Плаж,море,вълни носят ни по две черти!-Тема 80

• 20 041
  • 682
  •   1
Отговори
# 630
  • От Луната
Добро утро и от мен.

Доста сте изписали и не знам от къде да започна ...
И на мен заглавието за лъвчето ми допада, някак тематично е Wink
Стискам палци за Сузими Simple Smile
amy_lee, това е като пъвоаприлска шега направо, ще взема да си го запиша ... Mr. Green

Тази нощ ми беше студено, заспах трудно, беше ми неспокойно някак. Днес БТ е паднала и съм провесила нос. За сега нямам признаци за лелка, но знае ли се ... ей, това не се издържа, ако нямах работа щях да си пийна аз една мента със сода. Ще взема да си ги изстудя за довечера.

Кукувицата мен не ме изоставя никога, та това не е симптом при мен, а ежедневие Simple Smile
Скрит текст:
Случва ли ви се да тръгнете на някъде и отивайки там, да не знаете от къде сте минали? На мен ми се случва постоянно, когато ходя пеша из центъра на София. Другото което ми се случва най-редовно е да имам служебна среща и да пропусна да си задам половината въпроси (вече си пиша, да не се излагам) ... и още много има, забравям прането, забравям праха на прането ... при мен не се знае кой близнак е на смяна - имам един много безотговорен, един мързелив, добре че имам един амбициозен и един прецизен та да има някакъв баланс.

Та така организацията у нас никак я няма. Случва се само когато е напечено ...  

Вчера ме разубедихте за теста, но днес вече ще го купя, сигурно заради това нямам мира и не мога да спя, просто си нямам тест. Ще си го сложа тук до мен и ще му бая ... baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Лек ден и от мен!

# 631
А за тестове е рано още  Simple Smile , ще си почакам.

# 632
Завърнах се от изследването и съм се цопнала с кафе и сладки, че пусках и кр захар и един ден не съм яла сладко  Mr. Green Mr. Green Аз пък мисля че и нектаринчето и сузи ще развеят две черти  Mr. Green Heart Eyes
за съня-за мен бе специално, защото до сега никога не съм вярвала и не мога да повярвам че един ден ще имам две черти  Crazy но тогава го усетих за първи път, че е истина (е, сън бе, но чувството бе истинско и ме докосна ...)

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 10:34 от ❤ Azira_smile ❤

# 633
suzimi, и аз съм за тест, хайде давай - да видим едни хубави две черти.

Нектаринка наистина къде си изгуби и на мен ми лиспва.... Rolling Eyes

y00li , знам,ч е не е това, която искаш да чуеш, но аз и преди това като видях графиката ти, мисля, че това не е вашия месец - просто предчувствие - дано се окаже невярно! Пиши, като го препишкаш какъв е резултата и спокоен сън тази нощ!

Atlanta_85 , кога мислиш да правиш тест? Кога НЕчакаш?

amy_lee, и мен много ме развесели твоя пост за реакцията на ТМ. Ами то ние ги ошашавихме горките - знаят ли вече, тест за О или Б е.... Те не броят дните като нас и чакат със затаен дъх!

# 634
Не знам кой ще ги развява EFP, ама е хубаво да го направите ВЕДНАГА tantrum и по възможност групово newsm19 щот` не`ам нерви smile3511 Уж овулирахте накуп по пълнолуние, пък сега се стискате и не щете да пишкате по тестове, ама ха smile3515

# 635
рансън, аз ли се бъркам или овулиралите (бре така ли се пише това) по пълнолуние минаха, напр аз изобщо не се отчетох подобаващо с хубав тест въпреки луната  ooooh! Tired

# 636
bgzvezdichka,след 1-ви август.

# 637
Днес към 14ч ще пусна новата тема  Hug че после ще излизам навън  Hug Hug

# 638
  • От Луната
Звездичка, някак се примирих на този етап, но все още има малка надежда Simple Smile

За теста, ще чакам до утре сутрин, ако днес не дойде лелята, утре официално ще закъснява (моя МЦ е на 27 дни) ... да не идва дано!  Laughing Времето ще покаже, не знам вече какво да си мисля. Страшно емоционални дни, цялото това мерене и следене ме побърка. Създава ми едно усещане за фалшива надежда, придружено с много нетърпение и очакване. Появяват ми се някакви симптоми, измислям ли си ги, не знам, но вчера можех да се разрева от раз, без нищо ... ей така. По принцип съм емоционална, ама такова нещо не е било никога. Нещо ми става от това следене и постоянно мислене за дата и резултат. В крайна сметка най-доброто решение за мен е да проверим - можем или не можем и спираме с това мерене, че от чакане ще истерясам съвсем Simple Smile

# 639
Начиии, снощи е била всеобща депресантска вечер. Аз така се бях натегнала, че изльоках 1,5 бутилка вино! ММ си беше поканил двама приятели на гости (той сготви), а аз си порках цяла вечер. Естествено депресията ми размина, но пък тази сутрин си посрещнах лелята. Сега съм поне малко по-адекватна от последните дни. Цикълът винаги ми е бил точен или е идвал по-рано. Сега закъснява само за да се гаври с мен.....
Ейми, защо подлагаш ТМ на такива неща. Обясни му като на детенце де... Simple Smile
Прегръщам ви всички и хайде не се мотайте, а пикайте!

Забравих да оставя дати: М - 29.07, О. 12.08, М или тест-26.08

# 640
йоли , може би за да го няма това напрежение се прави теста и малко по-рано ... иначе съвсем се откача (така си мисля аз)

# 641
y00li , разбирам те напълно - гадно е да чакаш и да не знаеш - неизвестността е по-гадна дори от отрицателен резултат! - по мое мнение Wink Аз  така и не стигнах до меренето на температури, гледането на графики - но за симптомите - като исках, макар че преди март не живеехеме заедно, все като сме правили и един път секс, си се надявах - какви ли не сиптоми ми се появяваха - които никога не ги бях имала досега - това е от самовнушение - казвам го от опит! единственият месец, в който бях затрупанат от работа, в който си мислех, че не съм имала О., защото тестовете все бяха отрицателни, в който имах гости, се оказа, че съм бременна - затова според мен, наистина трябва търпение и не депресии:)  Joy

Азрика, страхотен сън - аз също сънувах бебчето си нощта преди да разбера, че съм бременна - затова и знам, че е момче - докторът и мъжът ми много ми се смяха, ама сега и те видяха морковчето и те споделят моето мнение. Аз съм много щастлива, защото знам точно как ще изглежда момето малко момченце - затова вярвам, че тези сънища, имат пророчески характер - пожелвам ти скоро съня ти да стане реалност !   bouquet

Целувки на всички и хайде стига се стискахте, хващайте коя жаби, коя тестове и давайте тук нагледни резултати  Hug!

# 642
сузими айде развей двете черти, графиката ти е страхотна. Praynig

# 643
  • От Луната
Азира, аз меко казано откачих, това не е нормално за мен. Или съм бременна или луда, май второто е по-вероятно. За първи месец меря БТ и правя тестове за О, и преди имах сривове като не стане, но сега срива е преди това. Преди някак не мислех за това, дните си минават, ако стане, стане, ако не - еми пак ще опитваме, а сега не ми излиза от ума. Като че ли е края на света, ако не е този месец. Вчера се хванах да мисля как ще кажем на нашите на морето ...  Crazy Crazy Crazy
Явно това не е моя метод Simple Smile, ако трябва и другия месец да мина през това, доброволно ще се предам на 4-ти км. И там ще ми направят тестове -   rotfImbo

PS май съм по-добре, върна ми се чувството за хумор Simple Smile

# 644
дано, звездичка  Hug Hug Аз се излягам малко на дивана с книжка в ръка  Party

йоли, аз също съм имала такива месеци или такива дни, при мен повечето пъти със срива е малко след ову, отдавам го на хормони, иначе преди да ми дойде примерно 2-3 дни или пък като ми дойде ми е добре, стига да знам че съм направила теста и не ме човърка "има ли нещо, няма ли"; Като го направя и мирясвам, но сле ову като видя как няма никаква разлика в мен (а пък аз все си мисля, че един ден ще го усетя , най-малкото с напрежение в гърдите, което принципно нямам)
ти може и сега да си направиш теста  Hug Hug

При мен въпреки многото минало време, всеки месец се хващам да гледам след ову симптоми, тестове, графики като луда и само правя сметки и надежди  Shocked що графики съм изгледала, кой кога го заболяло, кога правил теста, кога се обичали, колко пъти ... направо луда работа, ама ко да се прави  Flutter ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт