Аз днес съм доста по-добре за пръв ден.
педиатърът ни пък е резервиран заради болестите (лелите в детската и те казаха, че няма как да не се разболява в началото, било си нормално), а в началото нали са яко ваксини...голяма дилема!
Миналата година ние не ходихме, но тогава беше в Сардиния и компанията беше единодушна, че там е било много по-хубаво.

аз обичам ситен пясък, а негрите ги има много и навсякъде( аз си взимам по евро от тях всичко, яко пазарлък или просто се правя, че не ги виждам, за да не досаждат)
. Чудесна новина прочетох за теб и както мразех да ми казват - то не останало
. Много нови бебоци, Какче, честото момченце. Леко и на всички останали момичета. Пепинка ти си героиня
. То и аз много искам второ, че и сме на възраст вече, но ММ упорито отказва. Заплаших го, че сама ще си го направя и той небрежно ми каза "Давай! Аз ще се включа като му дойде времето". Един бърз отчет за Рая - висока около 110, над 18 кг, обувки 28, на градина ходи с голямо удоволствие, никога не е плакала освен първия ден (плака, че я взехме). Много сме доволни от емоционалната част на градината, но финансовата ни позадъхва доста. Книжки почти не четем, бързо и минава желанието, освен ако не са с насекоми и приказки за насекоми много обича. 
И на мен чат пат ми излиза влакчето от релсите, макар и рядко и строявам гвардията наред. За съжаление само Зорница вдява за какво иде реч, Митака грам не зацепва на кого за какво се карам, но пък за сметка на това ревне ли кака му и той надува гайдата, за да има стерео озвучаване.