На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 660
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 795
  • в огледалото на живота
Пепина,може ли линк на хотела в Шипково където сте били,за да го видя що за стока е  Simple Smile

# 796
с риск да обидя софиянци - мисля си, че не нарочно, но вината за високите цени е тяхна - нека не забравяме, че в София са най-големите заплати съответно човек може да си позволи уикенд почивка с минерална вода при по-високи цени ..Преди десетина години се създаде мнение че това е техния регион - на бърза ръка изникнаха доста хотели ...които в началото се пълнеха - просто избора бе стари станции с некомфорни условия или нови хотели с неистова реклама за тях...сега обаче нещата са плачевни и дори софиянци  се отказаха от там , а местните си останаха с мнението и самочувствието , че са богопомазани , запазиха  високите цени и ниското обслужване и ..коментари като на Пепина са ежедневие за съжаление... жалко за региона -такава комбинация от природни и исторически забележителности и минерална вода

# 797
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мнения за Тера Верде в Орешака?Притесняваме само водата в басейна,юли месец дали ще става за къпане.Благодаря на отзовалите се.

# 798
не сме отсядали в Тера верде - само минахме от там - за мен е  мноооого тясно , пързалката отива в едно малко басейнче ..., а м/у двете сгради е  има няма 5м ...Относно водата - по същото време / началото на август/ бяхме в друг хотел чиято вода се подгряваше и не бе особено топла , а тук  не знам да се подгрява ....то си зависи и от времето  де

# 799
Пепина,може ли линк на хотела в Шипково където сте били,за да го видя що за стока е  Simple Smile
[/quote
Не знам как от телефона, но се пише слято на латиница spahotelshipkovo

# 800
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мнения за Тера Верде в Орешака?Притесняваме само водата в басейна,юли месец дали ще става за къпане.Благодаря на отзовалите се.
Много ти благодаря,мен това със водата в басейна много ме притеснява защото отиваме заради него.Разубеди ме определено.Ние сме ходили средата на юли в Елена и не успяхме да се топнем защото 26 градуса за мен в басейн си е студено.Виж морето е друго.Май ще заложа на Елена в Николовата къща защото поне там басейна е отопляем.

# 801
Spa hotel Shipkovo винаги ми е приличал на мотел.. Покрай пътя,  на един склон... Чудя се как се лъжат хората.
В Шипково сме ходили в Илинден, но беше през Ноември преди наколко години. Бяхме само ние и още 1-2 семейства, басейнът беше чист и топъл.  В механата можеше да се поръчват само скара и аламинути, но беше вкусно. А готвачката питаше децата какво да им приготви за закуска следващата сутрин

# 802
Ами лъжем се, като не сме минавали да го видим на живо. А пък какви суперлативи има за него из по-новите коментари... Думи нямам, никога досега не сме попадали на подобно недоразумение. Сигурно има и други такива, ама дано не ги улучваме. То затова са й темите като тази де.

# 803
  • на Мелмак
с риск да обидя софиянци - мисля си, че не нарочно, но вината за високите цени е тяхна - нека не забравяме, че в София са най-големите заплати съответно човек може да си позволи уикенд почивка с минерална вода при по-високи цени ..Преди десетина години се създаде мнение че това е техния регион - на бърза ръка изникнаха доста хотели ...които в началото се пълнеха - просто избора бе стари станции с некомфорни условия или нови хотели с неистова реклама за тях...сега обаче нещата са плачевни и дори софиянци  се отказаха от там , а местните си останаха с мнението и самочувствието , че са богопомазани , запазиха  високите цени и ниското обслужване и ..коментари като на Пепина са ежедневие за съжаление... жалко за региона -такава комбинация от природни и исторически забележителности и минерална вода
Ами не до софиянци и техните региони Grinning
Хотел Аугуста в Хисаря е скъп и стар.
Много общо и с малко мисъл написано.
Софиянци няма да ти се обидят, а ще се засмеят.  Grinning

# 804
То хубаво скъп и стар, ама къде има такива басейни и закрита водна пързалка.. Лично аз не познавам дете под 8 год, което като дойде ред за спа почивка да не заговори за *хотелЪТ" ако веднъж вече е било... Stuck Out Tongue Цените продължават да растат и добре че преминахме възрастта

# 805
  • на Мелмак
Не ми беше мисълта за това, а че цените напр. там не са провокирани от софиянци.
Каквато идея имаше в мнението, което съм цитирала . Такива мнения са ми по- скоро комплексарски.
Затова дадох пример с Аугуста, като пловдивчанка, понастоящем Софиянка.
Софиянци не са точно някъде, те са навсякъде, и не всички!
Спирам да спамя темата, много е хубава и полезна за такива мнения, които според мен не са в нейният тон.

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 17:37 от etty775

# 806
Етти775 -мисля че имам право на отговор, защото мнението ми е неправилно тълкувано.Да софиянци са навсякъде и особено за места, до които могат да отскочат за уикенда - като Чифлик с неговите минерални извори. Съгласи се -почивка в рамките на уикенд би предприел този, който има 1. средства/за комплексарското ми мнение за възможностите им, има много публични данни/ и 2.е на сравнително близко разстояние-не виждам смисъл да се прекарва времето за почивка в път. Е, точно там преди 5-10год софиянци  бяха основна част от посетителите.А българския хотелиер е такъв: след като може да продаде нещо за 100лв/а то е 50лв/ ще го продаде.Но нещата се промениха- построиха се много нови хотели , други се ремонтираха....и софиянци се преориентираха също, а Чифлик замръзна във времето.
Съгласна съм, че това е тема, в която да споделяме мнения от опит-това и направих.Ако можеш да споделиш мнение-направи го-всеки има глава на раменете си и сам ще прецени дали да се възползва или не от него.Бих ти препоръчала повече толерантност към различните мнения - и аз съм попадала на мнения които са коренно различни от моето/напр. в темата за Велинград/, но на  никой не съм си позволила да нарека мнението " комплексарско" заради това че е различно от моето...Ако не можеш да споделиш мнение -то тогава ти остава това което и направи ....
ПП не мога да обсъждам хотел Августа - не съм била там. Ако все пак те интересува мога да споделя за Галери, Хисар спа и Албена.И отново лично мнение Хисаря изгуби битката с Велинград за "спа столица" - но това е тема на друг разговор.Аз също спирам да спамя , като се надявам все повече различни мнения за едно и също място да има, така по лесно ще бъде отсята нужната ни информация.

# 807
  • на Мелмак
Аз спирам , съжалявам ,че не си ме разбрала.
Затова е форума , всички сме различни, споделяме различни мнения,моето е това!  Grinning
Ти не виждаш смисъл в пътуване , ние пък онзи ден си направихме еднодневна екскурзия - минахме 500 км.
Няма да ме разбереш - виждам !

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 12:23 от etty775

# 808
Напротив ,едва ли предполагаш колко  добре те разбирам...аз съм фен на активните почивки-не мога да стоя повече от 3 дни на едно място, без да върша нещо /посещение на музей , на историческа забележителност, на природна и т.н/ и моите почивки са както казваха навремето "екскурзионно летуване" с тази разлика, че аз не пътувам само през лятото, а през цялата година ....Идеята ми бе да бъдем толерантни към тези, които имат мнение различно от нашето ... нека ползващите форума сами да пресеят това което им е нужно - така както правя и аз , навярно и ти.
Считам , че приключихме с разясняването...
Сега, мами очаквам да споделите за нови кътчета които сте открили, които са ви впечатлили , за съжаление тези празници си бях у дома - ММ бе дежурен и освен комплекс Генгер -Айтос, другаде не можах да отида... Sad

# 809
  • София
За Добринище планирам дълъг уикенд към средата на лятото Heart Eyes...миналата година отскочихме дотам за минералният плаж и много ми хареса Laughing. Та да попитам за качествено място за отсядане - в случая не държа на басейн...та препоръчайте нещо подходящо.
Планирам и аз подобен уикенд ,но търся къща за гости със заграден ,направо ограден двор  Grinning и съоражения за деца .Много ми хареса Валентино 2 ,но това ,че е отдалечен ме отказва ,иначе дворът му точно отговаря на търсенето ми .

Общи условия

Активация на акаунт