Плаж,море,вълни носят ни по две черти!-Тема 80

• 20 107
  • 682
  •   1
Отговори
# 495
  • София
аз пък си мисля, че абортът е убийство, защото човешкият живот започва със зачатието и това същество, макар и на няколко седмици и около 1-2 см всъщност е човек и така му се отнема правото да живее, което Бог му е дал...  
Да, де, ама другият избор пък би бил "безумна безотговорност", последствията от която ще ги търпи евентуалното ни дете. Пък и аз например не вярвам в съществуването на Бог и съответно не считам зачатието за негово дело. Та, затова казвам, че е решение, което опира до ситуацията и до човека.  Simple Smile
Темата за аборта е многолика и небезболезнена, както са темите за изневярата и развода, за избора между личен живот и кариера и т.н. Колкото и да я нищим, пак неразнищена ще си остане! Wink
Кристи, мерси за инфото за Начев!

# 496
здравейте момичета!Йоли мила не се сдухвай и не съжалявай,че не ти е приятелка.не се знае що за майка ще бъде.ти мисли за себе си каква майка ще бъдеш и как ще се радваш на детето си.за добро е,че не си с нея.в живота много хора си отиват от нас и повечето са ,за да НЕ се пречат  Wink аз също не съм за аборта,но въпреки това смятам,че всеки има право да прави каквото си иска със своя живот.не мога да кажа,че няма да направя аборт,защото незнам какво ми е предложил живота,особено ако се касае за да остана жива.не ми се иска да правя ако може никога,защото много искам да бъда майка.не искам да бъда като някои дето забременяват и изоставят децата си или ги продават,защото "им е трудно да ги отглеждат" в края на крайщата да не ги раждат и да не ги мъчат.а това момичета(кристи и другите) ,че сте решили ,че не е  било време  вие си знаете какво ви е било на главата.давам ви пример с моя позната,която преди години и се е наложило да направи аборт,заради това че е преценила че човекът с които е била е пиел и е  бил "мамино синче",отношението към нея е било лошо.много е съжалявала за това,но е предпочела да не мъчи детенцето.сега вече е женена и има момиченце,което скоро ще навърши годинка.така ,че милички незнаем какво ще ни предложи живота.а той понякога може да бъде ужасно мъчителен за нас.да сме живи и здрави ще имаме някой ден.НЕ СЕ ОТЧАЙВАТЕ.нека се надяваме и всичко ще се нареди.и аз се депресирам така като гледам всички или са бременни или имат деца.навсякъде са по магазини по молове или улицата във входа се разминаваме,а вкъщи пусто.съгласна с теб Пени,но какво да се прави не могат всички да са като нас и да мислят като нас.само може да се надяваме да има повече щастливи деца,отколкото нещастни аборти. Целувки момичета и дано скоро видим  EFP

# 497
Кристи, добави и мен в списъчето!Завръщам се! Mr. Green
Първи ден : 28.07.2014
Предполагаема О.: 11.08. 2014 г.
Тест:26.08.14 г.

# 498
Бананарама добре дошла отново  Grinning  Hug
Това е наистина дълга тема...като яйцето и кокошката...различни хора, различно мислене! Обаче смятам, че когато детето "ще ти реши проблема", "нямам пари да го гледам", "човека не е подходящ", "не ми е сега времето" и т.н. са неща достатъчни за една жена, за да направи аборт, точно защото тя самата не е готова, а и най-малкото детето не е желано! Аз също на този етап не бих направила аборт по собствено желание,просто защото съм си намерила човека с който ми е хубаво, обичам и искам деца от него...всичко друго няма смисъл и не "тежи".....Но ако бях преди 10 или дори 5 години бих направила наистина...ужасявах се от мисълта че ще бъда майка....нищо, че обичам страшно много малко деца...не знам дали ще ме разберете, но си е въпрос на нагласа....няма смисъл едно дете да бъде "плод" (ако въобще е точната дума) на пиянска вечер, млади години, безпаричие, несериозност като цяло!!! Ами я си представете ако се получи Недай си Боже от най-страшното за една жена....да злоупотребят с нея....(даже не мога да кажа думата защото за жалост се случи при сестра ми преди 4 години и то от тогавашният ми "приятел" ....настръхвам от мисълта само....)Тогава къде е Господ в цялата работа и за какво точно си е "мислел" като е "създавал" подобно дете.... ???

