Re: ♥ Bir Aşk Hikayesi - Една любовна история ♥ Тема 8

• 48 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Няма... във войо са качени до 48 еп, ако трябва да чакаме да ни стигнат... има да си почакаме още  ooooh!

Иначе май остават малко епизоди до края  Rolling Eyes

Остават 7 серии  Peace
Явно за това няма вече да качват в Дата  Peace
ми те датата губят от цялата работа кат не ги качват оставащите   ooooh!

# 631
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Мисля ,че войо и дата ще продължат да качват серии ,но трябва да настигнат сериите по бтв.Те ни дадоха доста бонуси и ние се поразглезихме сериозно  smile3521Поне се надявам да ги качат защото аз например нямам винаги възможност да гледам по бтв..

# 632
Добро утро Hug  Hug  Hug

Еny Hug
Като видях тази снимка и се успокоих - онази, която не споменаваме, я няма  Crazy Laughing
Значи не е част от семейството  Mr. Green

Нежност Hug тази снимка мисля е от пролетта  smile3521Тогава тази която не я споменаваме може и още да не е била  гадже  smile3503 Joy Joy Joy

# 633
Офффффф, Внимание опасно за зрението  newsm62
Направо много ме  е яд на тая грозотия  #2gunfire smile3511
Скрит текст:
Скрит текст:
[/size]

# 634
Скрит текст:

# 635
И аз нямам възможност да ги гледам по тв-то и ми се отразява добре качването им в датата

# 636
Какви са тези препратки...ту Коркут е богат, ту е в болницата...коя е истината?

# 637
Какви са тези препратки...ту Коркут е богат, ту е в болницата...коя е истината?
Един вид е в отвъдното и сънува какво би било ако не беше изоставен
Иначе си е в болницата, бере душа... #Crazy

# 638
  • Пловдив
Това дето са го измислили кво щеше да е, ако него били изоставили е много тъпо

# 639

Снимката е от днес, публикувана е обаче от маминка Twisted Evil Ей значи ОНАЗи не може да "не запуши" устите на хората  Twisted Evil Но го прави по много грозен начин - не тя пряко да публикува снимка или информация, а други хора да го направят ( Сечкин, мама  ooooh!)

Ени Hug
Аз тъкмо се бях зарадвала, че не е част от фамилията, и тя - хоп опроверга нещата  Twisted Evil

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 23:41 от неЖност

# 640

Не мога да се съглася с теб.На мен ми харесва това как са го измислили  Peace

# 641

И на мен, замисъла беше доста добър.

Време е вече Коркут да каже истината на Джейлян стига е увъртал.

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 22:47 от Мис ЧагиЗо

# 642
Лека нощ  smile3524

Мис ЧагиЗо, хубаво колажче Laughing

# 643
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък не разбрах за какво им беше на сценаристите отвличането на Емине? С какво допринесе за разказа, за какво им послужи? Не разбрах каква е идеята...А може и да е нямало, да им се е видяла малко останалата драма, та да са решили да притурят още мъка, за разкош...

# 644
  • ... да усещаш мириса на море ...

Абе то хубаво са го измислили, че и в този, и в друг живот, Коркут и Джейлян са предопределени един за друг, но на мен в тези "измислени" сцени актьорите не ми се виждат много естествени, сякаш не играят, така както в реалните сцени...

Аз пък не разбрах за какво им беше на сценаристите отвличането на Емине? С какво допринесе за разказа, за какво им послужи? Не разбрах каква е идеята...А може и да е нямало, да им се е видяла малко останалата драма, та да са решили да притурят още мъка, за разкош...

И аз така, защо всичкото лошо все на Емине, малко ли и беше дотук или искат да покажат колко е беззащитна?  newsm78

И сега за "онази, чието име....": Първо тя е пуснал туит в който обяснява как от дълго време има красива и спокойна връзка, красиви неща и се случват и да не вярват на лъжи (превода ми е не е буквален) и след това маминка пуска снимката с текст "буря, те са заедно въпреки дъжда" .... и въобще, щом е представен в семейството на булката, работата върви на сериозно...

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 10:49 от tara_lezhka

Общи условия

Активация на акаунт