Има-няма лято, ЯНУАРЧЕТО с усмивки е богато! (53)

• 53 478
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Елч, и аз се сдобих с такъв дар след раждането!... Майка ми ми донесе едно кремче, което го правят в аптеката в Александровска болница, мога да ти дам от него, много е добро. Иначе предполагам знаеш, но пак да кажа да забравиш употребата на тоалетна хартия, само водичка. Момичетата от другата тема бяха предложили разни мазила, ще ги питам и ще ти пиша!

Еми, като се наспиш и отпочинеш по време на отпуската, светът отново ще ти се стори розов. Стискай зъби още малко!

# 106
мацки, мерси за съветите за хемотата. аз имам още от бременността с дара, но се държеше прилично,а сега е много зле. има некротизирала част, трябва да се пука и т.н. и кремове мажа, и се кисна в какво ли не, и лидокаин пръскам, защото иначе не мога да мигна по цяла нощ. по-лошото е, че според мен в сегашното ми състояние няма как да раждам Sad а от болката са ме подгонили яки контракции Sad много ми е тъпо! вчера мм като видя и се шокира истински, аз пак си поревах, абе...крива работа!

# 107
Ето ме и мен, най-накрая свободна с двете ръце да пиша Simple Smile

Върнахме се от морето. Щастливи и непочернели  Laughing  Калоян отиде на екскурзия с баба си и дядо си, така че сега съм с едно дете и е голям айляк  Mr. Green
Деница пък от вчера вечерта е с хрема. Дано да си остане само с това. Утре сме на консултация, но засега не мисля, че е нещо сериозно. Тъпото е, че ще изпуснем рождения ден на детенцето на наши приятели, а то става на 1г.  Sad  А тогава ще му правят и прощъпулник. Много ме е яд.

Вчера бях на консултация - бебето расте. Засега не му знаем пола със сигурност и ММ все още тръпне в очакване за мъжка рожба  Mr. Green Следващата седмица съм на ФМ, така че се надявам най-накрая това бебе да е застанало подобаващо та да се види има ли или няма съответните атрибути.  Mr. Green

Кате, честита племенница. И аз искам бебета, които да гушкам и като се разреват да ги връщам на майките им. Ама засега само на мен ми ги връщат ревливи  Mr. Green

Еми  Hug

Елч явно е зле положението с хемото, но да си кажа и аз - оправих си моята фисура с крем на един лекар от Стара Загора. ЛЛ ми го препоръча. Мисля, че продават крем и за хемороиди. Поръчаваш си го онлайн и идва по Еконт  Simple Smile Може и с такъв да пробваш, щом засега си на етап мазане. А за раждането - бях чела коментар на една жена с много тежки хемороиди, която и тя се притесняваше от раждането, но след като родила се оправили нещата и не е имало проблем с раждането.

# 108
Елч, много лошо така.  Sad Много ми е мъчно, че се тормозиш. И аз имах нещо като хемороид със Зори, вярно създаваше ми дискомфорт, но го мажех с крем и се търпеше. Но истината е, че не беше нещо кой знае какво и нямам много опит, та да давам съвети. При раждането не се промени, но няколко седмици след това просто изчезна. На повечето места съм чела по този повод, че след раждането изчезват. С Митака след това нямах такъв проблем, но знам, че трябва да внимаваш с много сухите или затягащите храни, за да не се напрягаш допълнително. Их, значи, дано се пооправи!  Praynig

Амнезия, ти пък кога я докара до 20 г.с., то направо преполови бременността!  Hug Лети времето! Ние от морето си досурнахме вируса с хремата, който при мен се прояви с упорита хрема 10 дни и малко болно гърло в началото. Децата се разминаха май най-лесно, само със сополки, а свекитата направо се тръшнаха яко - температури 38'С, хреми, кашлици - те най-зле го карат. Дано Деничка да мине само с хрема и тя!  Peace

Люба, не питай - Зорница само за котето говори откак си отвори сутрин очите, докато не заспи вечер...  ooooh! То аз съм виновна, защото съм много жалостива, макар че писанката е супер кротка, почти не се забелязва, че има още някой, но въпреки това от утре се залавям с издирването на осиновител.  Thinking

Еми, горе главата!  Hug

# 109
ех, мерси за съпричастността, мацки! аз явно съм си "ксъметлийка", защото и този от Дара си го влача и сега и тези нямало да изчезнат, каза лекарят. като родя ще ги оперирам, вече съм решила. но целта е да успея да родя с тях. на 20-ти ще обсъждам с АГ-то.

амнезия, и аз и двата пъти чак на втората ФМ разбирах пола, гоямо чакане беше Laughing ама пък тогава няма 6-5 каквото кажат това е. Laughing

# 110
амнезия. Леле, то верно не останало! Пу пу!  Heart Eyes Heart Eyes

Елч Душа, и аз така бях с Мишко, дупата ме болеше яко, а и бях на системи целият 8 месец и беше страшно, но уви, не ми попречи да родя нормално, всичко мина добре, дупата почти се излекува  Sunglasses.
Мен само цикатрида свещички и пайлекс крем ме оправиха, но това след като родих. Преди това нищо не смеех, че с тея контракции...

Люба  Hug Hug

Какче Как са коликите? Поотминаха ли?

# 111
  • sofia
Еми, как си?
Добре де няма ли нещо, което облекчава хемор?

Аз пък от АБ изпитвам ужасни болки в стомаха, а пия пробиотик. Не знам какво да правя. Направо до рев стигам

# 112
  • София
Мама Зай, коликите бяха малко намалели и вчера се хвалех на една приятелка, какво ми е кротко детето и... Днес цял ден не е спал, ако не го гушкам реве... Ужас просто!!! Ама поне хубавото е, че с второто знаеш че всичко е период и горе-долу, колко продължава и някакси ми е по-спокойно!

Амнезия, аз понеже чета през телефона и не ми се отварят линийките и сега като прочетох 20 г.с и не можах да повярвам! Времето наистина лети! А как се чувстваш? Как се оправяш бременна и с две деца?

Нощни, и теб те чакам да се отчетеш!
Пепинкаааа!:)))

# 113
  • sofia
Какче, страшен оптимист си  Joy hahaha

# 114
Отчет - 25 г.с. Редовно побеснели и скачащи 2  бр. -къде се опазвам, къде не. Рая е приета в ДГ. На 14 септ. ще кръщаваме Бо, на 15 с песен или с рев на градина Simple Smile.Здрави сме - малко температура вдигаха и двамата преди няколко дни, но без последствия.
Болните - оздравявайте,  бременните - стискайте,  на всички останали здраве и любов.

# 115
Отчет и от мен- якооооо изнервена. Rage Мартин пак е болен за 11234 път от един месец насам. Няма кой да ми помага и вече не издържам,

# 116
пепинка  Hug Hug Hug Къде са я приели? Вие вече в България ли ще си живеете?

Какарала Пффф и моите са нон стоп и двамата болни, само ако съвсем са отпаднали си пускам болничен иначе си ги мъкна така на детска градина.

# 117
Елч  Hug ужасно неприятно. Аз също имах след раждането и на двамата , въпреки , че бяха секцио (чувала съм , че от напъните при нормалното раждане се появяват ), но ми минаха с хапчета и мазила. Дано по- бързо го разрешиш този проблем.

Пепинка, Амнезия, Нощни - вие сте от майките герои. Възхищавам ви се. И на всички други многодетни майки.  bouquet

Кака Рала -  Hug

Ние се позакрепихме пу - пу. И аз се поуспокоих малко - не си е работа това тичане непрекъснато по лекарски кабинети, ту едното , ту другото или и двамата едновременно.
Мисля да отидем за 1 седмица при нашите (не повече , защото нашите са си на работа и там съм като тука - помощ от никъде - е пак поне не готвя и чистя , което не е никак малко де. Но нямаме толкова дечица при баба с които да играе , а тук и е рай - по цял ден сме навън с други около 10тина дечица и им е добре.). И ще се връщаме да стягаме първокласник и малкия за градина.Това ще ни е почивката за тази година , но ..... здраве да е.

Еми  Hug

Люба, как си?

Нашата кака от доста време иска домашен любимец - първо искаше кон  #Crazy даже няколко. После коте , куче , заек , папагали и т.н., но поясних че докато брат и не стане поне на 5 за домашен любимец не може да става дума , защото той има алергия. Към момента сме в затишие. Mr. Green

Какче да минава по- бързо този период  Hug

Бубе и ти си герой - браво - почивай сега , че после пак...

Тути, вие как сте?

За да не пропусна някой - здраве на всички от нас. Hug Heart Eyes

Прекалих , но ще ме извините  Laughing

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 22:38 от фея зловеща графиня

# 118
  • София
Люба, ядеш ли преди антибиотика? Гледай да не е на празен стомах. Ако още дълго ще го пиеш, питай ЛЛ дали не.може да ти го смени.
Излизам в отпускааааа!!!
Амнезия, пълен герой си за мен. Че и на море с дврте хлапета и бременна. Аз още с първата бременност се отказах от морето и ходихме на планина. Мислех че ще ми става лошо от жегата на плажа.
Всички болни да оздравявате бързо!

# 119
люба, то има разни неща за облекчаване на гадовете, ама аз съм се докарала до състояние, в което се искат хапчета, а те са противопоказни за бременни Sad и сега всичко, което правя  е локално. ефект - кръгла нула! болка - адска! само с лидокаин мога да спя ...3-4 часа, докато ме държи. а в комбинация с другите бременни болежки от типа на прещипани нерви, 100 кила, контракции и болки в ябълките съм голяма картинка последните дни. робокоп е като пъргавелка пред мен. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
а на теб да не би да не ти понася просто този АБ?

какче, така ти се радвам и си мечтая за момента, в който ще съм родилаааа. с Дара си обожавах бреемнността, сега само ч чакам да свърши Simple Smile

фея, мога да ти дам решение за домашните любимци. понеже сега с моята приятелка психоложката започнахме терапия на терен с Дара против уплахата й от кучета, в момента имаме напредък...и Дара има 5 въображаеми кучета Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт