На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 778
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 15
  • Софиянка в Пазарджик :)
Нинанд,Благодаря,звучи страхотно,там ще ходим значи,повече харесах май стаите,понеже терасата изглежда по широка а и вътре също.Дано има тераси към някои от стаите де.В бунгалата сигурно кошарата на малкия няма да се побере а ако се побере ще трябва да летим над нея Simple Smile .

# 16
  • София
И аз да се запиша в полезната темичка  Sunglasses

# 17
  • в огледалото на живота
    bouquet за темата

# 18
  • В полите на Пирин планина
Включвам се в чудесната тема с планове за края на август ... в търсене съм.

# 19
И аз се включвам в темата макар да съм с едно малко дете. За другия уикенд избрахме Старите къщи в Мостово. От доста време ми се искаше тази дестинация. Някой може ли да сподели хубав ли е пътят до там, защото етох различни коментари. Старосел също ми е от списъка с желанията.
За Романтика в Сърница мога да дам положителни отзиви, но съм ходила в период без деца, сега не знам дали бих имала същите впечатления.

# 20
  • Бургас
  bouquet за темата с благодарности:)
Стягам багажа и утре тръгваме за Грийн Ууд -Банско,ще се включа да дам отзиви.По коментар на съфорумка ,че външния басейн е студен. Звъннах и питах  Mr. Greenувериха ме ,че се отоплява между 27*и 30* ще видим като сме там Grinning

# 21
  • София
Стягам багажа и утре тръгваме за Грийн Ууд -Банско,ще се включа да дам отзиви.По коментар на съфорумка ,че външния басейн е студен. Звъннах и питах  Mr. Greenувериха ме ,че се отоплява между 27*и 30* ще видим като сме там Grinning
ще чакам инфо, че се чудя между него и Мурите  Peace

# 22
попаднах на тази оферта. дали някои е ходил и ако може да споделите впечатления

http://spestibg.com/deal/967-0-0lqto_s_vynshen_basein_v_kompleks … m_campaign=offers

# 23
Запис, много полезна и интересна тема!

# 24
Момичета препоръчайте ми хотел в Сапарева баня с топъл минерален басейн Praynig

# 25
Момичета препоръчайте ми хотел в Сапарева баня с топъл минерален басейн Praynig
[/quote
 Хотел Емали на изхода за Дупница се намира.Ние ходихме преди 3 години и тъкмо беше отворен хотела,чисто нов.Бяхме със закуска и беше много хубаво.Имаше вътрешен басейн,сауна,парна баня,джакузи и масажи,както и външен басейн.Ние ходихме октомври и външния басейн не сме го ползвали,но вътрешния беше топъл.намира се точно до басейните на банята и до гейзера.
 http://sapareva-banya.hotelemaly.com/

# 26
  • София
Записвам се в темичката с намерение за отсядане някъде на връщане от морето. За сега много ме впечатлиха отзивите за хотел  Марагидиг.

# 27
Външния басейн в Емали е точно два метра и е абсолютно на сянка, вътрешния е супер задушен за лятото и също е малък, цените са соленки. До Емали е комплекс Котва и там има басейни не лоши плюс спа и разни глезотии. За всичко цената е 25 лв на човек Shocked. А само за басейн май беше 6 или 9 не си спомням. Друг хотел е Германея непретенциозен с не лош външен басейн, топъл, и много малък вътрешен. Кухнята в самото ресторантче е много хубава и за мене евтина. Друго място с външен басейн е къща за гости Ася, но не знам дали е топъл. За двата хотела гарантирам, че са топли. Peace

# 28

Здравейте!  Simple Smile
Имаме резервация за 19.08 за Грийн Ууд и сме с дете на 2 годинки, с нетърпение ще чакам отзиви.  Blush

# 29
  • Бургас
  Първи отзиви,интернета е гола вода.басейните са хладки,това е следобед,за преди обед утре ще видим.Оллинклузива е само за ресторанта,не може да се изнася нито напитки нито храна в лобито или вътрешния басейн.АПартамента е добре,стаите санормални.
Осигуряват кошара.

Общи условия

Активация на акаунт