Има-няма лято, ЯНУАРЧЕТО с усмивки е богато! (53)

• 53 481
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Аз тази мания с пазаруването я минах преди 10г, когато Ира беше бебе Simple Smile
Сега мразя да ходя по магазини, мразя

# 151
амнезия, честита ви девойка! каквото и да си говорим с момиченце е по-готино Wink

мохита, дара си се мие с ненедент, кефи си я да я яде и това си е Simple Smile

относно пазаруването аз вече така съм се измързелявила с онлайн пазаруването, че не ми се влиза в магазин. само в един хм ходя и това е! не ми се и помисля да обикалям. в резултат на това имам толкова малко дрешки за бебето, че усещам как наште пак ще изкупуват по спешнст магазините като се приберам Simple Smile))))

# 152
  • ул. "Мечтание"
амнезия, честита ви девойка!  Hug

Искрен се цупи, когато трябва да му се мият устата. А той е като малко прасенце и обичайно си цапа муцуната, когато яде.  hahaha

# 153
И Калоян се мие с Ненедент. Имаше един период, когато я ядеше. Сега поне първо търка.

# 154
  • София
Елч, чакай да се появи младежа и ще видиш как ще ти влезе под кожата!:))) Друга песен ще запееш! Хихихи

# 155
Елч, чакай да се появи младежа и ще видиш как ще ти влезе под кожата!:))) Друга песен ще запееш! Хихихи

Подкрепям! Елч, ще видиш как ще се промениш, като се появи малкият мъж!

амнезия, честита ви още една девойка. Татито да купува пушка. Simple Smile

Люба, оздравя ли мила?

Пепита, Лени завърна ли се от Германия?

# 156
  • sofia
Еми, спряха ми АБ, но аз още подкашлям и вадя секрети.
Всъщност съм доста добре вече.
Кажи ти как си, Маринчето?

# 157
да ви кажа изобщо не мога да си представя да гледам момче. дори сините дрешки, дето ги купувам ми се струват неестествени. Simple Smile

# 158
Амнезия, честита девойка!

Аз купувам различни пасти за зъби. Гледам да са без флуорид (или флуор беше). Даже не знам как се казва и защо трябва да са без, но тя редовно смуче пастата преди да започне да търка. Напоследък сякаш се е научила да я плюе, но все още й нямам вяра.

Елч, присъединявам се към горните мнения. Преди Дария исках момче, после исках и второто да е момиче. Сега се радвам, че имам и двамата. Да не говорим, че при нас момчето е в пъти по-кротко от момичето  Laughing

# 159
Емили, прибира се на 30.08.  Как са децата?
Елч, ще видиш как ще се променят нещата когато се появи малкият мъж  Hug
Люба, дълго продължи твоето боледуване, но се радвам, че вече си добре.
Ние този уйкенд сме си в Харманли, Кали е като залепена за нас. Станала е много гальовна и устата и не млъква  Laughing

# 160
И аз не можех да си представя момче (като бях бременна с Калоян). В последствие свикнах с мисълта. А като се роди, не можех да си представя, че съм искала момиче.

# 161
Люба, радвам се, че се чувстваш добре. Пневмонията бавно се чисти, но ще отмине. Просто оттук нататък трябва да си обръщаш веднага внимание, за да не стигаш пак до това. Подсили си с нещо имунитета. Hug

Маринка беше на гости на гаджето 4 дни, на вилата му в едно село близо до Троян. Добре са си изкарали, имаше панаир, празник на 15.08.

А аз съм в отпускаааа. Ще гледам Сами, ММ се справи отлично 2 седмици. Ще се приготвяме и настройваме за градина.

Какви пижами да му купя - с къс или дълъг ръкав? В яслата беше все горещо, но се чудя за градината...

Кака Рала, как сте, Марти оздравя ли?

# 162
  • sofia
Маринка с ново гадже ли е?
За зимата аз взимам тънка дълга пижама.
Сега къса.

# 163
Привет, привет!   bouquet

Нещо интересно да споделя, в тукашните градини няма пижами, даже не се спи задължително на обяд. Ако е топло ги събличат по гащи, леглата са матрачета на земята. Само се носят резервни дрехи за децата и всяка седмица в петък дават торба с чаршафчета за пране.

# 164
Зая, то на Запад май никъде нямат легла като тук, а практикуват това с матрачетата по земята. Даже в Щатите една приятелка разправяше как родителите носели спални чувалчета на децата, че и матрачета нямало.  Rolling Eyes Това, което ме кефи най-много в западните градини е, че в повечето храната се осигурява от родителите според техните предпочитания и разбирания. Много ми се иска и тук да имаше такъв вариант.

Елч, и аз преди да родя Митачето все повтарях и аз като теб колко е по-яко да си имаш момиченце, а майка (, която има и от двата вида по един брой) ме контрираше и ми казваше, че и момченце е яко, но аз все не можех да си представя. Истината е, че сама ще разбереш като дойде малкия принц какво са имали предвид мъжките майки. Яко е! И много бързо свикваш с всички неща, които не си можела да си представиш преди това. Единственото, което мога да потвърдя е, че при момичешките дрешки и обувки разнообразието е много, много по-голямо. При момченцата има няколко марки, които правят по-красиви и интересни момчешки дрешки, масовката са доста грозни и в едни утрепани цветове...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт