Плаж,море,вълни носят ни по две черти!-Тема 80

• 20 060
  • 682
  •   1
Отговори
# 540
Много бягам от такива мисли, честно! Всеки път като се хвана, че залитам в плоскостта "защо на тях", веднага си удрям един въображаем шамар. Това, че някой живял 10 месеца с мъж и забременял, пък аз 10 години живея с моя, или пък тя пуши, пък видиш ли аз реших да откажа цигарите 2 години преди да правя опити, не ме правят по-достойна, по-готова за дете. Коя съм аз, че ще имам наглостта да си го мисля - знам ли как се е стекъл живота на въпросните, знам ли какво им е в душата? Тук изключвам откровените прояви на немърливост и липса на всякаква загриженост - това е престъпно за мен! Понякога хората са толкова нещастни, че имат нужда от патерица - за едни патерицата е една две цигарки скришом, една чаша биричка...... и всеки сам си носи кръста за тях. Когато първото ми бебе умря се отчаях, не исках да виждам бременни, бебета, да ме питат и да говоря за това. Не ми стана по-добре! После загубих и второто и тогава ми просветна. Защото си мислех през цялото време, че моите планове са най-добри, най-хуманни, най-честни, ядосвах се, че на мен не ми се получава - все мен, аз, мен, аз... Чш, ало! Къде го дават така? Пак ми е мъчно често, като видя бременна жена или малко бебе, но не ми е мъчно за мен, а за бебетата, които не успяхме да прегърнем с ММ, да имат прекрасен батко, които няма да са част от живота ни. Вярвам, че съвсем скоро ще сме готови да посрещнем следващото.
Надявам се думите ми да не обидят някого, това е моя прочит на нещата.

# 541
  • София
Момичета признавам си не съм ви чела но влизам с гръм и трясък да си призная днешните резултати от кръвния!

total hCG ( общ бета ЧХГ ) 385.300 mU/ml

Progesterone ( Прогестерон ) 110.80 nmol/l

Момичета стискайте много палци този път да стигнем до края! Аз съм позитивно настроена и като  луда си говоря от вчера ( когато си направих пикливия) че всичко ще е наред този път!

# 542
Олелеее, майкоо!  maceto85, честито и да знаеш, че имаш от мен много силно стиснати палци! Ах, енергезирах се! Най-здравото, прекрасно бебе да родиш ти пожелавам! Браво! newsm18

# 543
Браво, маце, давай в същия дух още само девет месеца!   bouquet

# 544
  • София
maceto85, браво, браво  Hug Всичко ще бъде наред, разбира се!!!
Аз взех, че не закусих и после имах работа и не обядвах, прибрах се в 2 и 30 и взех, че се изпишках глупачката, а трябваше да правя ОВ тест в 4ч... сега продължавам да гладувам, жадувам и чакам да стане поне 5ч да препикам един и да се свърши, че ми се вие свят от глад.
Да ми е за урок да ям на време  Joy

# 545
Маце ей браво! Много ме усмихна  Hug Нека всичко е наред и имаш лека бременност и здраво бебче на финал!
Autumn* прекланям се пред това, коета си написала. Съжалявам за всичко, което сте преживели и сте стигнали до тук.
Скрит текст:
Аз се разтройвам, защото се чуствам непълноценна и все едно развалена стока, което знам, че е глупаво. Чуствам се все едно имам черна дупка в себе си, която изсмуква всичко хубаво. Желая всичко най-хубаво на девойката, въпреки ще при нея ситуацията е свързана с дилемите, които обсъждахте за аборта. Тя е много лабилен емоционално и психически човек, лутащ се в крайности, всичко е адски прибързано, "щото не били внимавали достатъчно" с пазенето. Тя самата е израстнала в разбито семейство и в момента ще създаде едно семейство, в което нещата не започват особено обнадеждаващо. Дано успеят да се нагодят и наистина са щастливи. Просто този въпрос, защо птичката каца на чуждото рамо пробива мозъка и сърцето.

# 546
Мацеее,прегръдки!!!Всичко ще бъде наред!;)  Hug   bouquet

# 547
Autumn, много хубаво си го казала!
Маце,  Hug честитоо! Да изкараш една много лека бременност и да нагушиш едно рпекрасно бебче догодина!

# 548
  • София
Благодаря момичета! Само че ТСХ-то е скочило на 3  Rolling Eyes но се чух веднага с др Начев и ми изписа веднага доза по телефона. Имам нужда от много стиснати палчета!

Ако знаете колко го бях отписала този месец, но явно луната, сиропа и 6 дни подред кекс си казаха думата! вчера бях в пълен шок даже се разревах  Crazy

# 549
Мацето лелееее суперррр  Hug Честито мила и лека бременност и накрая да гушкаш най-сладкото бебче   bouquet Хайде кажи всичко (и аз като Шоко  hahaha ) симптоми, опити как се разви месеца  Joy  Hug
Звездичка съжелявам за съдбата ти като дете  Hug Надявам се след време като станеш майка да се отърсиш от тези емоции и да бъдеш най-грижовната майка на света  Hug
Есенче права си, че всеки има собствено мнение и точно заради това е интересно  Rolling Eyes Наистина е гадно това, което си преживяла и се надявам следващата ти бременност да бъде с щастлив финал и здраво бебе  Hug
Витаминка разсеяността ти започва още от сега  hahaha Стискам палци да хващате Ицето  fertilization
На мен днес ми се случи нещо много странно....Още от снощи по никое време (3-4) ме срязваше в ляво както никога до сега....едни такива бодежи все едно някой с цигара ми гори кожата, много гадно беше и сутринта както си пиехме кафе с ММ такива болки ниско долу....буквално на входа  Embarassed страшно много ме заболя на 2-3 пъти направо извиках...и започнах да се плаша и да си мисля лоши неща...ами ако имам някакво възпаление или яйчниците ми са се сетили да работят и за жалост се окаже, че имам болезнена Ову  #Crazy  newsm78 Тъкмо викам след операцията ще се успокоя малко и поне докато не правим опити няма да мисля нищо, а то какво стана.....  ooooh!

# 550
Браво маце честито лека бременност ти желая и много послушно бебче да имаш.само такива новини да се чуват   bouquet

# 551
Майче  
Скрит текст:
не е много за преклонение, защото ние все пак успяхме веднъж. И, ще каже някой, лесно е да се говори така. Но точно този успех ни изигра лошата шега, защото бях уверена в себе си. И за миг дори не ми беше минавало през ума, че няма да се получи. Спомням си как нахакано говорех на лекаря си, как ще родя трима сина и никак няма да са ми малко, с реплики "ти ще видиш", "само стой та гледай"! Наглостта ми беше "възнаградена". И както казваш, приятелката ти е лабилна, идва от лабилно семейство. Може точно неочакваното детето да е нейния шанс, нейното предизвикателство, чрез което ще израсне. За други, това е борбата до сдобиването с дете.  
ако беше "развалена" стока изобщо нямаше да се замисляш за такива неща! Прекрасна си и пъзелът ще се нареди!  bouquet

# 552
Маце браво.мн силни палчета от мен и прегръдки   bouquet

# 553
maceto85, честито и стискам палци за лека и безпроблемна докрая smile3525
На обяд взех, че заспах и като се събудих - хубава новина newsm44 Дано цялата седмица да ни върви на такива новини Hug
maya_the_bee , ако ще си говорим така значи повечето тука сме дефектни - ми добре дошла в клуба тогава Hug И на мен ми минават разни черни мисли (доста често при това), но не позволявам да ме обсебят, а им тегля една... #Cussing out и продължавам към целта Crossing Arms

# 554
хей, момичета - аз не искахд а ви разстройвам - просто исках да обясня защо макар че искам да имам бебе, не мога д аосъдя никого за решението да направи аборт. Аз не съм имала лошо детство - просто не съм имала майчина обич и подкрепа. Имах страхотен баща и една чудесна баба, която се опита да ми даде най-доброто - благодарна съм й и сега съм до нея, дори когато ме разтреперва от яд и ме нервира до краен предел.

Благодаря ви за милите думи, че ще бъда добра майка - много се надявам и наистина ще си обичам бебето с най-силната и чиста любов, защото знам какво е да ти липсва! Дори, когато правих теста за Даън и другите синдроми, си бях казала - ами ще си го гледам, мое си е и вътрешно в себе си бях убедена, че няма да се откажа от бебчето си! Е, не се стигна до там, даже сега като го гледахме последния път на ехографа, има огромна глава - като на професор Simple Smile и ми стана много смешно и весело!

Мацето85, страхотна новина - много се радвам за теб - и аз се разплаках и не вярвах акто видях двете черти! Честитооо - заслужаваш го и ти пожелавам най-хубавата, позитивна и лека бремнност на света ! айде да отиваме да празнуваме - нали си в Младост - ако искаш да се напием със сокче и да хапнем по една торта, пиши ми на лични   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Есенче, нещата винаги си идват на мястото. Скоро ще си имате бебе и ще си много щастлива - сигурна съм. това лекарство ще излекува раните в душата ти и ще бъдеш като преродена! Стискам ти палци и скоро чакаме и от теб такива две дебели черти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт