На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 585
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 885
Ще пиша..докато не ми е минало съвсем, понеже не съм злопаметна. Отново за хотел ОРФЕЙ, БАНСКО.
Като цяло не сме претенциозни, никога не бих се хванала за храната(еднообразна, но за 50 лв ол инклузив толкова), нито за чистотата(прашно в стаите и мръсен под в детската стая), но за 4-5 дни се преживява. Но това с тия лагери в 4 звезден хотел с малък басейн е безобразие! Представете си 80 деца в малък вътрешен басейн, барабар с учителките какъв шум създават и въобще може ли да се добере човек до стълбите,че да влезе вътре, влизат през половин час на групи.Имаше чужденци, само идваха до басейна ,поглеждаха и като видят какво чудо е направо си тръгваха. Управителката ни каза, че може да се къпем вечер от 17-19 ч. ooooh!, тогава нямало да са там! Честно казано се чувствам убидена и в шок. Не получихме нито компенсация, нито каквото и да е смислено обяснение защо не предупреждават предварително, а камо ли извинение! В офертата на Грабо също не пише изобщо дори и намек за тия лагери! Продължават да си пускат офертите и хич не им пука коя ще е следващата жертва след нас!
Сигурно се чудите защо не напуснахме веднага. Първо, на първия ден ни излъгаха ,че децата щели да са на басейна само от 15-19 ч, през останалото време свободен. Да, ама не, от сутринта до вечерта си бяха на басейна нон стоп.  На втория ден управителката се кри цял ден, мъжа ми я намери чак следобед. От Гработо звъннаха едва вчера, преди това само 1 мейл, а бяхме платили предварително(което се оказа голяма грешка също). Както и да е, аз си направих изводите, взимам си поука от ситуацията, ще направя всичко възможно да няма повече опарени, ще пиша по всички възможни форуми и сайтове. Лошото е, че след време всичко ще утихне и те пак ще продължат да си прецакват хората. Мила родна картинка!  ooooh!

Олееее ... благодаря ти. Този Орфей отпада.

# 886
  • Русе
Мооля ви,препоръчайте хотел, с дете на 1год.4мес. сме, искаме природа, хубава храна, цените да са до около 100лв на вечер за двамата.
Сигурно много хора питат, благодаря предварително..

http://staritekashti.com/

Desi_shisha, да попитам водата на басенйта топла ли е /подгрява ли се/? Как е пътя до там, в смисъл до Кръстова гора е доста стръмен, такъв ли е пътя? Дай повече инфо за комплекса.

# 887
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали хотел в Троянския балкан с минерален басейн и детски кът.
Благодаря

# 888
Петя78, до Старите къщи пътят е добър, не може да се сравнява с точ до Кръстова гора. Да, пак има завои, но са по-малко, а и разстоянието от с.Червен до Старите къщи не е голямо. За басеина не мога да кажа какъв е-не сме ползвали. Иначе месността е много красива, има възможност за разходки и различни маршрути-стига да ви се ходи.

# 889
Преди 3 години водата в басейна на Старите къщи не се подгряваше и беше много студена. За деца определено не ставаше.

# 890
  • Русе
otkrivatel , bebitta , благодаря за отговорите. За нас е много важно да е що годе топла вода в басейна, така че варианта за тези къщи за сега отпада. Ще ги оставим за друг сезон, за да не се дразнят децата, че не могат да го ползват.
Винаги съм се чудела какъв е смисъла от басейн, когато не се отоплява, а се намира някъде навътре в балкана и е студено времето. Преди 2 години бяхме в комплекс Българка - село Радевци. Спретнато комплексче, вечер и сутрин приятно прохладно време, но вадата в басейна ледено студена.

# 891
Мооля ви,препоръчайте хотел, с дете на 1год.4мес. сме, искаме природа, хубава храна, цените да са до около 100лв на вечер за двамата.
Сигурно много хора питат, благодаря предварително..

http://staritekashti.com/

Desi_shisha, да попитам водата на басенйта топла ли е /подгрява ли се/? Как е пътя до там, в смисъл до Кръстова гора е доста стръмен, такъв ли е пътя? Дай повече инфо за комплекса.
Водата в басейна на самия комплекс беше студена,но зад самия комплекс имаше друг-Стари времена и децата ползваха него.Препоръчвам горещо Старите къщи.Що се отнася до пътя,само 2 км е разбит.Бяхме там през август 2015.

# 892
  • Русе
На снимки много ми харесват Старите къщи в село Мостово, но не ми се рискува с водата на басейна дали е топла или студена. В крайна сметка направих резервация за Камелия Пампорово, цената им е супер изгодна за лятото. Дано останем и доволни, поне отзивите за там са все хубави.

# 893
Дами, някой ходил ли е в хотел "Виктория" в Брацигово? Моля, споделете впечатления, че се налага да ходя там

# 894
  • Бургас
Някой ходил ли е в хотел Камелия Пампорово скоро да сподели впечатления? Интересува ме храната дали е хубава, тази, която се сервира на закуска и вечеря и тази в барбекюто, како и цените високи ли са в барбекюто? питам да знам дали си струва да плащам за вечеря или да си хапваме каквото пожелаем, благодаря!

# 895
  • Варна
Ако се спрете на Камелия, питайте ги изрично дали по вашето време ще има при тях детски лагер.
Знам, че един футболен детски клуб от Варна ще ходят там.
Едва ли са единствените.

# 896
Бяхме в Камелия 2014г лятото,  не си залужава да фиксирате вечеря, на свободна консумация излиза почти толкова, колкото и да фиксирам 3 вечери с тази разлика, че ядяхме каквото си изберем..
Барбекюто за цяла седмица не успяхме да го посетим, защото резервациите се правели още от предната вечер и все нямаше места

# 897
  • Варна
Ние бяхме в Камелия преди 10-тина дни. Имаше лагерници. Ние не сме капризни и децата не ни пречеха. Даже веднъж в басейна се получи много забавно.
Басейнът е малък, но с приятна температура.
Храната на закуска беше добре - на блок маса. На мен храната в барбекюто не ми понесе, но управителката (или собственичката - не разбрах) се погрижи да се намери вариант да сме доволни.
От резервация в барбекюто нямаше нужда, защото лагерниците се хранеха в ресторанта, а нямаше много други гости.

# 898
  • Русе
Ние направихме резервация за Камелия за периода 8ми - 13ти август. Никой не ни е споменал за детски лагери. Надявам се да няма по време на нашия престой, по простата причина, че басейна е малък и ще бъде лудница. Относно храната ни казаха, че може и на място да се доплати за вечеря, а не предварително.

# 899
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Камелия ми е желано място,не сме ходили.Това лято имахме желание,но ни възпря факта,че нямат външен басейн.иначе всичко е на ниво,имаме познати,които ходят редовно там.

Общи условия

Активация на акаунт