казах, че ще хода комендировка в Прага и го питах дали ще дойде да ме прибере (от Прага) , отговара беше категорично ДА. И дойде, после си направихме и една разходка за 2 дни из Европата. Обаждала съм му се в 3 през ноща пак да ме прибере от някъде си и той е там. Знам, че мога да разчитам на него. Това, че не ми е подарил нещо по някакъв повод, дреболии. Преживяват се. Да кажа, че ММ е най- неромантичния мъж на света. 

Честити подъръчета на получилете. Страхотни книжки и аксесоари си имате.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт