Има-няма лято, ЯНУАРЧЕТО с усмивки е богато! (53)

• 53 480
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, благодаря ви на всички за споделеното, мили мои!  Hug

Опитвала съм всичко, това с гледането нагоре му го обяснявам, той обаче не иска да го прави.

Зайка, и аз се разрових в нета за тия шапки, пише че са до 3 год. обиколка на глава 50 см. На Сами коравата кратунка е 53.

Люба, като му казах, че само бебетата плачат, той вика " Ами аз съм бебе тогава", а иначе непрекъснато претендира, че е батко.

Ще пробвам пак, всичко което ми писахте, пък ще видим.

Леприкон, иди все пак на лекар. Може от жегите да е, може да има и друга причина. Аз макар да съм слаба, от жегите са ми се подували краката.

Болничките, как сте?

Само да ви кажа, че съм си деактивирала профила във ФБ, мъчно ми е за вас, ама на тоя етап ми се налага...

# 136
Еми Сами поне разбира, Мишко само ме гледа уплашено и нищо не вдява още хаха. Иначе си купихме от този сайт дори светеща слушалка за душ, свети в три цвята според температурата на водата:

Цък

Може да направя клипче да видиш, Калин много и се кефи.

# 137
Зайка, веднага го потърсих тоя душ из нашите сайтове - много готин. Ще го покажа на ММ.

# 138
  • В две тъмни очички
Хеййй здравейте!!!!

Ние от няколко дни сме си у дома вече. Прекарахме страхотно в Пловдив - Влади денонощно с бабите и денем с мен, а аз нощем яко по баровете. Направих 5 вечери от 6  Blush Не успях да се видя с никой, освен с тези, които нощем бяха с мен. Имах огромна нужда от нещо подобно. Въпреки, че като се прибирах около 5-6ч, в 8 ми беше много трудно да ставам за Влади, ама дет' се вика - каквото си направиш сам....  Mr. Green Благодаря ви за поздравите. Какче, една седмица само с млади, млади, неприлично млади, човек започва да изглежда като тях  Mr. Green Малко трудно се издържа на темпото им, ама .... свиква се.

На мен ми остава още седмица, максимум две почивка и се започва с работата, а след месец и с ученето.

Бременни мами - дерзайте, не остана  Heart Eyes

Емили   Hug все пак и тук има вариант да се следим кой как е! Не е като във ФБ, но щом ти се налага.... Надявам се скоро пак да можем да се наслаждаваме на снимчиците ви там!

# 139
Хей момичета как сте в жегите? Май от следващата седмица ще е по-хладно.

За банята - Убедих го да гледа нагоре и като му мия косата гледам да не му пада вода в очите. Но ако е без шампоан няма проблеми с мокренето на косата. Само измиването на шампоана беше проблем. Но това е аз като го къпя. По принцип ММ къпе децата, но отдавна не съм чувала писъци в банята.

Ние днес бяхме на ФМ. Всичко е наред с бебето и официално чакаме още една принцеса.  Heart Eyes ММ беше леко унил, защото много се надяваше на момче, но се надявам да му хареса с две момичета. А той горкият се притеснява, че ще му вадят душата. Mr. Green

Днес Калоян се прибира, така че вкъщи пак ще стане весело и шумно. Това е от мен Simple Smile

# 140
Мами , как сте при тези температури навън ?

Ние все пак решихме (аз и децата) да погостуваме на бабка - колкото , толкова. ММ ще почива сигурно след 15 септември , че имат много работа, а с първокласника - няма мърдане след септември. Здраве.

Здраве на всички от нас.  Heart Eyes

# 141
амнезия хихихих честита мома!! Мъж ти може и да е прав, аз така вадя душата на татко, чее....
Иначе ела да питаш моя мъж, само реве за девойка ама не ни се получава нещо  Laughing Май ще сменям майстора.... Mr. Green

фея Ехаа, то ще са големи емоции с първокласника! Тук всички тръгват на 6 годинки на даскало, та от сега го преживявам хахахах.

# 142
  • София
Амнезия, честита девойка:)
Ние сме на море и малката е доста по-кротка от предния път, успяваме и да си починем. Имах огромна нужда от почивка, че нещо много изнервено ми беше напоследък.
Вашите деца с детска паста ли си мият зъбите все още и с вода ли?

# 143
Амнезия, честита ви още една девойка! Супер е това, че Калоян ще си има две принцеси да покровителства!   Hug

Мохита, Зоринка е с детска паста на Билка, поне се научи да плюе част от пастата.

Фея, приятно ви отпочиване при баба.  Hug

# 144
  • София
Амнезия, честити ви розови гащи!:)) И ние като Зайка все за девойка действаме, ама нъцки!:)))

# 145
Здрасти и от мен  55

Адска жега е, бременелките как сте?

Амнезия, честити ви розови гащи и от мен!

Кали винаги реве и мрънка когато мием главата и дудата, но го прави само при нас, при бабите всичко е ОК  Grinning

Ползва детска паста за зъби и отдавна изплюва водата и се опитва да жабурка.

Рали  Hug

Тъй като сме сами и нямаме много свободно време с ММ другата седмица ще отскочим до Истанбул за събота и неделя.

Може и да не пиша, но ви чета редовно.

Хубави дни от мен!

# 146
 На лекар ще ходя като се прибера в бг, ходих веднъж тук - нищо ми нямало, няма да е само от жегите и през зимата ми се е случвало, а и много ми щракат ставите и ме болят кокалите на моменти, то старост - нерадост вече Simple Smile. Амнезия, честити розови гащи Simple Smile. Паста за зъби детска, плюе, жабури, все сама иска да си мие зъбите, но предимно осмуква пастата и не минава и без моята намеса. Зая не ви ли затварят градините лятото?

# 147
leprikon Не, бачкат си, но са сборни групи. Ако станат много децата за лятото ги делят в две групи, малки деца до 3 годинки, в другата група всичко останали. Тоест в момента Мишко и Калин са заедно по цял ден и е голям кеф  Heart Eyes

Като гледам във  Виена лятото почти свърши  Laughing Застудява си бавно, но сигурно, по магазините заредиха зимни и есенни дрехи, накупих якенца и пуловерчета.

# 148
  • sofia
Зайка, август е перфектен за Австрия и Германия    Grinning  Mr. Green
Нашата градина не работи.
И тук са напускали зимно, но не ми е кеф да го пазарувам още

# 149
Люба хихихи, аз не мога да се овладея като мъж ми ме пусне 1 час на пазар без децата...купувам ли купувам...  Heart Eyes Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт