Плаж,море,вълни носят ни по две черти!-Тема 80

• 20 232
  • 682
  •   1
Отговори
# 465
Слънчогледа, почивай си повече, гледай да си спокойна и всичко ще е наред.
Мечтичка, мисля че около 4 дни са достатъчни.

# 466
  • София
y00li понякога хората, които получават нещата лесно не могат да ги оценят.
Аз имам една позната, от която съм потресена:
Скрит текст:
Тя е забременяла "случайно" в 12 клас и е родила малко след завършването си. Когато детето и беше на 3 години някъде в университета сме се събрали и си обсъждахме нещо дори не помня точно какво относно деца и тя изцепва: "- Не ви пожелавам да имате като моето дете."  #Crazy Ние всички в потрес и я питаме ама как така, защо и тя: "-Той е много палав, вечер в 3 часа става и ако не му пусна лаптопа не спира да реве." Ние още повече  Shocked #Crazy Понякога съм засичала други колеги да й дават съвети да не му дава на компютър да играе толкова да не гледа толкова ТВ, но нейната реплика е Ще видите и вие като имате. Тя не е желаела това дете и то според мен го усеща и търси по всевъзможен начин внимание да му се обърне, но и не е възпитано щом посред нощ реве за лаптоп.

Искам да попитам тестовете за овулация при цикъл от 27-28 дни от 11 или 12 ден ако ги почна дали е добре или по рано?
Аз за сега си пия ФК, чета ви редовно и събирам инфо за тези тестове, че още малко остава и да се включа в играта и аз  Mr. Green

# 467
  • София
Ейми, честити две чертички! Simple Smile
Дано повлечеш крак и за другите очакващи момичета!  Hug
Аз по отношение на аборта не съм толкова крайна.  Не мога да съдя никого, защото не съм била на неговото място. Не мога да съдя никого, защото аз самата правих такъв преди 3 години. И все още смятам, че решението е било правилно, въпреки че може повече да нямам този шанс да имам дете. Трябва да ви кажа, че след аборта се чувствах като "излекувана", което беше  #Crazy за мен, честно казано. Все си мислех, че ще се разстроя, но ефектът беше обратен. Ситуациите са различни, хората-също, приоритетите в даден момент-също.

# 468
amy_lee, прекрасно завръщане с прекрасна черта, която ще се превърне в прекрасно дете newsm30 Поздравления  bouquet
Какво стана с другите от група Пълнолуние? Не ви ли се пишка на тестове Mr. Green
Krasima, тортата е страхотна - независимо от твоята реакция мисля, че и тя, и щъркела са за да те зарадват и не би трябвало да ти пука какво ще си помислят другите... де да имах такъв мъж, дето да си пада по детайлите и дребните жестове, за да ме зарадва Thinking Не че не го прави понякога, ама от рядкото понякога Crossing Arms
Йоли, колкото и да се смятам за катил и аз стоя настрана от майки с хлапета, а напоследък и като видя такава с корем ми се доревава Cry
Клара,  Hug Наистина каквото и да става, колкото и тежко да паднем просто трябва да станем и да продължим... колкото и да е трудно Confused Остава ни единствено надеждата за по-добри времена и скорошен (надявам се Praynig)  EFP, но този път докрай Praynig
Скрит текст:
Странното е, че сега ми е някак тъжно-равнодушно и нямам желание за  luvbed - не знам как ще успеем да я свършим по график този месец (пък може би ще пропуснем, макар че имам чувството че всеки пропуснат месец ме отдалечава от желаното Sad) Ама съм се сдухала тия дни - имам чувството, че едва сега започвам да усещам всичко, тогава бях като вкаменена или дрогирана и гледах на случващото се отгоре или отстрани #Crazy

# 469
  • От Луната
fl0ri7a , ужасна история и аз имам една:
Скрит текст:
Свекърва ми работеше в един магазин за дрехи и продавачка от съседен магазин водеше детето си на работа. Горкото на 8 месеца не му даваха друго освен адаптирано мляко. Щом ревне, означаваше, че е гладно и му натикваха биберон с мляко. Бебето беше с много наднормено тегло, не можеше да седи. По цял ден не го вадеха от количката, а майката уж "работи" с кръстословици. Скоро след като видях тази потресаваща гледка, затвориха магазина и изчезнаха. Дано детенцето е добре, въпреки грижите на лудата си майка

За теста за О. и моя цикъл е горе долу така, започнах на 11тия ден, а на 13тия имах положителен.

Beauty , права си за аборта. Всеки знае за себе си ...  аз не бих могла в ситуацията в която съм била. Не се знае какво щеше да е, ако нещата бяха други. Не съдя никой. Понякога нещата не стават така както на нас ни се иска и се налага да правим неща които по принцип не искаме.

# 470
  • София
Момичета, обмислям идеята да си запиша час за консултация при д-р Начев след като излязат и другите ми хормони. Иска ми се да е за петък 15,08, рано сутринта, защото тогава ще минавам през София.
Видях, че приема в МД и в Панацея, но някоя от вас ходила ли е при него? Колко струва прегледът, като си мисля, че ехография на щитовидната жлеза няма да ми прави?

# 471
  • София
Красима нямам думи за това което е направил твоя мъж,изненадата е страхотна и е много мило от негова страна.Защо те притесняват толкова мнението на хората....и какво като знаят,че за сега бебето не става.В това няма нищо срамно,смешно и каквото и да е.....аз лично съм от хората,който нищо не крият,а на тези който взимат моя случай за смешка или подигравка им пожелавам да им се връща тъпкано и да ги боли още повече.Не съм нито злопаметна нито лош характер-Има някой горе който гледа и връща всичко.Аз ти желая тази прекрасна торта и това уникално щъркелче да прехвърлят цялата "тема" в/у теб  Hug Hug Hug
Нектаринка еееее чака сега прочетох че ме каниш иначе щях да съм там вече  Heart Eyes
Слъчногледа радвам се че сте добре с бебчо-а за д-рите нямам думи-те са за линчуване
МечтичкаД 4 дена са добре и много ясно че ще си пие кафе и ще се пуши,ММ даже си го оставих и бира да си пие,нали все пак когато бебеправите не му казваш"мило...6 дена,няма да пушиш,пиеш и се наслаждаваш на кафето"така че нали това е целта на СГ-да се види каква е реалната оценка-поне аз така мисля
Зла овца съжалявам за отр.тест  Hug
Рансун много сила мила  Hug

# 472
Здравейте момичета! Днес ми е малко сдухано и тъжно защо ли ще ви разкажа:
Скрит текст:
Сънувах, че си имам бебенце момченце толкова красиво и нежно бях толкова щастлива, но уви събудих се и жестоката истина беше друга. Исках да заспя отново за да го гушна, да го погаля, да му се порадвам но това е положението всичко излетя. Незнам как да го обясня чувството да имаш дете е невероятно, аз го почувствах макар и само на сън.

Ейми лии, честити две чертички!

Момичета трябва да сме силни и много позитивни, вярвам че за всяка от нас слънчицето ще огрее скоро   bouquet

# 473
y00li, всички сме минали през тръшкането и въпроса "Ама защо на мен да ми е толкова трудно? Cry" Не казвам, че е здравословно или че помага, но е нещо нормално Simple Smile Поне е сигурно, че ще оценим по достойнство чудото, когато ни се случи!

Естлар, хич и не мисля да те махам от списъка! Дай нови дати!!!

slunchogleda
, това е ужасно Shocked

krasima84, страхотни са и тортата, и щъркела! Но някак си те разбирам и защо си му ядосана Hug

МечтичкаД, по-добре да е на третия.

Beauty
, не бих и могла да го кажа по-добре от теб! Аз самат също имам аборт по желание и въпреки, че понякога ми е мъчно, съм сигурна, че е било правилното решение.

Иначе аз съм пациент на Начев - носи му се славата на един от най-големите в неговата област. Харесвам го, защото е точен и директен, не те мотае излишно и успява да те предразположи, без да е многословен. Това, което леко ме дразни е, че си знае неговото - ТСХ под 2 и ще стане работата. Едва ли не това е решението му за всички проблеми Laughing Но пък ще се поинтересува от евентуално наличие на Хашимото и ще ти назначи обременяване с глюкоза само при нужда, а не просто като поредното туринно изследване. Иначе те съветвам да отидеш в Панацея - прегледът е 50 лв., но поне няма да чакаш 2 часа и нагоре, а и обстановката не е толкова подтискаща.

# 474
Мелчe мерси мила, оценявам искреното ти мнение  Hug Да ти кажа, че и аз смятам че трябва да си води нормалният начин на живот, защото както казваш ще покаже истинската ситуация с "бойниците".   bouquet Мерси
Лил_Деси не се сдухвай мила....знай, че и при теб ще дойде момента когато ще чувстваш бебето "наистина", а не само насън  Hug
Йоли тези "майки" явно не оценяват това, което имат! И колкото и изтъркано да звучи (и нескромно) ние ще сме по-добри майки от тях, точно защото минаваме през много и различни трудности, които ни учат като цяло да бъдем по-силни и добри хора  Flutter Леле колко дървен философ станах  bowuu

# 475
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
flor_elle първи ден 17.06, предполагаема дата на О 30.06, дата на М или тест 15.07fingerscrossed
Julcy първи ден 27.06, предполагаема дата на О 10.07, дата на М или тест 24.07fingerscrossed
Suzimi първи ден 28.06, предполагаема дата на О 11/12.07., дата на М или тест 24.07 fingerscrossed
Azira_smile първи ден 24.06, предполагаема дата на О 08.07, дата на М или тест 25.07fingerscrossed
Sweety ஜ първи ден 27.06, предполагаема дата на О 12.07, дата на М или тест 26.07fingerscrossed
Maceto85 първи ден 28.06, предполагаема дата на О 11.07, дата на М или тест27.07 fingerscrossed
Зла овца първи ден 30.06, предполагаема дата на О 13.07, дата на М или тест 27.07fingerscrossed
Алия първи ден 30.06, предполагаема дата на О 14.07, дата на М или тест 27.07fingerscrossed
Krasima84 първи ден 29.06, предполагаема дата на О 12.07., дата на М или тест 28.07fingerscrossed
Danito:) първи ден 26.06, предполагаема дата на О 10.07, дата на М или тест 29.07fingerscrossed
Cristi първи ден 06.07, предпологаема дата на О 18.07, дата на М или тест 30.07fingerscrossed
Bs/биби 30 първи ден 31.06, предполагаема дата на О 15.07., дата на М или тест 31.07fingerscrossed
y00li първи ден 03.07, предполагаема дата на О 16.07, дата на М или тест 31.07. fingerscrossed
Dzveronika първи ден 05.07, предполагаема дата на О 18.07, дата на М или тест 31.07fingerscrossed
Nektarina първи ден 01.07, предполагаема дата на О 16.07, дата на М или тест 01.08
Ellie D първи ден 03.07, предполагаема дата на О 16/17.07, дата на М или тест 01.08
shinzou първи ден 05.07, предполагаема дата на О 19.07, дата на М или тест 03.08
Niana първи ден 08.07, предполагаема дата на О 21/22.05, дата на М или тест 04.08
МечтичкаД първи ден 07.07, предполагаема дата на О ...., дата на М или тест 20.08
Нения първи ден 09.07, предполагаема дата на О 22.07, дата на М или тест 04.08
Maya_the_bee първи ден 11.07, предполагаема дата на О 25.07, дата на М или тест 08.08
lil_desi първи ден 11.07,  предполагаема дата на О 22.07, дата на M или тест08.08
Merita първи ден 12.07, предполагаема дата на О 27.07, дата на М или тест 10.08
vitaminka първи ден 15.07, предполагаема дата на О 31.07, дата на М или тест 12.08
Azucar Moreno първи ден 14.07, предполагаема дата на О 29.07, дата на М или тест 13.08
Ransun първи ден 19.07, предполагаема дата на О 01.08, дата на М или тест 15.08
TIAta първи ден 20.07, предполагаема дата на О 02.08, дата на М или тест 19.08
Mañana първи ден 26.07, предполагаема дата на О 05.08, дата на М или тест 19.08
In love with life първи ден 26.07, предполагаема дата на О 06.08, дата на М или тест 21.08
tedi1993bs първи ден 29.07, предполагаема дата на О 12.08, дата на М или тест 30.08.
Estlar първи ден 27.07, предполагаема дата на О ...., дата на М или тест ....

pregnant Нашите успели момичета pregnant

Декември                                       Януари
@Daniella@ - на 12.12 EFP          megi_zdr - на 03.01 EFP
ZorniZZa - на 13.12 EFP             Каая - на 06.01 EFP    
Maqqq91 - на 16.12 EFP             matsutka - на 06.01   EFP
Паулина1-   на 17.12 EFP           VV - на 09.01 EFP
Lunno momiche - на 24.12 EFP     valpetga - на 11.01 EFP
                                                  molina_bohemi - на 15.01 EFP
                                                  presi1974 - 17.01  EFP
                                                  sugarpup - 20.01 EFP
                                                  desss9011 - 20.01 EFP
                                                  shantall - 23.01  EFP
                                                  Ан - 25.01  EFP
                                                  Shakazul - 31.01 EFP
                                                   Elenna - 31.01 EFP

Февруари                                       Март
Klarheit - 05.02 EFP                    Ellie_bg 04.03 EFP
Snow Queen - 10.02 EFP             адинка 05.03 EFP
Roki81 - 15.02 EFP                     Irene 08.03 EFP

Април                                             Май
darkangel-Ели - 01.04 EFP           iggiberry - 10.05 EFP
NikoStorm - 06.04 EFP                 bgzvezdi4ka - 10.05 EFP
baby83 - 07.04 EFP                     M0ni7o_ - 16.05 EFP
4erna pantera - 07.04 EFP          _Стаси_ - 18.05 EFP
vili123 - 09.04 EFP                      Mademoiselle Chocolate - 23.05 EFP    
vl81 - 10.04 EFP                         La Jolla - 26.05 EFP
                                                  koricimu - 28.05 EFP
                                                  June101 - 29.05 EFP
                                                  @Sunny@ - 29.05 EFP
                                                  AMARIA - 29.05 EFP
                                                 ˙Веси˙ - 31.05 EFP

Юни                                                Юли        
dotiraz - 01.06 EFP                     Nikol3108 - 01.07 EFP          
Kristina1989 - 15.06 EFP             Dеsɣ - 20.07 EFP
sindi_87 - 15.06 EFP                   amy_lee - 27.07 EFP
Котаранка - 19.06 EFP              
slunchogleda - 30.06 EFP

# 476
Кристи, не мога да дам дати, защото О се мени доста. Уж влезе в някакъв ритъм последните месеци, но не е сигурно кога ще е. Ако не ме мързи този месец да меря БТ и ако сме я "хванали" ще дам дати тогава.
Въпреки че като че ли предпочитам един месец да забравя дори и за БТ, пък да идва когато ще.

# 477
Ами аз ще си те оставя с многоточие тогава Simple Smile

# 478
Кристи, за момента не мога да сам дати, сигурна засега ще пропусна.

# 479
Atlanta_85, когато и ако пожелаеш! Знаеш как да ме намериш Hug

Общи условия

Активация на акаунт