Плаж,море,вълни носят ни по две черти!-Тема 80

• 20 054
  • 682
  •   1
Отговори
# 585
Azirka, "Хей чертичка, хей ги две, стоплят моето сърце"
Tedi, съжалявам за резултатите. Дано скоро всичко се оправи. Разбирам колко ти е тежко. На 19г. ми гориха раничка, а на 23 ми правиха конизация. Тогава не съм имала и помисъл за деца, но пак бях изпаднала в огроомна дупка. Ходенето на гинеколог представляваше за мен като ходенето на зъболекар за повечето хора. Влзиах треперейки, понякога излизах ревейки. Сега си давам сметка, че има и доста по-гадни неща, които може да те сполетят. Наплачи си се и спазвай инструкциите за док. Ти, до колкото си спомням, си доста млада и времето е пред теб. Не бъди толкова нетърпелива. Вярвам, че всиччко ще бъде наред  Hug
Зла овца

Набор 93 съм...Много ми е тежко,и адски ме е страх...Плача цял ден,само нещастия ме сполетяват,имам „ув9твото че съдбата върви против мене..2010г загубих моя приятелка,набор 93 беше и тя в катастофа..Адски тежко го преживявам 4 години вече,страшно е да ходиш на детски гроб..2012 загубих жената която ми беше като  майка...и аз също като Звездичка имам майка която не и пука за мене,като по-малка отивах да я прегръщам,а тя ме отблъскаваше..имах лошо детство,никаква майчина ласка,баба ,леля,и другата леля ми дето почина ме обсипваха с любов,за което съм им страшно благодарна..В училище ми се подиграваха,защото като бях 1 клас,точно август месец беше и ме затисна бетонова стена,бях в болницата 1 месец,имах счупен таз,вагинално кървене и ми пришиваха лигавица,възпалиха ми се бъбреците и от този удар носът ми стана леко крив,и захапката ми се промени...но не загубих добротата си, с времето станах силна,и  всички който са ме мачкали ги подминавам с високо дигната глава,за жалост те си останаха същите боклуци..И мисълта ми е че  страшно тежко изживявам сега и нейната смърт,сънувам я,често ме прегръща насън..Тя имаше рак..хранехме я с бебешки пюрета,но кто и давахме вода,веднага ги повръщаше...3 дена преди да си отиде ни каза-"заведете ме там където има много хора"...Толкова добра жена,на мравката правеше път...веднъж не се прибрах беше 11 часа, и седях пред общината,бяхма на село, и тя беше зле тогава,но не беше още на легло,едва вървеше,дойде при мен и ме прибра,обичаше ме като дъщеря,това е жив пример за силата на майчината любов..Съжалявам отнесох се,но когато човек сподели му олеква...Просто толкова съм страдала,че вече не мога да понасям душивна болка,плача през ден,а днес направо се съсипах...Искам да се извиня ако с нещо съм натоварила,или обидила някого,просто и аз като всички имам една мечта да стана майка,и да даря цялата любов на земята на това дете, а и на хората които обичам..Когато човек обича,и е дал частица от себе си за да направи някого щастлив,то той ще остане вечно във времето ....Съжалявам още веднъж,просто не мога да го държа в мене вече  ....Cry Cry Cry 

# 586
  • От Луната
Теди, тъжна история наистина ме разчуства.  Cry Никои и нищо не може да замести майчината ласка, тъжно е, че се налагало да се бориш толкова, вярвам, че е имало много други хора които са те подкрепяли и обичали истински. Бъди силна! Това което не ни убива, ни прави по-силни. Трудно е човек да повярва, когато му е тежко, но все пак рано или късно разбира, защо е било нужно да преживее всяка болка. Всяко нещо е с цел и дори днес да не ти се вярва, ще дойде ден в който ще си кажеш, че тази горчивина те е направила човека който си - добър, състрадателен, чувствителен. Бъди силна, ще се справиш с всичко, млада си и имаш борбен дух, така че не се отказвай, преживей болката, поплачи си, но не се оставяй да те завладее за дълго. Животът е пред вас и трудностите са само за да има с какво да сравним хубавите моменти, така казваше моя позната. Искрено вярвам в тези думи ...  Hug Hug Hug

Трудно е да си различен, но това те прави уникален. Тези с подигравките са ми ясни ... няма да станат хора. Просто ги подминаваш, със замах и самочувствие!

# 587
Теди, съжалявам, но се опитай да загърбиш лошите моменти и да гледаш напред. Ти си само на 21  - най-хубавото предстои!
Азира, ето и моето предложение: В тези топли летни дни ще се радваме на тестове с две черти!
Луната в лъвското е вече, а теста ми показва, че ще имам мъничко човече!

# 588
Тъй. Черна станция вика темата за обсъждане и гласуване на следните правила:
- приемаш, че през каквото и да си минал, винаги е можело да бъде по-зле. Наздраве!
- можеш да се оплачеш, но не и да се отчайваш. Отчаянието идва само като свърши виното и добрата компания на тази земя, заедно и с последния добър мъж. Наздраве!
- независимо колко цикъла сте посрещнали и изпратили безуспешно и колко страшно смятате че тиктакат биологичните ви часовници на 2 или 102 години, докато има цикъл - значи пак има надежда. Наздраве!
- Докато няма цикъл пак има надежда, пийте докато можете. Наздраве!
- кърпите за нос не са по-ефективни от добрата музика, добрата компания и доброто вино. Наздраве!
- Виното и шоколадът са добри антидепресанти. Наздраве!

С две думи - стегнете се! (и наздраве)

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 21:10 от Estlar

# 589
 Heart Eyes  Grinning
Нaздрaве!

# 590
  • София
Какъв сополив ден  Laughing Laughing Laughing
И аз да си кажа, днес не знам от къде ми дойде да чета за графики с връх и като прочетох за ЛУФ синтрома (с който се характеризират обикновено тези графики) и като се сдухах, като звъннах на ММ, като му ревнах... голямо мрънкане днес, ама явно не съм само аз Hug
Сега вече се успокоих, е не може на една тъпа графика и то първата ми в живота да си поставя 100 000 диагнози и да се филмирам на 2 месеца бебеправене  ooooh!
Ама че съм и аз  Banghead

Това е защото не близвам алкохол, пробвах сега един Карлинг, ама не... дефектна съм от всякъде  Simple Smile
И все пак, Наздраве!

# 591
Ех, че готин призив! Наздраве (или наторта)! Grinning

# 592
Витаминка, Карлинга е гаден, пробвай с нещо друго! Wine Glass
Шоко, наторта!  hahaha
Аз, ако знаете каква идиляи съм си спретнала на тераската сама, запалила съм си свещ, хапвам си и си цъкам на лап топа! Crazy

# 593
vitaminka, откъде пък го измисли този ЛУФ? Иначе проверката за него е поне лесна и безболезнена - 3 месеца фоликуметрия и си готова. Вече книга мога да напиша за него, откакто първият ми гинеколог се съмняваше за тази диагноза.

# 594
А и Витаминка, доколкото съм запозната с ЛУФ синдрома, по графика много трудно може да се хване, така че не си мисли такива неща, нямаш основание просто!

# 595
  • София
Естлар, гласувам "за"! Наздраве! cheers

# 596
  • София
vitaminka, откъде пък го измисли този ЛУФ? Иначе проверката за него е поне лесна и безболезнена - 3 месеца фоликуметрия и си готова. Вече книга мога да напиша за него, откакто първият ми гинеколог се съмняваше за тази диагноза.

Ами нали гледам графики като изпобъркана и ме гложди това бавно покачване на БТ, което имах и видях графика подобна на моята, в която Денис казва, че може да е ЛУФ синдром, когато в графиката се образувал връх и аз се филмирах, защото и моята сякаш беше с връх

Иначе днес само гледам за доктори, които правят фоликулометрии, че не ми се иска да занимавам някой от нашата болница, но реших да изчакам тази ми графика поне, да си пусна хормоните и да видим СГ, да се успокоя, че всичко е наред, чее има дни (особено, когато съм почивка сама в къщи), в които вместо да се отпусна и да си почина се чудя какво да си причиня на нервната система  ooooh!

# 597
  • София
Маце,браво,честито! Да си дебелееш щастлива и доволна и за финал здраво бебче! Hug
Витаминка, няма да се плашиш и аз за първи път меря температура и според мен съм на замръзване!
И моите стойности са ниски, и въобще не знам какво е това ЛУФ нещо си...
Обаче не мисля да издребнявам с тази температура, ще видим и тестовете какво ще покажат! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 598
vitaminka, аз не знам да има перфектни графики. Освен моите, ама освен несполучлива бременност през януари, с друго не мога да се похваля Laughing Така че хич не си го слагай на сърце - твоята поне за момента изглежда съвсем наред. Да, има странности, но изчакай поне 3 цикъла да засечеш, преди да започнеш да се притесняваш Hug

# 599
Брей, че сте писали - не мога да ви изчета Laughing Сега се прибирам от док (е, не съвсем - с ММ седнахме на по биричка да обсъдим "стратегията" оттук нататък Whistling)
Спокойна съм, че всичко е наред и дори имам два големи фоликула, доминантен (с малка преднина) в десния яйчник... лигавица размер М newsm78 (тълкувам го medium). Док ме успокои, че нямам вина за случилото се (щото малко се смахвах, че съм направила белята като се натоварих на работа, колкото и да се щадях...уж) и препоръча да се пазим поне този месец, но не го каза толкова категорично, че да го спазя... тоест този месец ако правим  luvbed ще е за кеф, а не по график... ако нещо стане да става, пък другия месец ММ да му мисли  newsm48
Estlar, както винаги знаеш лекарството за всяка болка... Наздраве Drunk Hug
 Маце, за теб имам лоша новина - наздраве ще викаш само със сокчета smile3533

Общи условия

Активация на акаунт