Плаж,море,вълни носят ни по две черти!-Тема 80

• 20 053
  • 682
  •   1
Отговори
# 600
  • София
 Hug

Благодаря, Кристи...  Hug

Леле, трябва да готвите нова тема  Laughing

# 601
Спокойна съм, че всичко е наред и дори имам два големи фоликула, доминантен (с малка преднина) в десния яйчник... лигавица размер М newsm78 (тълкувам го medium).

Тц. М е за mussel.

# 602
Hug
Благодаря, Кристи...  Hug
Ама моля ти се, даже не го споменавай. Аз така тънех в собствената си мизерия и самосъжаление сигурно 4 месеца, защото лекарят ми вкара тази муха в главата. Не че не беше прав да го предположи (много неща научих от него), но беше болезнено за преглъщане като възможност. И разбира се, се оказа, че не е това!

# 603
Спокойна съм, че всичко е наред и дори имам два големи фоликула, доминантен (с малка преднина) в десния яйчник... лигавица размер М newsm78 (тълкувам го medium).

Тц. М е за mussel.
Ъ, к`во пък значи това Shocked Звучи ми като мида #Crazy

# 604

Тц. М е за mussel.
Ъ, к`во пък значи това Shocked Звучи ми като мида #Crazy

А сигурна ли си дали едното не е киста....

# 605
Момичета каква е точно разликата между киста и доминантен фоликул,едното май е по голямо

# 606
Като видях колко страници сте изписали бях сигурна че ще има хубави новини
Маце Честитооооо  bouquet Лека и безпроблемна бременност до финала Hug
Витаминка Наистина от една графика не бива да си правиш изводи. На мен винаги ми се покачва бавно БТ, включително и този месец беше така Wink
Рансън Това са много хубави новини, браво  Hug
За абортите сте коментирали. Моето мнение е като на повечето - не осъждам никой, всеки сам преценява кое ще е най-доброто за него. Дете не бива да се ражда ей така. Мога само да се радвам че никога не ми се е налагало да мисля такова нещо.
Шоко видях че някъде назад си питала за тайната на успеха  Laughing Тайната е че почти цял месец бях болна и имаме точно 3 контакта общо Crazy. Първо бях настинала, после уж се оправих ( супер горда че пак минах без лекарства) и хоп, на ти една гнойна ангина и антибиотик ooooh!. Бебеправенето беше последното нещо което мислех този месец.
Как казах на ММ и каква му беше реакцията #Crazy #2gunfire
Скрит текст:
ММ даже не знаеше кога чакам, че ще правя тест и тн. Правя го скришно ( най-обикновен тест лентичка като тези за О.)  Отивам аз при него и се хиля като зелка Mr. Green забравих цялата реч която бях измислила и направо му го показвам. Той стой гледа, гледа " миии една черта е " .
- Е как бе мило не виждаш ли втората -аз
- аааа не ме лъжи, те трябва да са еднакви, теста е отрицателен - ММ
Спорим още 5 мин през които някак успях да го убедя че е положителен. Накрая се съгласи че положителен и с най- каменната си физиономия казва " ами добре, положителен е и аз какво да направя"  #Crazy Shocked. Направо ме закопа. Веднага се разстроих, посърнах и си мисля как можах да искам дете от тоз тиквеник Tired. Седим мълчим, времето минава ...... Явно все пак му стана гадно като ми гледа така и почва - Е сега не се сърди, до довечера има време, нека поне да приспим детето, просто ми е уморено... Чак в този момент разбрах - ММ решил че му показвам тест за О.  Crazy и съвсем не разбира какво съм се натъжила че ще пропуснем един ден. Обясних че тест за Б и вече целувки, прегръдки,радост голяма Heart Eyes. Тааа не правете като мен  Mr. Green

# 607
  • София
amy_lee  rotfImbo rotfImao newsm62
има ли с кой да си кукам тук  newsm78,че не ми се спи,ММ започна хапчетата тази вечер и сега 5 дена на сухо(т.е. без биричка)и реши да си ляга с детето

# 608
amy_lee честито, лека и безпроблемна бременност.
*mel*  за малко съм тук, че и малкия дава зор да си ляга. А днес ще спя при него, че днес тук спира тока и той с още едно детенце заседнали в асансьора и много се е стреснал. И сега не смея да го оставя да спи сам.
 Hug на всички, лека и бебеносна вечер.

# 609
Ха добър вечер и от мен, и наздраве на всички Drunk Wine Glass beer
Ама вие сте изписали света аз докато се прибера. Mr. Green И на всичкото отгоре писах, писах и без да искам натиснах ''назад'' и айде...всичко отиде...сега наново  ooooh!

Бананарама много ми хареса заглавието на темата с лъвчето  Mr. Green
Мацеее честито ти две чертички, лека и успешна бременност до край  Hug
Рансън радвам се за теб, че всичко е наред  Hug
Аз днес се върнах от поредното АГ  ooooh! (За последно бях в петък Laughing)
За сега нещата изглеждат добре, изследванията до тук са ок, но чакам още 4 да излезнат, след 1-2 седмици ме пращат и на ''скен'' ( не съм сигурна дали е точно като нашите в Бг), за да се види и там какво става, най-вече, че днес ми казаха,че може да имам поликистоза, заради укосмяване и липсата на Ц. вече почти 3 месеца. ooooh!Просто изказаха мнение, не че е така но знае ли се като нищо може да е така...СГ на ММ ще е чак на 13 август само за тогава има час. И после остава да ми дойде  Praynig Praynig Praynig , за да ми направят изследвания на хормоните, и тогава вече да ни пратят на репродуктивен специалист. Tired Много ми е кофти за този Ц. незнам какво стана... ooooh! А лошото е, че 2 пъти питах и не искат да го предизвикат, зашото нямало да бъдат точни резултатите...и сега аз седа и чакам  ooooh! И аз се наоплаках. Извинявам се момичета много... ooooh! ooooh! ooooh!
Желая ви сладки сънища  Heart Eyes

# 610
Vanesita поне имате план за действие. Не се натъжавай, колко са няколко месеца пред вечното щастие?? Стискам ти плаци  дано и СГ на ТМ да е добре, за да започнете веднага и скоро да има мечтания резултат.

Мел, аз нещо не мога да спя, ако искаш - може да си кукуваме .....

И на мен ми допадна заглавието с лъва, за новата тема. Азирка да си запише, че сме вече трима за този пост  Crazy

# 611
Vanesita поне имате план за действие. Не се натъжавай, колко са няколко месеца пред вечното щастие?? Стискам ти плаци  дано и СГ на ТМ да е добре, за да започнете веднага и скоро да има мечтания резултат.

Мел, аз нещо не мога да спя, ако искаш - може да си кукуваме .....

И на мен ми допадна заглавието с лъва, за новата тема. Азирка да си запише, че сме вече трима за този пост  Crazy

Звездичкеее.... а дано! Искрено се надявам.... Hug Hug Hug Благодаря ти. Целувки по 2  Party

# 612
Amy lee, много смешно се е получило, ама те хората вече се объркаха покрай тия две черти, едните еднакво наситени, другите с лупа да ги гледаш. Joy Joy Joy
И аз съм  ku-ku
И на мен заглавието за лъва ми харесва повече от другото ми предположение - в чест на всички лъвици в темата /и моя милост/!

# 613
  • София
Звездичке ще си кукаме тогава   Stuck Out Tongue Winking Eye blahblah
Ванесита дано ти дойде по бързо за да проверите всичко  Hug
Оффф така преядох дали да не врътна малко колелото  newsm39,не мога да пия  Sneaky,нищо де само ще си  smile3546

# 614
Звездичке ще си кукаме тогава   Stuck Out Tongue Winking Eye blahblah
Ванесита дано ти дойде по бързо за да проверите всичко  Hug
Оффф така преядох дали да не врътна малко колелото  newsm39,не мога да пия  Sneaky,нищо де само ще си  smile3546
Благодаря ти Мелче. И много хубава снимкка на профила имаш  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт