Има-няма лято, ЯНУАРЧЕТО с усмивки е богато! (53)

• 53 477
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Честита племенница, Кате!   Hug Да ви е жива и здрава!

Люба, мерси, ще ги потърся тези капки.  Peace

# 91
Ехо, къде изчезнахте всички? Я бързо на отчет.  Grinning

Резултатът от моята хрема е, че успях да заразя и децата, и сега тримата влачим сополи. На ММ пък ми се секна гърба преди 2 дни и едвам ходеше, та изобщо цялото семейство сме извън строя. На всичко отгоре ми излезе един супер голям и гнусен херпес в ъгъла на устата и нито мога да си я отварям, нито да се смея, няма такава гадост.

Бубе, да ти кажа сетих се как ти излизаха по няколко херпеса наведнъж и искам да ти кажа, че искрено ти съчувствам. Аз един едвам го трая и ми е супер дискомфорт, камо ли повече.  ooooh! Виждам из фейса, че се вихриш из пловдивския нощен живот, заслужи си почивката след всички зорове.  Hug

Всъщност, като изключим всичко, сме добре. Можеше и по-зле, така че май нямам никакво право да мрънкам.

Елч, какво прави младежът? Нищо не казваш. Стигнахте ли до някакви варианти за името?

# 92
буби, айде сега и ти по болната тема веднага Simple Smile))) абе ужким имаме един вариант и така като гледам поради липсва на креативност ще си остане той Laughing Laughing Laughing

а ти пък къде си се подредила така! пиеш ли имуностимуланти? знам, че херпесите излизат при намаляна имунна система Sad

# 93
  • sofia
Буби, мила, да се оправяте бързо бързо всичкиии.

Аз днес ще ходя на лекар.
Лия е на село, в градината е пълно по много от всичко, на въздух играе.
Аз вече съм на работа и минава бързичко.

# 94
  • София
Буби, бързо да се оправя цялото фемили!

Елч, и ние така бяхме с името, но в крайна сметка накрая се получи добре!:))

Бубе, и аз ти се радвам на нощните забави! Приличаш на тинейджърка, ако не знаех че си вече мама, щях да кажа че си в 10-ти клас!:))) много добре изглеждаш, бравоС!:))

Около мен нищо ново. Радвам се на Алекс, който вече се смее и гука, прекрасно е просто!!!
Виктор пък е див, та се нетрае! Добре, че ходи на детска...Simple Smile)

Успях да резервирам и една почивка във Велинград, та чакам с нетърпение да дойде времето!

# 95
И ние сме тук.

Буби, да оздравявате!

Бебо, честита племенница! И аз си мечтая за племенник/ца - само да гушкам, а като ревне да го пратя при майка му  Mr. Green но брат ми не се навива за второ, а сестрата на ММ твърди, че й е рано.

Люба, тези капки ми ги беше изписала гинеколожката като бях бременна с Дария.

Какче, да ви е лека почивката. Аз навивам ММ за няколко дни на Хисаря. Да видим докъде ще стигнем.

# 96
Люба, радвам се, че си по-добре.  Hug

Бебо, честита племенница, да е жива и здрава!

Буби, да оздравявате всички бързо.

Радвам се на всички ви за почивките. Аз за пета поредна година няма да ходя никъде. Маринка беше на море, доволна е.

Аз съм се посдухала напоследък и затова само чета.

Прегръдки за всички!!!

# 97
  • sofia
Аз още съм с хрипове казаха днес и нов антибиотик

# 98
Eee, Люба, защо така?!  Sad Аз си мислех, че вече си се оправила, а то...  ooooh! Май и ти трябва да се подсилиш с нещо. А иначе за Лия много хубаво, че си я оставила да играе на село, от това по-хубаво за децата няма.

Еми, защо така си в минорно настроение?  Confused

Какче, приятно изкарване на Велинград! А за гукащото бебе думи нямам - като вземат да гукат и да се усмихват е просто фантазия!  Heart Eyes

Елч, щом имате вариант, значи все пак почти сте го измислили.  Laughing Айде, че иде вече.  Hug

Ние пък се забъркахме в една котешка афера тези дни, та в момента сме с малко коте вкъщи.  ooooh! Разбира се, много е сладко, децата са откачили от щастие, но аз предпочитам да му намеря осиновители, защото Джозеф е в лятна ваканция сега, но все ще си дойде за зимата...  Rolling Eyes

# 99
  • София
Бебо, честита племенница! Да ви радва много!
Всички ли сте по почивки - голямо затишие в темата нещо? Аз съм на работа, но просто си седя. Работа няма, колегите са в отпуски - няма с кой една дума да си кажа. Децата са си вкъщи с баща си.
Люба, дано вторият АБ вече да те оправи! В неделята седях до теб в едно кафе, ама докато загрея защо си ми толкова позната вие се преместихте и не ти се обадих. Моля те кажи къде ходеше Лия на ясла, че сестра ми е в твоя район и търси, а знам, че ти си проверила всичко и беше доволна.

# 100
  • sofia
Е може ли да не се обадиш? В кое кафе ме видя, че сътринта дори бях с Ети, а после с брат ми и после не помня Simple Smile
Лия ходеше в Лозенец на ясла, за ясла в квартала знам 54та, че е страхотна( до 93то у-ще )

# 101
  • sofia
Буби, това с котето не ми харесва. На мен се опитаха да ми пробутат едно, но добре, че Лия не чу. А Ирен как ги обича.....

# 102
емили, защо си се сдухала? да ги нямаме тези! без такива играем!

люба, и ти под ножа - какви са тези антибиотици!!! айде стига вече! Simple Smile

то не че аз нямам за какво да помрънкам де Sad
закъсах много с един (2-3-4) хемороид от вчера. днес бях на лекар, положението е много зле, не мога да спя, да седя, да ходя, абе какво да ви разправям. а какъв рев му удрям от одеве, че мм ще трябва да ми помага с излекуването няма да ви казвам! само се крия от дара Sad няма покой  с тази бременност и това си му е!

# 103
  • София
В едно кафе в Слатина ли е, Гео Милев ли се води - следобяд. Ама до последно се чудех от къде сте ми толкова познати (а то било от множество готини снимки във ФБ)Simple Smile. За яслата - тя търси частна в района и се надявах и вие да сте били там.

# 104
Буби, Елч  Hug , нещо ми е много изморено, вече едвам издържам до отпуската, макар и никъде да не ходим поне да се махна от работа за 2 седмици. Понякога се разочаровам от хора, събират се някакви неприятности...такива работи.
Днес съм по-добре.

Люба, много неприятно...аз затова те питах дали си с абокат. Тук лекуват  пневмония само с антибиотик венозно. По-бързо минава. Но ще мине, щом се чувстваш по-добре, това е хубаво.
Наистина за децата е страхотно на село.

Елч, и аз съм страдала от тази гадост, искрено ти съчувствам, защото е адска болка. Дано бързо те облекчи, предполагам са ти дали нещо за мазане.

Какче, прекрасни моменти са първите неща, които правят децата. Приятно изкарване на почивката.

мрм, понякога ми се е случвало, макар и рядко да нямам работа. Ами в такива моменти времето ми минава ужасно бавно, и едвам изкарвам.

Общи условия

Активация на акаунт