Плаж,море,вълни носят ни по две черти!-Тема 80

• 20 048
  • 682
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Благодаря ти Ванесита,крайно време беше да си я променя,че се канех одавна  Laughing
Ехххх сложих си я защото искам така да се видя.....с дъщеря ми и отново с коремче  newsm17

# 616
Тцтц-вие най-голямата кукувица последно време я пропуснахте-моя милост  Crazy
Днес ми беше пак много заспало до следобеда, после реших да чистя и готвя и не сварих на време, че излизахме с ММ -продадохме колата и сега търсим-"семейна икономична кола"  Heart Eyes  Mr. Green
За утре -имам чувството,че ще цъфна по-скоро-имах някакво зацапване днес и болки като ПМС,ноо ще видим  newsm78
но пък от друга страна гърдите ми забелязах, че са особено овенени-направо са водна карта на реки и притоци  Laughing и толкова съм разсеяна,че чак нямам думи  ooooh!
Скрит текст:
Днес като ходихме за колата-с кръстниците сме в колата,ние с ММ на задната седалка, видях една калинка и исках да я изкарам и без малко да отворя вратата на магистралата  Shocked добре че ММ ме видя....ужас направо....после трябваше да довършвам вечерята седя в кухнята и не мога да взема решение къде да сложа лимона и за какво ми е (готвих сьомга)  ooooh! ами вчера с прането...незнам...такова нещо не ми се е случвало-че съм шматка, шматка съм ама се чувствам като глупава патка  Blush Дано да мине,че за акъла няма спасение  Mr. Green

Лекичка мацки   bouquet или Добро утро  newsm03

# 617
Добро утро момиченца кокиченца!   bouquet

На мен  като една лъвица много ми харесва заглавието с лъва Simple Smile

Пожелавам ви един хубав и усмихнат ден  Heart Eyes

# 618
Добро утро!   bouquet

Събрахме се доста лъвици - и аз подкрепям заглавието с лъвчетата  Sunglasses

# 619
Добро утро момичета Simple Smile

Аз не съм много активна , но си ви чета Simple Smile Имам едно въпросче и ще се радвам да чуя мненията ви  Blush
Скрит текст:
Някой от вас правил ли е Посткоитален тест? За пояснение това е тест за съвместимост на пратньорите , при който се изследва ЦС при жената след кекс за да се види живи ли са човечетата вътре Simple Smile
Хубав и спорен ден пожелавам на всички  newsm51

# 620
Добро утро, момичета!
Приъединявам се към тези, които харесват заглавието за лъва.
От няколко дни ме боли корем, така че си чакам вече май, мой лелката...

# 621
Добро утро!
Нианче, мерси за кафето! Аз съм чела за този тест, но не съм правила, мисля че в др-та тема глухарче е правила  Peace  Hug
И аз харесах заглавието с лъвчето, значи то остава?  Crazy Hug
ейми ли, хаха мн се смях на разказа ти.  Mr. Green
сузи, имам предчувствие за теб, мн хубава графика!  Heart Eyes
мел, дано скоро имаш такава снимка като на аватара! Мн е хубава!  Heart Eyes
Сега се сетих за фло, хич не пише ...  newsm78

Мале още спа-първо написах глюхарче, после глухурче  Mr. Green Mr. Green Joy

Сега да ви споделя нещо и чезвам за изследванията(стискайте палчета  Praynig)   bouquet
Скрит текст:
До сега не съм сънувала, че съм бременна, но преди седмица се случи и чувството бе толкова неповторимо, че ще го помня винаги, беше като истинско, даже бях показала теста на ММ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 622
Добро утро, момичета  bouquet

Теди, все пак док би трябвало да може да различи фоликул от киста - аз със сигурност не мога Mr. Green След като е казал фоликул, значи е фоликул - на кистите им е забранено да присъстват в моето нежно тяло Crossing Arms То вероятно няма да се възползваме от тези фоликули този месец, но е хубаво да знам, че ги има  Wink Пък за другия сме се разбрали да направим една фоликулометрия малко преди предполагаемата О...
amy_lee, пък миналия месец ММ като му показвах тестовете за О си мислеше, че са за Б Mr. Green Само питаше - ма бременна ли си? от снощи? Joy
Nektarina, не ти ли беше време за тестче fingerscrossed
suzimi , като ти гледам графиката и на теб ти е време да подпомогнеш бизнеса с тестове fingerscrossed
Atlanta_85 , а ти какво чакаш - докато няма М има... тестове Mr. Green fingerscrossed
Така хубаво е тръгнала поредицата от  EFP - продължавайте докато дойде и моя ред Mr. Green
Azira, писали сме едновременно Laughing Дано съня ти се сбъдне скоро Praynig Аз обикновено сънувам разни щуротии, които понякога като се замисля (и ако ги помня) се оказват леко "пророчески", така че подсъзнанието може да усеща някои работи по-рано от нас Crazy Като сънувам твърде реалистични сънища се опитвам да ги запомня, защото винаги имат някакъв смисъл, но повечето пъти сънувам фантастични сериали Joy

# 623
Добро утро!
Ейми ли, много ме разсмя реакцията на ТМ!  Grinning
Рансън Hug
Мислех си за Захарчето тази сутрин, дали и е "зле" на островчето, а, как мислите!  Heart Eyes Асукарче, ако четеш, пък и да не четеш, пожелавам ти да се завърнеш добре заплодена! Hug
Скрит текст:
Покрай тестовете и чертичките се развълнувах и успях дори да си фантазирам. Трябваше вчера да ми дойде Ц, но ме пропусна. Няма как да е станало, но ей, така идеологически си помечтах снощи.
Спорен ден, дами!

# 624
Ами нещо там тестче-две, ей така за спорта, пък знае ли се дали се знае... fingerscrossed

# 625
О, абсурд! Предпазни средства не ползваме, но 10 години пропуск също нямаме, така че, няма как. Дори ФК не съм пила от К насам, никаква настройка нямам. Освен това, съм се зарекла ако се усъмня някой ден, тестове няма да си купувам, ще препикавам жаби! hahaha

# 626
Добро утро и от мен!
amy_lee,много забавно се е получило с теста и ТМ  Laughing
Според мен Сузими е бременна!  Wink

# 627
Есенче - ми ахйде и ние да помечтаем с теб малко, направи един тест, пък може и ти да се изненадаш от резултата  Joy стискаме ти палци  Peace

# 628
... ще препикавам жаби! hahaha
smile3520 - да не те чуят природозащитниците Joy
...
Според мен Сузими е бременна!  Wink
И на мен така ми се струва fiuuuuuu Тесттесттесттесттест   moresmile moresmile moresmile
Хайде, оправете ми настроението преди да отида на работа, че не знам как ще издържа (умирам от болки в кръста, а диклак не помага Shocked)

# 629
Аз пък си мисля за Нектаринка! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт