Има-няма лято, ЯНУАРЧЕТО с усмивки е богато! (53)

• 53 479
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • ул. "Мечтание"
Привет, мадами!

Ние сме добре! Simple Smile
Растем си дружно със Зелката. Simple Smile Още четири дни и влизам в девети месец. Почти сче приключили с подготовката.

Батковците и те растат и дивеят. Simple Smile Малко ми лазят по нервите напоследък - ударили са го нещо на хленч и истерии... ама да речем, че жегата им се отразява така. Simple Smile

Тази сутрин се събудих с огромното желание да ходим на плаж (нечувано за мен  Mr. Green) и сега се опитвам да изврънкам мъжа ми да се замъкнем следобед на Камчия.  Whistling и без това както е тръгнало май няма да свършим нищо от заплануваното за днес.  ooooh! Tired

Елч, прегръдки!

# 121
  • София
Ей, много се радвам, че всички бременни мами се отчетоха и са добре!

Елч, още малко! Силни преградки!!! И аз нямах търпение да родя втория път! Много ми тежеше и се изморявах от най-малкото движение. Коремът ми беше огромен и последните дни буквално не ми се излизаше никъде и не исках да се виждам с никого. Ама всичко минава и заминава и бързо се забравя!
Сега покрай децата времето ми лети супер бързо. Малко повече се изморявам, ама като поспя някой и друг час и светът ми се струва пак розов!:))

# 122
  • sofia
Аз още пия АБ и бухам.
Снощи една срещичка с Жужка и Какче спретнахме семейно. Много добре изкарахме.

# 123
  • София
Да, забравих да кажа за срещичката. Мноооого приятно беше, като в старото прекрасно време, когато се срещахме честичко, само че сега не говорихме почти за деца!:)))

# 124
Ех, момичета, радвам се като пишете, направо не мога без вас!  Hug

Елч, и аз чаках с нетърпение раждането през втората бременност, много трудно я изкарах към края. Още малко стискай, а за болката от ония гадости...нямам думи, ужасно е. След раждането вярвам, че ще се успокоят нещата. А за Дара и приятелите кучета - много забавно, значи има напредък.

Люба, аз съм по-добре, благодаря! Hug Дано бързо оздравяваш вече, че се измъчи. Много са хубави вашите срещички, радвам се за вас.

Нощни, мале,кога мина времето. Радвам се, че си добре.
Радвам се много на всички бременни мами - Пепинка, амнезия, Елч, Нощни.

Сами започна да реве от къпането. Не иска да си мие косата, и са някакви ужасни драми. Купихме очила да не му влиза вода в очите, е, влезе в банята и след 3 минути почна отново да крещи.

Кака Рала, гадно много. Силно гуш. Дано мине бързо.

# 125
Мохита нали не мислиш, че сме ходили на море само с ММ и децата ?  Mr. Green Все още не съм чак толкова изкукала  Mr. Green  Simple Smile Имахме си помощници, а и ММ се грижеше за малката през това време, така че аз си починах.

Аз също чаках с нетърпение да родя Деница. Само последния месец качих 7 кила, а на всичкото отгоре и преносих 3 дни и едвам сядах, ставах, ужас беше.  То и сега нямам търпение да дойде декември, ама имам да си почакам още няколко месеца  Laughing

# 126
Здравейте и от мен Hug

Вчера се завърнахме от любимия ми Бургас и днес вече ми липсва Whistling Плаж,разходки, усмихнати и доволни хлапета, изкарахме си супер. Само кофти,че бързо свърши Tired И утре на работа Sick
Пепита Hug

Бременните  Heart Eyes Радвам се, че сте добре Hug
Аз пък с втората си бременност - някакси много бързо ми се стори,че мина и хич,ама хич не ми се раждаше. Много ми беше хубаво бременна Heart Eyes

На болничките - Бързо оздравяване Peace Како Рала - гуш Hug

Емили  Heart Eyes И Буба е на такъв етап с къпането - особено като замием косата ела да видиш какъв рев ooooh!  Crazy

Ставам,до писане Hug

# 127
Рали  Heart Eyes толкова много се радвам, че писа. Много хубаво, че сте си отпочинали в любимия Бургас. За съжаление хубавите работи бързо свършват, или поне така ни се струва, и пак се почва работа, ама приятните спомени и емоции ще те държат.

А как я прелъгваш все пак да й измиеш косата? Сами плаче и крещи, дърпа се в един край на банята и не дава. Вчера даде да му сложа шампоан и изведнъж започна истерията. Не мога с нищо да го накарам да дойде до мен да му измия шампоана от главата. Накрая насила го прегърнах, и стискайки го, а той неистово пищейки, го измих.

Чувствам се ужасно, все едно го тормозя и му причинявам стрес. Wink

# 128
  • София
Днес видях клече и фемили! Децата мнооого са пораснали, големи са сладури! Heart Eyes обеща да драсне някой ред, да видим дали ще го направи!  Hug

Еми, и Виктор хич не ни даваше да му мия косата, до преди 2-3 седмици. Сега пак много мрънка и писка, но поне ми разрешава.
Аз не го насилвах много, миех му я веднъж седмично. Но един ден се върна от детска и каза, че го боли косата! Mr. Green Казах му, че това е така, защото не я мием и е развъдил буболечки! Joy Това явно не му хареса и сломи ината му. Освен това му взех шампоан, на който има рисунка на смърфовете и той си го харесва и държи с него да го мия.
Последното, което правим е, че слагаме в един леген животни и той пък ги къпе тях!

Дано някоя хитрина подейства и при вас, защото знам колко е узнервящо! ooooh!

# 129
  • sofia
Лия не дава на бабите. При мен 6-5 няма. Кротува, а ако тръгне да мрънка й казвам, че бебетата така правят, и тя казва 'аз съм голяма и няма да плача' , и после казва , че не боли

# 130
Еми, не знам дали помниш, но Зорница имаше много истеричен етап с миенето на косата преди около година и нещо. Направо като дойдеше ред да мием косата и ми се отщяваше всичко!  ooooh! Обаче я научих да гледа в тавана, като й плакна косата, за да не й се стича вода по лицето и така търпи. Стана с много уговорки, но сега е много спокойно. Опитай така, да му обясниш да гледа нагоре, за да не му се мокрят очичките и може и да склони. Кажи му да гледа в някоя лампа или пък нещо високо отгоре.  Peace

Рал, много хубаво за приятната почивка.  Hug

По повод втората бременност, аз ако знаете как чаках да родя с това лежане последните почти 3 месеца... Изобщо не ми беше спокойна втората бременност, но какво да се прави, някой неща не зависят от нас.  Tired

# 131
Еми Hug Мием косата със зор и рев,опитваме се с ММ да я залъгваме - даваме й гумена играчка и къпем първо нея /уж да се залиса и след това и нейната коса да измием/, карам я задължително да си вдига главичката и да греда нагоре към тавана,за да не й попада шампоан в очите, но въпреки всичко стигне ли се до косата и започва рев.....надявам се да е някакъв период все пак Wink

Hug

# 132
 Нашата градина затвори за лятна ваканция и полудяваме вкъщи. Майка ми дойде, уж да гледа Рая, но и мен ме пуснаха в отпуск и сега съвсем полудяваме. Още първия ден като ги оставих да се гледат и Рая беше с разбита устна и венците и посиняват, дано не й паднат зъбите Sad, скачала от дивана на масата и обратно и се приземила неподходящо. В банята в една купа къпем много животинки, но си държа и един съд, с който да я поливам ако ревне от душа. В последно време настоява да държи душа сама и всичко е във вода, а аз по-мокра от нея. На мен ми се е подул глезена като балон, много често ми се случва, нямам обяснение защо, а вече уж не съм толкова дебеличка Sad

# 133
леприкон, иди на един лекар! не са хубави тези неща с подуването!

по повод къпането и аз имам бая опит. Дара 2 години не искаше да се къпе изобщо, не само главата. Сега се къпе с охота. Минахме през всичко, което сте изредили - главата задължително нагоре, играчки в леген, а тя седнала на степенка (ама така се случваше да погледне към изграчките и пак ставаше драма), сегашният варант ми харесва най-много - свалям подвижния душ на нивото на водата и й казвам, че това е детски душ, така се къпе като голям човек, като дойде време за главата я карам само да сеобърне с гръб към душа и с лице към мен/нагоре. по-скоро не й стига търпението, докато я изплакна, ама това е заради дългата коса, а и тя си и има коса за възрастта като че ли.

# 134
леприкон Гуш, гуш! И аз мисля като Елч, тва подуване си е за лекар.

Кака рала дай отчет как сте?

Еми Гуш, гуш! В момента Михаил така реве от душа, брат му все още е русалка, къпя ги двамата във вана, пълна до половината с вода. Мишко много обича да се плацика, но като трябва да измия шампоана от косата и се почва еднооо все едно го коля. Аз го стискам насила и бързо изплаквам главата. Нито играчки, нито това, че с брат му дивеят вътре не помага...смятам да му купя от онези шапки дето пазят очичките от водата. Аз имах такава, но я подарих  Laughing

За втората бременност като Буби  Mr. Green Нали мътех 1 месец в Шейново...само се молех на Бог да вляза в 9 месец....дано третата ми е спокойна и нормална  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт