На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 572
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 900
След толкова четене пак опирам до вас  Hug
Харесахме си хотел Марагидик в Априлци за кратка лятна почивка с децата. Но няма свободен апартамент, само къщички, тип бунгала. Мъжът ми е готов да резервираме, но аз нещо се колебая. Някой бил ли е там, за да сподели мнение. Нямат климатик и се притеснявам да не става много топло в тях. Приемам и препоръки за друг хотел в Априлци. Да има ресторант към хотела, с добра храна и хубав сенчест двор. Басейнът не ми е важен толкова.  bouquet

# 901
  • Варна
Преди две години бяхме там.
Ние в хотела, а приятели в бунгалата.
Казаха, че имали мухъл в стаите.
Ние бяхме в отвратителна стая.
Много мухъл, чак чаршафите миришеха.
Ужасна баня.
Хавлиите само за парцали.
Мръсно.
Дано да са реновирали от тогава.
Аз втори път не бих отишла.
Нищо не ми допадна.
И храната също.
Трябва да сте възможно най непретенциозни, за да нямате забележки, оплаквания.
Но все пак всичко това е много субективно.

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 19:28 от missNoir

# 902
Миналата година бяхме в хотел Панорама, намира се над Марагидик.
Не беше зле, но ние не сме много претенциозни, а въпреки килограмите си и много ящни  Mr. Green
Има външен басейн, отоплява се със слънчеви панели. ..
Ние бяхме в апартамент и беше добре, за стаите не знам какво е положението.
Имаше хора преместили се от х-л Априлци - отзивите бяха лоши

# 903
  • Русе
И в Панорама не е цвете за мирисане, много много увехтял е хотела вече, включително и чаршафи, одеала, липса на климатици, допълнителните разтегателни легла ..., няма шанс според мен скоро да го реновират. Преди две години бяхме там на лагер, онзи ден пак се прибрахме от същия лагер пак там. Никаква промяна. Малко в храната е по-добре. Не бих отишла на свободно, ако не е лагера. Още повече, че редовната цена е близо до така на Камелия Пампорово, а класите са доста повече там. Иначе басейнът и зелените площи са супер.

# 904
Ох, добре, че не резервирахме значи.
Благодаря ви, момичета!
Изобщо, чудя се, има ли читав хотел в Априлци, имайки предвид, че Марагидик го избрах именно заради най-малкото негативни мнения. Семейни хотелчета и вили, предлагайки в най-добрия случай само закуска, не ни устройват. Като сме с децата не искам да мисля за всяко ядене къде да ходим.

Всъщност първото предложение на мъжът ми беше един комплекс от къщички - Еко Спа Реката. На мен първоначално не ми хареса цената (същата като Марагидик, но без включена храна). Но звъннах сега и ми казаха, че с две малки деца може да ни настанят и в апартамент, не е необходимо да наемаме цяла къща. Но изглежда комплексът е нов и никакви мнения не открих. Все пак ще го имаме като вариант, ако не намерим нещо проверено.

# 905
To Пампорово, Пампорово .. ама не може всяка година Пампорово..
Аз пък не съм впечатлена много от Камелия, готвача в ресторанта беше кофти и определено беше на вие с родопските специалитети  Laughing

# 906
Ох, добре, че не резервирахме значи.
Благодаря ви, момичета!
Изобщо, чудя се, има ли читав хотел в Априлци, имайки предвид, че Марагидик го избрах именно заради най-малкото негативни мнения. Семейни хотелчета и вили, предлагайки в най-добрия случай само закуска, не ни устройват. Като сме с децата не искам да мисля за всяко ядене къде да ходим.

Всъщност първото предложение на мъжът ми беше един комплекс от къщички - Еко Спа Реката. На мен първоначално не ми хареса цената (същата като Марагидик, но без включена храна). Но звъннах сега и ми казаха, че с две малки деца може да ни настанят и в апартамент, не е необходимо да наемаме цяла къща. Но изглежда комплексът е нов и никакви мнения не открих. Все пак ще го имаме като вариант, ако не намерим нещо проверено.

Защо не разгледаш Преслава ризорт.Има басейн.Много хубав и поддържан двор .ресторант

# 907
  • Русе
To Пампорово, Пампорово .. ама не може всяка година Пампорово..

Напълно съм съгласна. И аз търся нещо, ММ иска да е наблизо до Казанлък, че да ходим пак до Аквапарка, ама нищо не ме грабва, освен Старосел. То и там ще има 2-3 нощувки, но търся и друго място.

# 908
Кой аквапарк край КазанЛък.. Ние май ще сме по морето тази година, Странджа ни зове, но знае лу човек какъв вятър ще задуха

# 909
  • В.Търново
За този аквапарк входа е 15лв и мисля, че за 4 пързалки не толкова атракционни не си заслужава.То и за това все се отказваме да ходим там.А и някой ми каза, че не пълнели басейните с минерална вода, както се знаеше по-рано.

# 910
  • Варна
И аз съм със същите впечатления от Марагидик,както missNoir.Хотел Панорама е една идея по-добре,но не бих повторила.Друг вариант е хотел ПАР Авион,който се намира под Марагидик ,на главния път,срещу читалище май беше.Стаите са хубави,чисти и просторни,закуската беше обилна,а задния двор е много добре декориран,с басейн,но ако сте с малко дете няма възможност да бяга и играе на воля.
Сега се сетих и за комплекс Романтика в с.Кръвеник(в близост до Априлци).Можеш да влезеш в сайтовете и да разгледаш.Успех с избора!

# 911
  • Русе
За този аквапарк входа е 15лв и мисля, че за 4 пързалки не толкова атракционни не си заслужава.То и за това все се отказваме да ходим там.А и някой ми каза, че не пълнели басейните с минерална вода, както се знаеше по-рано.

Не мога да се сетя колко е входа, но не беше много (10-15 лв мах), мисля, че за децата беше безплатно. А и колко по-евтин да е входа, все пак това е голямо нещо, има нужда от поддръжка, ... То на места входа за басейн е 10-ина лв бе да има нещо. 4 пързалки за 5 годишни,  както бяхме миналата година са предостатъчни, а двата големи басейна с много топла вода бяха супер. Големите аквапаркове и блъсканицата изобщо не ме блазнят, децата не могат да ползват почти нищо от тях, вход 100-ина лв за четирима ни, отделно вътре всяко нещо е доста скъпо, ... , ще пропуснем. Ходили сме 2 пъти мисля, не е за нас, отиваме преди всичко за децата.

witch with wings, в Овощник до Казанлък е аквапарка.

# 912
  • Русе
В Пар Авион е хубаво, но миналата година водата в басейна беше ледено студена. Пълнеха един надуваем басейн за децата, там слагаха топла вода, но в големия басейн не можеше да се влезе.

# 913
В Пар Авион е хубаво, но миналата година водата в басейна беше ледено студена. Пълнеха един надуваем басейн за децата, там слагаха топла вода, но в големия басейн не можеше да се влезе.

Пише отопляем басейн, сигурно надуваемия имат предвид  Mr. Green

# 914
  • В.Търново

Не мога да се сетя колко е входа, но не беше много (10-15 лв мах), мисля, че за децата беше безплатно. А и колко по-евтин да е входа, все пак това е голямо нещо, има нужда от поддръжка, ... То на места входа за басейн е 10-ина лв бе да има нещо. 4 пързалки за 5 годишни,  както бяхме миналата година са предостатъчни, а двата големи басейна с много топла вода бяха супер. Големите аквапаркове и блъсканицата изобщо не ме блазнят, децата не могат да ползват почти нищо от тях, вход 100-ина лв за четирима ни, отделно вътре всяко нещо е доста скъпо, ... , ще пропуснем. Ходили сме 2 пъти мисля, не е за нас, отиваме преди всичко за децата.

witch with wings, в Овощник до Казанлък е аквапарка.
Входа е 15лв, за деца до 7г. е безплатен, а над 7 е 10лв. Пързалките въобще не са подходящи за деца на 5-6г.Дори във всички аквапаркове не е позволено деца под 1,30м. да се пускат без придружител на големите пързалки.А за камикадзетата пък въобще не е позволено.
А колко всъщност е топла водата?Някои ми казват, топла, други че е например 26 градуса, но за мен това не е топла....

Общи условия

Активация на акаунт