# 499
Е, Мечтичка, аз не се осмелих да го назова, защото е частен случай, с който мисля, че всички биха се съгласили. Аз точно в такава ситуация бях готова да направя, добре, че не се наложи.

# 500
добър вечер мушмороци   bouquet
Днес цял ден спа с едно око -само се чудех как и къде да си полегна  Tired ходихме да бягаме в парка с ММ и там и на поляната можех да си полегна  Mr. Green а каква жега е тука -седиш и се потиш -поне отслабвам така....хихихихи  Crazy
Да ви разсея малко от темата с аборта- не е само за много млади,но и за по-възрастни...една странна случка-майка ми вече чака менопаузата-цикълът й взе да става нередовен, има здравословни години дъълги години и какви ли лекарства не пиеше (в началото доста я объркаха лекарите и оттам още повече проблеми...но друга тема) Че майка ми (ние с брат ми бяхме вече доста големи) забременя и прави аборт на кои години  Rolling Eyes не за друго, но най-малко възрастта, здравословното й състояние и медикаментите...така че понякога е по-добре аборт ...
Че да сменя темата: отивам да пера (тук са на принципа на обществени и за съжаление нямаме място за пералня вкъщи  ooooh! че аз,шматката-изсипах течния за бяло пране при цветното и то в предпрането (не пускам винаги и не смятах и за тази) и обърках градусите  Blush ужас направо-добре, че нямаше жертви  ooooh!  Mr. Green
Мале мозъкът ми спи...чета 50те нюанса (че само 1вата четох) и даже сцените не могат да ме развълнуват  Crazy
Лека вечер милички   bouquet  Heart Eyes

# 501
Извинявай Естларче не знаех....  spoko Много неприятно, но да не те разбутвам надали е тема, която не е болезнена  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug Такава съм си....директна и малко несъобразителна....Добре, че не се е наложило "аборт" ...не ми се мисли как си се чувствала  spoko

# 502
  • Перник
Кристи, може ли и мен да добавиш в списъчето? Simple Smile
Първи ден - 18.07
Предполагаема О - 1.08
Тест или МЦ - 15.08
Момичета, много гуш за всички!  Hug Чета ви непрекъснато, но нямам време да пиша (пуста работа...)
Чао за сега от мен, усмихнат ден ви пожелавам и дъжд от положителни тестове!  EFP EFP EFP stork-boy stork-girl twin_neutral

# 503
Добро утро

Второ кафе пия и още ми се спи smile3507 Пък не трябва да ставам, днес почивам и мога да мързелувам мъничко, ама ей ме - луда работа Crazy

# 504
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
flor_elle първи ден 17.06, предполагаема дата на О 30.06, дата на М или тест 15.07fingerscrossed
Julcy първи ден 27.06, предполагаема дата на О 10.07, дата на М или тест 24.07fingerscrossed
Suzimi първи ден 28.06, предполагаема дата на О 11/12.07., дата на М или тест 24.07 fingerscrossed
Sweety ஜ първи ден 27.06, предполагаема дата на О 12.07, дата на М или тест 26.07fingerscrossed
Maceto85 първи ден 28.06, предполагаема дата на О 11.07, дата на М или тест27.07 fingerscrossed
Зла овца първи ден 30.06, предполагаема дата на О 13.07, дата на М или тест 27.07fingerscrossed
Алия първи ден 30.06, предполагаема дата на О 14.07, дата на М или тест 27.07fingerscrossed
Krasima84 първи ден 29.06, предполагаема дата на О 12.07., дата на М или тест 28.07fingerscrossed
Danito:) първи ден 26.06, предполагаема дата на О 10.07, дата на М или тест 29.07fingerscrossed
Cristi първи ден 06.07, предпологаема дата на О 18.07, дата на М или тест 30.07fingerscrossed
Bs/биби 30 първи ден 31.06, предполагаема дата на О 15.07., дата на М или тест 31.07fingerscrossed
y00li първи ден 03.07, предполагаема дата на О 16.07, дата на М или тест 31.07. fingerscrossed
Dzveronika първи ден 05.07, предполагаема дата на О 18.07, дата на М или тест 31.07fingerscrossed
Nektarina първи ден 01.07, предполагаема дата на О 16.07, дата на М или тест 01.08
Ellie D първи ден 03.07, предполагаема дата на О 16/17.07, дата на М или тест 01.08
shinzou първи ден 05.07, предполагаема дата на О 19.07, дата на М или тест 03.08
Niana първи ден 08.07, предполагаема дата на О 21/22.05, дата на М или тест 04.08
МечтичкаД първи ден 07.07, предполагаема дата на О ...., дата на М или тест 20.08
Нения първи ден 09.07, предполагаема дата на О 22.07, дата на М или тест 04.08
Maya_the_bee първи ден 11.07, предполагаема дата на О 25.07, дата на М или тест 08.08
lil_desi първи ден 11.07,  предполагаема дата на О 22.07, дата на M или тест08.08
Merita първи ден 12.07, предполагаема дата на О 27.07, дата на М или тест 10.08
vitaminka първи ден 15.07, предполагаема дата на О 31.07, дата на М или тест 12.08
Azucar Moreno първи ден 14.07, предполагаема дата на О 29.07, дата на М или тест 13.08
*карамел* първи ден 18.07, предполагаема дата на О 01.08, дата на М или тест 15.08
Ransun първи ден 19.07, предполагаема дата на О 01.08, дата на М или тест 15.08
TIAta първи ден 20.07, предполагаема дата на О 02.08, дата на М или тест 19.08
Mañana първи ден 26.07, предполагаема дата на О 05.08, дата на М или тест 19.08
In love with life първи ден 26.07, предполагаема дата на О 06.08, дата на М или тест 21.08
bananarama първи ден 28.07, предполагаема дата на О 11.08, дата на М или тест 26.08
Azira_smile първи ден 27.07, предполагаема дата на О 11.08, дата на М или тест 27.08
tedi1993bs първи ден 29.07, предполагаема дата на О 12.08, дата на М или тест 30.08.
Estlar първи ден 27.07, предполагаема дата на О ...., дата на М или тест ....

pregnant Нашите успели момичета pregnant

Декември                                       Януари
@Daniella@ - на 12.12 EFP          megi_zdr - на 03.01 EFP
ZorniZZa - на 13.12 EFP             Каая - на 06.01 EFP    
Maqqq91 - на 16.12 EFP             matsutka - на 06.01   EFP
Паулина1-   на 17.12 EFP           VV - на 09.01 EFP
Lunno momiche - на 24.12 EFP     valpetga - на 11.01 EFP
                                                  molina_bohemi - на 15.01 EFP
                                                  presi1974 - 17.01  EFP
                                                  sugarpup - 20.01 EFP
                                                  desss9011 - 20.01 EFP
                                                  shantall - 23.01  EFP
                                                  Ан - 25.01  EFP
                                                  Shakazul - 31.01 EFP
                                                   Elenna - 31.01 EFP

Февруари                                       Март
Klarheit - 05.02 EFP                    Ellie_bg 04.03 EFP
Snow Queen - 10.02 EFP             адинка 05.03 EFP
Roki81 - 15.02 EFP                     Irene 08.03 EFP

Април                                             Май
darkangel-Ели - 01.04 EFP           iggiberry - 10.05 EFP
NikoStorm - 06.04 EFP                 bgzvezdi4ka - 10.05 EFP
baby83 - 07.04 EFP                     M0ni7o_ - 16.05 EFP
4erna pantera - 07.04 EFP          _Стаси_ - 18.05 EFP
vili123 - 09.04 EFP                      Mademoiselle Chocolate - 23.05 EFP    
vl81 - 10.04 EFP                         La Jolla - 26.05 EFP
                                                  koricimu - 28.05 EFP
                                                  June101 - 29.05 EFP
                                                  @Sunny@ - 29.05 EFP
                                                  AMARIA - 29.05 EFP
                                                 ˙Веси˙ - 31.05 EFP

Юни                                                Юли        
dotiraz - 01.06 EFP                     Nikol3108 - 01.07 EFP          
Kristina1989 - 15.06 EFP             Dеsɣ - 20.07 EFP
sindi_87 - 15.06 EFP                   amy_lee - 27.07 EFP
Котаранка - 19.06 EFP              
slunchogleda - 30.06 EFP

# 505
Здравейте, момичета! Поздрави от морето  Sunglasses
Влизам от телефона и не ми е много силен нета и затова не пиша много.

Ейми, честито! Желая ти лека и безпроблемна бременност.  bouquet

Краси, много мил жест е направил твоя мъж, може би е щял да има повече ефект ако го е поднесъл насаме, но те мъжете много не се съобразяват с тези неща. И моя мъж понякога бръщолеви лични работи пред не близки хора, а аз съм по-затворена и трудно споделям.
Най-искрено ви пожелавам мечтата ви скоро да се сбъдне! Hug

Аз вчера сутринта пак правих тест, чертата е по-наситена от предишните 2, но пак е по-бледа от контролната. Та се замислих- дали пък това не е максималното, т.е. двете черти да не са еднакви както при тестовете за О?  Ще направя пак тест след няколко дни, но щом чертата се насища значи ЧХГ нараства, нали?

# 506
Деси, ако искаш да си сигурна, пусни си кръвен. Докато дочакаш да се наситят еднакво чертите ще похарчиш същите пари  Peace

# 507
Добро утро! Пийвам кафето и отивам да плащам сметки, после ще ви чета  Hug Hug

Желая ви слънчево настроение и мн полож. тестове  Heart Eyes

# 508
Dеsɣ, доколкото разбрах си в Поморие - ако желаеш можеш да отидеш в лаборатория Лина, която се намира в сградата на болницата (лесно ще я откриеш - само питай някой). Работят от 7-17ч., а резултата може да го видиш онлайн към 15,30ч. Цената мисля, че беше към 20лв вкл. процедурата по точенето на кръвчицата Rolling Eyes А ако като мен си запасила с тестове от ebay - ми прави си всеки ден за кеф Mr. Green
Пък ако имаш желание пиши на лични, може да пием по бира днес или в петък (останалите дни съм на работа Sad)

# 509
  • От Луната
Добро утроооо!

Estlar, много съжалявам за тази история. Аз по принцип не съм крайна, но ако случайно докопам един такъв идиот, просто не знам какво бих му направила ... Добре че има ранна превенция и в такива случай работи доста добре.

Сега като се сетих за хапчетата, Ескапел, бяха май. Аз съм пила два пъти след скъсан презерватив. С ММ бяхме много млади, а такива неща се случват. Та мисълта ми е, че трябва да информираме децата си за всички възможни методи за предпазване, за да не се стига до аборти. Казвам го, защото имах съученичка в гимназията дето до 18 годишна възраст беше направила два аборта (а може и повече, аз знам за два) ... и какво беше оправданието "Аз обичам без презерватив?!?" ... без коментар. Мама и тате плащат, а тя си прави каквото си иска! Sad

Хормоните ми хич не са в ред тия дни. Цяла нощ сънувах, че възглавницата ми е мокра  Joy. Не знам дали е от факта че в събота си изпрах възглавницата, но няма логика в неделя си спах добре. Изперках съвсем ... лелка няма още, БТ пак се покачи на 37.1 - днес ще взема да направя един тест и да  мирясам най-накрая. Аааа и още нещо сънувах, море и аз бременна - ама дали го сънувах или си мислех за това в просъница - не знам.  Crazy Crazy Crazy Не ми обръщайте внимание, явно не съм в кондиция Simple Smile

Чао за сега от мен, ще се видим довечера - цял ден имам разни срещи, дано не заспя на някоя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт