Плаж,море,вълни носят ни по две черти!-Тема 80

• 20 089
  • 682
  •   1
Отговори
# 510
Йоли, рано е за тест. Изчакай още няколко дни. Обаче, 11 ден след О може да хване кръвен, примерно  Mr. Green

# 511
И при мен лелка няма, и БТ се повиши след спада вчера. Но нямам надежди след теста. Crossing Arms Поне да идва, че от 31-ви съм на море. Mr. Green

# 512
  • От Луната
Моя цикъл според календара е на 26-27 дни, т.е. днес или утре. Побърках се вече, продължава да си ме боли долу ниско, не е спирало от дни. Вече не знам какво да мисля и единственото което се сещам е, че може да е рогато и да ме боде от самото начало  baby_neutral И ММ е от рогатите, ще са си от една порода  hahaha
За кръвен, ще видя дали ще успея да го вместя в графика, ако не стискайте палци за утре сутрин!

Алия и аз се надявам да няма лелка вече, следващия МЦ се пада точно за морето. Не смея да пия хапчета за отлагане и може да се окажа на червено в Камчия Simple Smile.

# 513
Аз не гледам календара, аз гледам графиката. Кое смяташ, че е по-показателно?   bouquet

# 514
JЙоли, имаш още до МЦ, трябва да е 14 дни след О. Иначе и на мен по календар трябваше да ми дойде вчера, но според графиката днес-утре.

Момичета, уринарен тест за бременност с чувствителност 10 mIU/m, ако отчете отрицателен резултат на 12-13 ден след О, има ли смисъл да се надявам на обрат?

# 515
JЙоли, имаш още до МЦ, трябва да е 14 дни след О. Иначе и на мен по календар трябваше да ми дойде вчера, но според графиката днес-утре.

Момичета, уринарен тест за бременност с чувствителност 10 mIU/m, ако отчете отрицателен резултат на 12-13 ден след О, има ли смисъл да се надявам на обрат?

Докато няма М., винаги има надежда! Стискам палци!  Hug

# 516

Докато няма М., винаги има надежда! Стискам палци!  Hug

То това ясно  Hug, но все пак реално възможността е изключително малка, нали? Не искам да се самонавивам. Crazy

# 517
Не се самонавивай, но ако искаш категоричност, единствено кръвният тест може да ти я даде преди закъснение.

# 518
Я и вас да питам, че съм в чуденка - днес или в петък да отида при док? Днес ми е 5-ти чист ден след... изчистването или М (не знам как да го определя newsm78) и док искаше да ме види горе-долу по това време... Но в петък се очаква по "график" да съм в О и ми се ще да видя дали всичко си влиза в релси веднага или този месец няма да има О... Хем искам по-скоро да си поговорим, хем май ще е по-показателно да изчакам до петък Thinking Какво мислите вие - ако ще е днес трябва да му звънна, че ме приема с приоритет, ама все пак е коректно да се обадя по-навреме ooooh!

# 519
  • София
Четях ви само от телефона, а там не мога на всяка една да отговарям, ноо днес удобно си се настаних пред лаптопа.
Ездата е наистина страхотен спорт, самото докосване до конете и емоцията те зарежда много.
Сега покрай бебеправенето внимавам повече, яздя главно на стремена, за да не ми се тръска дупето на седлото, след О задължително спирам до резултат от МЦ.
Иначе и ние сме в София, но при всяка възможна минута излизаме в околностите, там ми е и кончето, размазах се този уикенд, въпреки, че прескочих за нощна смяна вчера и пак се върнах на вилата, поспах до обяд и цяял ден навън, страхотно.
amy_lee, прекрасна чертичка, тихичко честито  Hug
Слънчогледче... ужасно държание от тяхна страна...  ooooh!
Алия, y00li ... стискаме ви палци  Praynig
Темата с абортите не ми се коментира, не ми се е налагало, мисля, че решението е доста трудно и се радвам, че не съм попадала в ситуация, защото съм била главно против по ценностна система, но винаги има предпоставки, които го налагат.

# 520
Аз отпаднах току-що. Mr. Green Лелката дойде. Изненадана съм, мислех, че може да е утре, защото БТ е висока. Винаги ми пада в дена на МЦ. Crazy Както и да е, нови дати вече след 2 месеца. Crossing Arms
Оставам тук обаче да стискам палци на всички ви. Айде момичета, залейте ни с по две чертички. Hug

# 521
Рансън, не е задъжително да отидеш в деня на самата овулация, за да се види дали всичко е ок, може образуването на доминантен фоликул да се е забавило заради бременността, т.е да не е в петък по график, нормално е, така че отиди на прегледа, вижте какво се вижда и говорете с доктора кога да отидеш пак за проследяване, спрямо това, което сте видели.

# 522
Знам, че не е задължително да е в деня на О, просто това са ми единствените два дни, в които мога да се засека с док - днес или петък... май ще му звънна днес, че мразя да чакам (не съм от търпеливите, признавам го Embarassed) Просто ми се щеше да ударя с един куршум два заека - хем да види наред ли съм след... хем да види ще бъда ли наред newsm78 Ама звъня му сега...

# 523
здравейте момичета,

Ейми  Hug честито, толкова се радвам за теб и за хубавата новина! Желая ти лека и безпроблемна бременност и много да се пазиш, ако не пиеш нищо - почвай витамини и ФК.  Hug Hug Hug

За абортите - да си кажа и аз. За мен това е много болезнена тема, особенно след спонтанния ми аборт преди 8 години.  Аз по пирнсип съм против, но все пак има случаи, в които е по-правилно да се вземе това решение. Ако една жена е безотговорна, не иска дете, няма и партньор - ще го хвърли на някоя баба да го гледа, ами за какво да го създава този живот?  Ние не сме животни, а хора, имаме разум и затова има и избор. Според мен е хубаво да има дете, когато има любов, има желание да се гледа дете, да се възпитава - по-трудно нещо от това няма на този свят.

Мен майка ми не ме е искала, но съм била средството,за да задържи баща ми - израснала съм буквално без майчина любов и ме е гледала предимно баба ми, тя ме е възпитавала. Не искам да се оплаквам, нито да убеждавам някого, но само аз си знам какво ми е било, колко пъти съм питала дали не съм осиновена и защо майка ми не ме обича, как съм плакала, когато майката на моята най-добра приятелка при едно гости и спане у тях ме зави и целуна за лека нощ, а аз такава нежност от собсвената си майка не бях получавала за 10 години. Дори сега като се сетя, и ми бликват сълзи. Да израснеш без любов е страшно и не го пожелавам на никого. Аз дори в този случай бих казала, че е по-добре да не родиш детето, щом не го искаш! Абсолютно подкрепям идеята - ако е било не по твое желание и някой се  е възползвал, ако жената е възрастна, както писа Нектаринка - също!

Не искам да ви натоврвам излишно затова просто ви казвам - нещата не са само черни и бели, винаги има и сиво в живота! Затова недейте да съдите никого, защото вие гледате от сегашното си положение и камбанария, но не всички хора и съдби са еднакви!

Много е гадно времето навън, направо отврат - пожелавам ви хубав ден и дано поне при летуващите е по-добре, отколкото в гадната София!

Целувки и много прегръдки и чакам порой от положителни тестове!!!  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 524
Добро утро и от мен! Малко късно, но сутринта в 5 се събудих от адски менструални болки и не можах да заспя до към 8!
Звездичке, много съжалявам за детството, което си имала!
Алия, съжалявам за лелката!
Йоли, има време, не се самонавивай, не е невъзможно да си бременна, но все пак.....!
Рансън, според мен отиди налекар, когато ти е казал, дано всичко е наред още този месец!
Аз трябва да ходя да ми вадят мъдреца и да съм готова за забременяване, но май ще изчакам до утре, че с тия болки от МЦ и от зъб ще ми дойде много!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт