Еми, като се наспиш и отпочинеш по време на отпуската, светът отново ще ти се стори розов. Стискай зъби още малко!
а от болката са ме подгонили яки контракции
много ми е тъпо! вчера мм като видя и се шокира истински, аз пак си поревах, абе...крива работа! 
А тогава ще му правят и прощъпулник. Много ме е яд.
Може и с такъв да пробваш, щом засега си на етап мазане. А за раждането - бях чела коментар на една жена с много тежки хемороиди, която и тя се притесняваше от раждането, но след като родила се оправили нещата и не е имало проблем с раждането.
Много ми е мъчно, че се тормозиш. И аз имах нещо като хемороид със Зори, вярно създаваше ми дискомфорт, но го мажех с крем и се търпеше. Но истината е, че не беше нещо кой знае какво и нямам много опит, та да давам съвети. При раждането не се промени, но няколко седмици след това просто изчезна. На повечето места съм чела по този повод, че след раждането изчезват. С Митака след това нямах такъв проблем, но знам, че трябва да внимаваш с много сухите или затягащите храни, за да не се напрягаш допълнително. Их, значи, дано се пооправи! 
Лети времето! Ние от морето си досурнахме вируса с хремата, който при мен се прояви с упорита хрема 10 дни и малко болно гърло в началото. Децата се разминаха май най-лесно, само със сополки, а свекитата направо се тръшнаха яко - температури 38'С, хреми, кашлици - те най-зле го карат. Дано Деничка да мине само с хрема и тя! 
То аз съм виновна, защото съм много жалостива, макар че писанката е супер кротка, почти не се забелязва, че има още някой, но въпреки това от утре се залавям с издирването на осиновител. 

.
.Здрави сме - малко температура вдигаха и двамата преди няколко дни, но без последствия.
ужасно неприятно. Аз също имах след раждането и на двамата , въпреки , че бяха секцио (чувала съм , че от напъните при нормалното раждане се появяват ), но ми минаха с хапчета и мазила. Дано по- бързо го разрешиш този проблем.

даже няколко. После коте , куче , заек , папагали и т.н., но поясних че докато брат и не стане поне на 5 за домашен любимец не може да става дума , защото той има алергия. Към момента сме в затишие. 

и сега всичко, което правя е локално. ефект - кръгла нула! болка - адска! само с лидокаин мога да спя ...3-4 часа, докато ме държи. а в комбинация с другите бременни болежки от типа на прещипани нерви, 100 кила, контракции и болки в ябълките съм голяма картинка последните дни. робокоп е като пъргавелка пред мен.