Има-няма лято, ЯНУАРЧЕТО с усмивки е богато! (53)

• 53 597
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • sofia
Елч, хайде и тук. Нека е красавец Нико и дано е роден под щастлива звезда, както се казва.
Разказвай ....

# 586
За нямащите ФБ като мен, как се казва момченцето на Елч и кога се е родило?

Нощни, как си ти?

# 587
  • sofia
Елч пише Нико и предполагам, че това е цялото име.  3260гр и 50см. Преди около 3ч мъжа й писа, че преди малко се е родил.

# 588
Eлч  newsm68 smile3525  Party Time честито - жив и здрав да е и много да ви радва и кака Дара също. Ние също се бяхме спрели на Никола и мислехме с Нико да се обръщаме , но избрахме другото накрая , както и да е. Бързо възстановяване.

# 589
Люба, благодаря! С нетърпение чакам Елч да пише. Страхотна дата си е избрал Нико, ех, толкова ми е готино за цялото семейство. Heart Eyes

# 590
Ех, много съм щастлива!  Hug  Еееелч, Нико все пак си избра празнична дата, че и дори се съобрази с твоите преференции относно зодията.  Laughing Да е жив и здрав малкият прекрасен принц!

# 591
  • sofia
Буби, какво послушно дете само. Дева - не

# 592
  • София
Елч, да ви е жив и здрав! Супер дата си е избрал!

# 593
люба, дева е Mr. Green в последни градуси, но дева Mr. Green

адис, никакви признаци, ама  вечерта ме напъна. точно когато стана и с дара и точно в толкова часа ме приеха и в болницата Simple Smile)) но имах бая драматично раждане. просто си беше драматичен завършек на една драматична бременност Simple Smile важното е, че всико имаше хепи енд и сега си имам едно русо ангелче...което доста прилича на Дара Mr. Green акушерката като го видя и вика "дано таткото е рус, защото като ви гледам вас ще си имате проблеми" Laughing Laughing Laughing

иначе пичът се роди бая по-голям от Дара - 3260 гр. и 50 см. и се казва Нико. Кръстен е на баща ми, който е Николай и който, разбира се, веднага попита "ама само Нико ли ще е?" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 594
  • София
Дева значи Mr. Green Още по-добре Simple Smile Ще се убедиш сама - ще бъде кротък, чаровен и т.н. Абе дева Simple Smile

# 595
Елч, чакам подробен разказ, като си починеш, моля те - разкажи всичко. Дара как се чувства? Много съм щастлива за вас.

# 596
  • София
Елч, супер:)
Как се чувстваш като мама на момченце? Нали се чудеше.

# 597
  • sofia
Елч, това си е номер вече  Hug с девата.
Дано да е за добро. Картата на детето добра ли е?
Звучиш щастлива, радвам се

# 598
  • София
Елч, звучиш супер свежо! Браво на теб!
Е, това е една от големите разлики между секциото и нормалното раждане! Аз три дни бях труп, а една мацка роди в 19 ч. и в 20 ч. вече сладко вечеряше кюфтенца в нашата стая, а ние я гледахме като големия камък!:)))))
Та в този ред на мисли, направо ти завиждам за престоящите дни в Токуда!  Наистина, както ти ми каза, се чувствах като в хотел!:)

# 599
  • ул. "Мечтание"
Елч, честит да ти е НикоHug

При мен всичко е тихо и кротко. Simple Smile Но все пак се надявам Зелката да не чака дълго след като започнат Везните. Simple Smile Поръчала съм я по изгрев слънце. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт