Плаж,море,вълни носят ни по две черти!-Тема 80

• 20 070
  • 682
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро!
Пожелавам ви една прекрасна седмица с много летни емоции! Всеки да завоюва мечтаното, дами!  smile3540
Болезнени теми сте захванали, няма да ги коментирам. Искрено съчувствам на изпитанията и неволите, на които сте били подложени! Hug

# 526
  • София
Здравейте,
Amy_Lee - честито, лека и безпроблемна бременност ти желая   bouquet
y00li - дано не дойде лелката Praynig
bgzvezdi4ka - съжалявам, че си имала такова детство. Hug
vitaminka - благородно ти завиждам. Ездата ми е детска мечта. Миналата година яздих цяло лято, но само в манеж. Винаги съм искала да изляза на езда в природата. 

Относно темата за аборта, слава богу на мен не се е налагало да правя аборт. Може би обаче преди години, когато все още учех, ако се наложеше, щях да направя. Болката и угризенията след това може би са големи, но мисля че в някои случаи е по-добрия вариант, отколкото да се роди едно нежелано дете, дали от бащата дали от майката, няма значение. Имам познат , който имаше 18 годишна приятелка, момичето забременя и решиха да го задържат, защото родителите й бяха много вярващи. Той започна да се скъсва от работа,въпреки това парите им вечно не стигаха при което започнаха едни скандали. Познайте кой бе потърпевшия пак в случая - детето.

Щях да забравя, Cristi дали ще може да ми смениш датите - първи ден 27.07, предполагаема О 11.08, тест или М 26.08

# 527
Ransun, ти тук ли работиш? Ще видя за биричката, ама не знам как ще оставя ММ. Благодаря, че ми каза за лабораторията. И аз си мислех за кръвен, очаквах док да ме прати след като нищо не се видя, но каза да правя тестове. Щом чертата се насища се успокоих и не знам има ли смисъл от кръвен.
Звездичка, много се натъжих от това, което си написала. Вярвам, че колкото и да е било тежко, това те е направило силен човек. Силни прегръдки  Hug

# 528
Звездичке, съжалявам за това, което си преживяла. Сигурна съм, че твоето бебче ще бъде най-обичаното и целуваното и никога няма да усети липса  Hug
Julcy, тайничко се надявах да размахаш днес две чертички Sad

За абортите съм на мнението на повечето ви - понякога е по-разумни и доби благородно.... Аз винаги съм имала супер страх и още на 17-18 започнах да пия противозачатъчни. И въпреки тях, приятелят ми си ме пазеше.
Според О. днес Не чакам лелче. Стискайте палци да не дойде. Ако пък вече се е запътила, да идва по-скоро, че в петък ще скокнем до морето и ми се ще да не се занимавам с нея.
Рансън, мина ли прегледа?

# 529
Довечера в 19ч съм при док, макар че може да вляза чак в 20 Crazy Нищо де, свикнала съм - като се обаждам в последния момент оставам последна, ама пък ми отделя повече време, че при него все е навалица Rolling Eyes Като се прибера ще докладвам, стискайте палци всичко да е нормално Praynig (макар че не знам какво ненормално да очаквам - забременях, не се задържа, изчисти се... всичко би трябвало да е вече постарому, нали newsm78)
Зла овца fingerscrossed

# 530
Ransun , така ще е! Peace
Ейми Ли, честито! Лека бременност ти пожелавам и здраво бебче на финала!

# 531
  • София
Привет момичета
Деска....какво става точно с теб  newsm78,бременна ли си или не?Имаш ли още кървене?
Принципно съм чула,че тестовете показват доста време след евентуална бременност,така че не им вярвай,пускай кръвен-ами ако ти е нараснало ЧХГ-какво следва???  Hug-успех
Момичета 3 месец поред не си усещам О.Не знам дали не е от това че изобщо не се следя откакто ми откриха миомата-дали всичко ми е на психическа основа,но....пък изобщо нямам симптомите за О.
Предните месеци си я усещах,знам кой ден ми е от Ц.даже правя тест за О.и веднага си излиза 2 ярка черта,сега какво ли се случва,имам чувството,че имам проблем и с О.Предишните 2 месеца прегледите ми съвпадаха точно когато съм уж в О.и все ми казват,че имам малки фоликулчета  newsm78,може би е или по късна или нямам или съм спряла да я усещам.Е този месец не ми и трябва де,при положение че още съм на хапчета.....няма да имаме даже нито един опит  Tired

# 532
Здравейте, момичета!  Hug

Влизам набързо да ви пожелая лек ден, че ме чака много работа през тази седмица.

Ейми, честито мила! Пожелавам ти лека бременност.

Аз няма с какво да се похваля... чакам лелката, по моите изчисления трябваше да дойде на 26, но още няма нищо.. дори и признаци  Wink

# 533
  • София
Зла овца - шансът за 2 черти беше малък, въпреки многото въображаеми симптоми и огромните ми надежди, но пък стискам силно палци ти да ни зарадваш  Praynig
Sweety - стискам палци и на теб  Praynig

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 14:16 от Julcy

# 534
Опаля, скрих се от горещините, че навън е ужас... вече си почивам вкъщи, че и корема ме боли от МЦ. Аз пък никога не съм имала симптоми , тук таме да реша че нещо ми придърпва но вероятно преди просто не съм се замисляла, но никога не съм чувствала нещо странно, поне това не ме е карало да си мисля че има нещо; Точно по тази причина, тоя месец бях с голяма надежда и вложих малко повече позитивизъм (надявах се да имаме футболно бебе, след като се обичахме на два пъти докато даваха мач  Crazy Crazy ... ама нъц...); но после 3-4 дни след ову виждах как няма нищо различно в мен и малко по малко предразположих ММ за отриц. тест. Надявахме се до последно, но някак исках да знае че сигурно няма нищо, за да не възлага с всеки ден по-големи надежди и в деня на МЦ да е мн тъжен...

Иначе си планирахме кратък отдих и бягство от града за след седмица, а после отново бачкане  Tired

Благодаря за идеята за пъзела, ама доста пари ми се виждат, а ММ не е мн по тия неща, подарявала съм му от тези колби със снимка и вода в колбата дето пада сняг (голямо обяснение) ама не е голям романтик хаха и още не знам какво да измисля ... Hug

Утре ще си пускам ФСХ, ЛХ и Естрадиол  Peace дано да е наред всичко  Praynig Praynig

# 535
Mel, бях на преглед, но нищо не можахме да видим, но док каза, че матката е увеличена и най-вероятно има бременност. Тогава бях 5г.с., кървене/зацапване не съм имала. На почивка сме и др преглед е на 4август, до тогава док каза да правя тестове през няколко дни и да наблюдавам чертата. Имам вече 3 теста - всеки път с по-наситена черта, за това гледам много да не се безпокоя и не правих кръвен. Все си мисля, че отидох много рано на преглед и затова нищо не се видя. О не съм засичала, но Ц ми е дълъг и явно е била по-късно.  И при предишната ми Б, ембриона вървеше с 1седмица назад.

# 536
Здравейте,момичета!

Звездичка ,наистина е много тъжно това,което си преживяла силно гуш  Hug

# 537
Здравейте девойки, нека имаме една хубава и успешна седмица   bouquet
Amy Lee честито и дано имаш много лека бременности и пухкаво бебче на финала  Praynig
Клара  Hug съжалявам мила за случилото се. Дано следващият път всичко е наред и до край!
Слънчоглед направо останах в потрес  Shocked Ми то за какво да си плаща осигуровките човек - нали си ги знае нещата, да си се самолекува. Да си купуваме по едни видеозон и сами да си се следим, лабораторията знаем къде е  #2gunfire Ужас направо. Сменяй лекаря! Почивай си повече и взимай но шпа.
Деси направи това, което ще те направи спокойна, дали пикливи тестове, дали кръвен. Пожелавам ти всичко да е наред и щастлива бременност.
Мел не знам какво да ти кажа, аз например винаги си усещам Ото и в месеците, в които няма признаци се е оказвало, че наистина липсва. Все пак решавай проблемите по етапно, махни гадната миома и тогава виж как е положението.
Съжалявам за дошлите лелки и отрицателни тестчета
Рансън успех на прегледа!
Звездичка именно заради това, което ти си преживяла, ще бъдеш добра майка!
Йоли вчера и на мен ми се случи нещо подобно. Разбрах, че една позната е бременна в 4 месец, а е от едва десетина месеца с някакъв младеж. До скоро дори не са живеели заедно. Ревах на ММ, че ми идва в повече това. Гадният въпрос защо при другите става случайно, защо при нас не става въпреки всички оползотворени овулациии, тестове, хранителни добавки и т.н. Животът е несправедлив и ще трябва да живеем  буците в гърлото, докато и нас ни огрее. Иначе не ми е тъжно да си играя с бебчета и деца, напротив наистина обичам децата на приятелките си и ми е кеф да ги виждам.

# 538
Здравейте момичета!Звездичка разбирам те перфектно и при мен се е случило нещо такова.и моята майка имам чувството,че не ме е искала.винаги се е държала студено с мен,не сме близки по-скоро като сестри и това е много странно в очите на другите.израснах  при баба тя за мене е майка и баща.и въпреки това аз се надявам да най-добрата майка за моето дете.и ти ще бъдеш ще видиш   bouquet
Ейми честито мила!дано всичко мине леко с бременността и накрая пухкав финал  newsm30
Рансън  fingerscrossed
Деси надявам хубаво си изкарваш в поморие? скоро идва дата за прегледа ти чакаме хубави новини от теб  Hug
Мая дет викаш ми да вземем наистина видеозони.то тия осигуровки само ей така си ги подаряваме на държавата,а за нас един гол...  #2gunfire

# 539
какво да ви кажа... може би с времето ставаш по-студен към тази болка и мисли от типа "защо на тях, а не на мен"

Аз стигнах до извода, че тестовете ме успокояват, но стига да не са 7 дни след ову, т.е да са прекалено ранни, но да чакам до МЦ ми действа зле на нервите, като видя една черта мирясвам като децата точно  Peace Др ми извод е че мн ме боли , че някои хора знаят за бебеплана и с времето като не става си викам ся кво ли си мислят и изобщо не разбират, а времето минава ( което е адски тъпо !!! от моя страна, но е факт че обръщам внимание и мисля за хорското мнение, отново казвам-мн тъпо и искам да го променя  Praynig)

Общи условия

Активация на акаунт