Има-няма лято, ЯНУАРЧЕТО с усмивки е богато! (53)

• 53 601
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Нощни, я дай насам координатите:)

(Стискам палци за бързо и леко раждане и на двете ви Hug)

Био козметиката по магазините е на космически цени #Crazy И аз съм се обривала от ролон за изпотяване, даже не обрив, ами цели рани имах под мишниците. Докато се сетя от какво е... Мислех, че е от бебешката раница, която разнасях постоянно.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 09:45 от Мohita

# 556
Нощни, моля те, дай координати, много ме заинтригува.  Hug

# 557
  • София
И на мен, и на мен!:)))

# 558
Нощни - да не остана и аз по-назад, айде и на мен Mr. Green Hug

Емили - радвам се,че днес си по-добре Hug Аз ако съм на теб бих пила 5 дни противоалергичното,за всеки случай Wink

# 559
Нощни, и аз искам координати.

# 560
  • ул. "Мечтание"
Мисля, че пратих на всички ви!  Hug
Ако съм пропуснала някого - свиркайте!  Mr. Green

# 561
Няма родили днес  Laughing. Гледам, че Нощни се е отчела Simple Smile

Първи учебен ден - детето е доволно. Каза ми: Много ми беше хубаво  Heart Eyes Simple Smile Пели са песнички, играли са. Даже се разочарова, като му казах, че съм го взела по-рано от градина.  Не бил плакал. Днес сутринта не искаше да ходи, че му се спеше, но се надявам скоро да се нагодим към новия режим с лягането по-рано.

Еми не разбрах/запомних защо ХЕИ не дават шишета. Госпожата сутринта може и да ми е казала, но напоследък хич не помня.

Бях останала с впечатлението, че сутрин проверяват децата дали са добре - сополи, гърло и тогава ги пускат да влезнат вътре. При нас има медицинска сестра, но Калоян е в самостоятелно крило и там поне на първия етаж като го изпращам никой не го преглежда. Как е при вас?

# 562
  • София
Това за ХЕИ според мен е оправдание. Като нещо им изнася, все с ХЕИ се оправдават Laughing

При нас медсестрата стои на входа, но не винаги и не проверява всички деца. По-скоро наблюдава дали някой й се струва наистина болен. Не знам как преценява. Досега Ди никога не са я преглеждали на входа.

# 563
  • sofia
На Ира им проверяваха гърлата всяка сутрин

# 564
  • София
Ма Михаела им проверяват гърлата всяка сутрин, на Боян - не. Изобщо не ги посреща сестра на входа Confused

# 565
амнезия, ние сме във филиал и ни предупредиха, че всяка сутрин трябва да минаваме през централната детска на преглед и тогава във филиала. може и при вас да е някаква такава схема.

моят термин е другиден, но стискайте палци да се забави бебето, защото пак имам огроооомен дупен проблем. а секцио заради тази глупост ми се вижда направо безумно тъпо.

# 566
елч за съжаление не е така. Охраната си ме предупреди да си ходя направо на другия вход. Там били друга губерния. Поне хубавото е, че там си е само групата на Калоян и сутрин не гледа прекалено много плачещи деца, че през главния вход влизат всички ясленчета и там сутрин е голям рев.

# 567
  • София
И Вики никога не са го преглеждали. Ама ние все ходим късно, та може и да е затова.

Елч, стискам палци бързо да се оправиш и да имаш едно леко нормално раждане!

Ние сме по-добре. Аз съм още с хрема, ама тя бавно минава. Алекс малко киха и покашля, ама ха дано да е само това.

# 568
  • Пазарджик
Нощни,Елч как сте?

# 569
неродили Simple Smile
на мен днес ми е терминът

Общи условия

Активация на акаунт